Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

canım cok tesekkurler emeğine sağlık ben şal bağlama şeklini cok begendım bogazı acık bırsey gıyınce özellıkle yazın boyle baglamak gerekıyor tekrar cok sagol

kristaltane çok faydalı olmuş şal örtme tarzını anlatman.
Teşekkürler

Kızlaaaar şimdi size Kayra'nın eeeeennnnn amaaa ennnnn amaaa ennnnn beğendiğim kapını ekliyoruuuum! :)

kayrashop'da indirime girmiş ama almaya cesaretim yok. Üstelik indirime girmiş hali 181 tl zaten.
Mankenin üzerinde kısa görünüyor aslında uzun.
Yani bana göre uzun, çünkü benim boyum kısa.
Üzerimde duruşunu tahmin edebilsem...
Ama edemiyorum.

^ Bence gayet hosmus,
Bende yeni bir trenchkot aldim koyu bir renk.
Fiyatini dusundukce o paraya neler neler alabilirdim diyorum ama maalesef geri iade edemiyorum,
cunku tatildeyken aldim

^ Bence gayet hosmus,
Bende yeni bir trenchkot aldim koyu bir renk.
Fiyatini dusundukce o paraya neler neler alabilirdim diyorum ama maalesef geri iade edemiyorum,
cunku tatildeyken aldim

Olsun canım bence iyi yapmışsın güle güle giy öyle düşünme çünkü bize en uygun kıyafetlerin başında geliyor trençkotlar ve ben çoook severek giyiyorum.
Bu gösterdiğimi de deneme imkanım olsa direk alırdım ama maalesef yok...

@ Balepabucu,
Valla biraz fuzuli oldu aslinda, cunku hem siyah hem bej hemde kirmizi trenchkotum var
Aldigim tenckotun rengi bordo. Bir ara resmini cekip eklim.
Sende guzel felan de de icime sinsin iyice

bence o fiyata değmez modeli ne kadar güzel olsada...bence dıktırsen aynı modeli cok uygun fiyata gelir canım

bence o fiyata değmez modeli ne kadar güzel olsada...bence dıktırsen aynı modeli cok uygun fiyata gelir canım

Evet canım maalesef bu markalar çok pahalı oluyorlar... :26:
Elimde bir örneği olsa diktirmek gerçekten çok iyi olurdu ama resimden görüldüğü kadarıyla diktirmek de büyük risk.

Herkese hayırlı,, mutlu sağlıklı haftalar dileyerek girişi yapıyorum :)))

Kristaltane
,üşenmeyip tek tek göstermiş olduğun bağlama şekilleri için çok tşk ederim. Valla üşenmeyip anlatmışsın ellerie sağlık canım..

Balepabucu:)) evet kap çok güzel Kayra'nın ürünleri çok değişik tarzda ve güzel oluyor. Nerede yasıyorsun il olarak, İstanbuldaysan sana bir yer önereceğim Kayranın ürünlerini satan baya indirimli . Gecenlerde ceket koymuştum hatırlarsın belki online sitesinde 160 kusürdü ben o mağazadan 120 ye aldım ...

hoşmuş gerçekten güle güle giy ..ama o paraya 4 tane kap alınır normalde

ben de bugün böyleydim ..
bi bakın bakalım beğenecekmisiniz..
eteğim ve bolerom her biri 9,90
lc den aldım cuma günü

Aaah keşke İstanbul'da yaşasam. :) Ama önümüzdeki yıl Allah nasip eder de planlarım gerçekleşirse İstanbul'da yaşayacağım inşallah. :)
Şu an Manisada yaşıyorum canım burası inanılmaz küçük bir şehir zaten hiçbir şey bulunmuyor Kayra'nın mağazası yok ama ürünlerinin satıldığı bazı yerler var orada da birkaç tane çok bilinen modellerinden var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…