Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

merhaba kızlar. bende tesettürlü bir bayanım. uzun zmandır topiginize yazmayı istiyordum ama bir türlü zmanım olmuyodu malum 2 tane paşam var onlarla ugraşmaktan. hepinize hayırlı cumalar inşl. bernide aranıza alırsınız.

hayırlı cumalar kızlar bende aranıza katılmak isterimm

s a arkadaşlar bende yeniyim aranızda..herkese hayırlı cumalar...

hayırlı cumalar sizedee kızlar nerden bu arada?

as. hg. sana da hayırlı cumalar ..her işte bir hayır vardır üzülme ..sabret .inş. ALLAH hakkında hayırlısını versin...ne işle meşgulsun bu arada
teşekkür ederim canım hoşbulduk....ben muhasebeciyim...
inşallah canım...kasada açık çıktı ve haftalıqımdan kestiler..kasaya 4 kişinin eli deqiyor ama diqer 3ü aynı aileden...baba oqul ve kızları..aynı zamanda mekanında sahipleri bunlar...bende bunu kaldıramadım istifa ettim..aradılar gel diye gitmedim..çok zoruma gitti...şuanda bunalımdayım ne yapacaqımı bilmiyorum..bir iş bulup çalışmaya başlayamazsan kafayı sıyırıcam oderece...

Son düzenleme:

s a arkadaşlar bende yeniyim aranızda..herkese hayırlı cumalar...

öncelikle hayırlı cumalar bende tesettürlüyüm beni de aranıza alırmısınız :26:

hayırlı cumalar kızlar bende aranıza katılmak isterimm
hepiciğiniz hoşgeldiniz
emmmeee öyle eli boş gelmek yok ,topiğe resim ekleyin de şenlensin ,hep ben mi ekleyeceğim yaa
yazın cekilmiş bir resmim
gayet ii görünüyorsun tuana
kapın da güzelmiş gerçekten ben de laciverte hastayım yaaa ,dışarda genelde kot giydiğimden lacivert çok iş görüyor
e peki avatardaki resim kimin orda bayağı zayıfsın ama :26:

O DA BENİM :)
o 1 ay önce falan çekinmiş halim .. resimler yanıltıcı olabilir aslında avatardaki resimde daha kiloluyum :)

O DA BENİM :)
o 1 ay önce falan çekinmiş halim .. resimler yanıltıcı olabilir aslında avatardaki resimde daha kiloluyum :)

resim deyince farkettim de benim pc de hiç resmim yok hep kızımın resimlerini atmaktan bana sıra gelmemiş sadece düğün resimlerimizi bulabildim en kısa zamanda çekinip koyarım

Sanırım başardım.
Ben bu 2 tunik arasında kararsız kaldım. Gönlüm cameldan yana... Ama o renkte kıyafetlerim çok. Diğeri de hoşuma gitti.
Sizce hangisi daha çok renkle kombinlenebilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…