Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Kızlar ilk görüşmeye gidicemde tesettürlüyüm ne tavsiye edersiniz en mantıklı ne giyilir uzun boyluyum yeşil gözlü beyaz tenliyim:)) yardımmm

Kızlar ilk görüşmeye gidicemde tesettürlüyüm ne tavsiye edersiniz en mantıklı ne giyilir uzun boyluyum yeşil gözlü beyaz tenliyim:)) yardımmm

Ne görüşmesi bu canım, iş görüşmesi falan mı yoksa özel bir görüşme mi?
Ona göre fikir vermeye çalışalım. :)
Bu arada maşallah tütütü

Kızlaaaaaar markafonide Arancia eşarplar 25 tl !!!

Almaya niyeti olan varsa kampanya bitmeden yetişsin. :)
İçlerinde çok hoş modeller var. :)

Özel diyelim :) karar veremedim hala...Yardımcı olursan sevinirim:)

Hm anladım canım, ay çok heyecanlı.
Şöyle genel olarak söyleyecek olursam, çok ağır bir kıyafet olmamasına özen göster yani çok ciddi görünme ama tabi çok cıvıl cıvıl da olmama taraftarıyım.
Hangi kıyafetin seni en zarif gösteriyorsa onu tercih et. Sade bi şıklık olsun..
Canım bir de eğer giymeyi düşündüğün kıyafetleri buraya ekleyebilirsen sana yardımcı olmamız açısından daha iyi olur.
Ya da biraz tarif edebilirsin mesela eteğin mi var pantolonun mu renkleri modeli vs. :)

Evet canım heycanlıyım...Siyah bi eşarp aldım.Bende sade giyinmeyi düşünüyorum zaten ancak etekmi pantolonmu karar veremedim.

Evet canım heycanlıyım...Siyah bi eşarp aldım.Bende sade giyinmeyi düşünüyorum zaten ancak etekmi pantolonmu karar veremedim.

Bence pantolon giy.
Ama şundan dolayı pantolon dedim, ben pantolonla kendimi daha rahat hissediyorum. Etek giydiğim zaman sürekli bi düzeltme isteği oluyo bende acaba nasıl görünüyor açıldı mı falan gibi. Ya da bir rüzgar esiyor tutmak zorunda kalıyorum. :) Belki de çok kullanmadığımdan da olabilir tecrübesizliğim. Yani dikkatin böyle detaylara takılmasın, rahat ol diye pantolon diyorum. Ama sen diyorsan ki etekle de çok rahatım, o başka. :)

Hmm bende öyle düşündüm canım..pantolon ve uzun mont düşünüyorum içimede hafif süslü elbise

arancia eşarpları rahat kullanamıyorum ben hem çabuk buruşuyor hem önünü istediğim gib yapamayırum dakikalarca uğraşıyorum, sinirlenip çıkarıyorum

arancia eşarpları rahat kullanamıyorum ben hem çabuk buruşuyor hem önünü istediğim gib yapamayırum dakikalarca uğraşıyorum, sinirlenip çıkarıyorum

İpek eşarpları ben de beceremiyorum bi ya :26:
Bazen çok güzel oluyor bazen saatlerce uğraşsam bana mısın demiyor sinirlerim zıplıyor vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…