- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.201
öncelikle hayırlı cumalar bende tesettürlüyüm beni de aranıza alırmısınız :26:
Ay benim hoşgeldinlerim karıştı.
Sen de hoşgeldin canım sana da hayırlı cumalar. :)
hayırlı Cumalar , allah razı olsun canım.
tşk ederim canım. evet yazın kaplar tam bir kurtarıcı altına kısa kollu kolsuz giy ve çık :)) rengi indigo bunun canım değişik bir renk.
hoşgeldin canım tabiki :) baslayabilirsin hemen paylasımlara
Hayırlı cumalar canım hoşgeldin.
hoşbulduk teşekkür ederim
merhaba kızlar. bende tesettürlü bir bayanım. uzun zmandır topiginize yazmayı istiyordum ama bir türlü zmanım olmuyodu malum 2 tane paşam var onlarla ugraşmaktan. hepinize hayırlı cumalar inşl. bernide aranıza alırsınız.
s a arkadaşlar bende yeniyim aranızda..herkese hayırlı cumalar...
merhaba kızlar. bende tesettürlü bir bayanım. uzun zmandır topiginize yazmayı istiyordum ama bir türlü zmanım olmuyodu malum 2 tane paşam var onlarla ugraşmaktan. hepinize hayırlı cumalar inşl. bernide aranıza alırsınız.
hayırlı cumalar kızlar bende aranıza katılmak isterimm
hepiniz hoşgeldiniz arkadaslar
hayırlı cumalar sizedee kızlar nerden bu arada?
hepiniz hoşgeldiniz arkadaslar
hayırlı cumalar sizedee kızlar nerden bu arada?
ben istanbul cnmm
hoşbulduk cnm
gaziantepteyim cnm ben sen neredesin ?
teşekkür ederim canım hoşbulduk....ben muhasebeciyim...as. hg. sana da hayırlı cumalar ..her işte bir hayır vardır üzülme ..sabret .inş. ALLAH hakkında hayırlısını versin...ne işle meşgulsun bu arada
inşallah canım...kasada açık çıktı ve haftalıqımdan kestiler..kasaya 4 kişinin eli deqiyor ama diqer 3ü aynı aileden...baba oqul ve kızları..aynı zamanda mekanında sahipleri bunlar...bende bunu kaldıramadım istifa ettim..aradılar gel diye gitmedim..çok zoruma gitti...şuanda bunalımdayım ne yapacaqımı bilmiyorum..bir iş bulup çalışmaya başlayamazsan kafayı sıyırıcam oderece...Her işte bir hayır vardir niyelim Sena, özel olmazsa niçin ayrıldın ? Kaç yıldır ayni işyerindeydin
İnş Allah hayırlı bir kapı açar , iş bulmak biras sıkıntılı şu dönemlerde çünkü .
öncelikle hayırlı cumalar bende tesettürlüyüm beni de aranıza alırmısınız :26:
hepiciğiniz hoşgeldinizhayırlı cumalar kızlar bende aranıza katılmak isterimm
gayet ii görünüyorsun tuanayazın cekilmiş bir resmim
hepiciğiniz hoşgeldiniz
emmmeee öyle eli boş gelmek yok ,topiğe resim ekleyin de şenlensin ,hep ben mi ekleyeceğim yaa
gayet ii görünüyorsun tuana
kapın da güzelmiş gerçekten ben de laciverte hastayım yaaa ,dışarda genelde kot giydiğimden lacivert çok iş görüyor
e peki avatardaki resim kimin orda bayağı zayıfsın ama :26:
O DA BENİM :)
o 1 ay önce falan çekinmiş halim .. resimler yanıltıcı olabilir aslında avatardaki resimde daha kiloluyum :)
O DA BENİM :)
o 1 ay önce falan çekinmiş halim .. resimler yanıltıcı olabilir aslında avatardaki resimde daha kiloluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?