Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

selam herkese ..geçenki kombinin farklı bir versiyonunu göstereceğim şimdi size

bu küpelerimi ve yüzüğümü çok seviyorum
maviye aşığım zaten

bu şalımı da yeni aldım migrostan
çisilin şalı etiket fiyatı 24,90 ama ben 7,90 a aldım
kullanışı çok rahat hemen şekil alıyor ,başka renkleri de vardı sanırım diğer renklerinden de alacağım hoşuma gitti çünkü
bu arada şal bağlamaya da alıştım hee
ama yine de eşarbı daha çok seviyorum nedense

Delizkız bu kombinini daha beğendim bu renkleri bende çok severim ..

Bişi soracaktım sana, devlette calıştığını söylemiştin esarp konusunda esarplı calışabiliyor musunuz bu yıl bende Kpss girmeyi düsünüyorum ama calışmıyor dedi biçok kişi onun için soğudum.

teşekkür ederim ,ben de mavi hastasıyım ama sürekli de mavi giyilmiyor maalesef
evet devletteyim ama maalesef açıyorum
taşralarda bazı kurumlarda örtülü çalışan var ama ankarada çok zor kapalı çalışmak ,sadece büyükşehir belediyesinde çalışılıyor sanırım ,ama ben 7 sene önce girdim ben girdiğimde hiç örtülü çalışılan kurum yoktu ...

resimlerde kapalısın onun için sordum canım
Baya olmuş sen gireli
Burada da Belediyelerde serbest kapalı calışmak

resimlerde kapalısın onun için sordum canım
Baya olmuş sen gireli
Burada da Belediyelerde serbest kapalı calışmak

işyerine girer girmez çekiyorum size sunuyorum
belediyelerde serbest ama onun dışında kapalı çalışılan yer yok ..
evet ben 2005 te atandım
ben atanan en küçüktüm zaten 22 yaşında atandım yakında müdür olma vaktim gelecek inş.,yaşlandımmı ne
ALLAH herkese gönlündekini nasip etsin inş.
sen hangi bölüm mezunusun üniv.mi lise mi

masallah yaaa , yaslanmadın erken işe girmenin faydaları :)) hangi bölümde calışıyorun
üniv. İşletme

ben personelciyim
ben de işletme mezunuyum 4 yıllık ..
kpssden de 83 ile atanmıştım
inş. senin de ALLAH gönlüne göre verir r

güzel puan almışsın , benim almam zor hep unutmuşum konuları .benimkide 4 yılılk zaten onun için zor soruları .
İşimden memnunum gerçi ama devlete bağlı biyerde calışmak bayanlar için daha ideal

güzel puan almışsın , benim almam zor hep unutmuşum konuları .benimkide 4 yılılk zaten onun için zor soruları .
İşimden memnunum gerçi ama devlete bağlı biyerde calışmak bayanlar için daha ideal

valla ben hiç çalışmamıştım çalışamadım daha doğrusu ,işletmeyi bitirdikten sonra bilgisayar bölümüne gittim ben tam finallerim zamanına denk gelmişti ,sözel öğrencisiyken sayısalda okuyordum o yüzden derslerimiz zordu ,sınavlara ancak hazırlanabiliyordum ,kpssye de hiç bakmadan girdim ama çok şükür ii puan aldım :Nazar:
2010 da tekrar girmiştim 6 sene sonra ondan da 80 aldım
kafam çalışıyo galiba
sen nerde çalışıyorsun şuan .
devlet gibisi var mı yaaa ,herşeyden önce hayat güvencesi
maaşı da özele göre ii daha ne olsun

Ay calışmadan okadar puanı nasıl aldın ya masallah , 80 lede atanırdın biyere bence :))))
Denizyolu şirketinde ihracat üzerine
Evet maas yönünde devlet özellere göre daha iyi veriyr imkanlarıda daha ii

Ay calışmadan okadar puanı nasıl aldın ya masallah , 80 lede atanırdın biyere bence :))))
Denizyolu şirketinde ihracat üzerine
Evet maas yönünde devlet özellere göre daha iyi veriyr imkanlarıda daha ii
sağolasın
yaa ben zaten imam hatip mezunuyum ,çok ii puanım vardı zamanında boğaziçi filan tutuyordu ama malum katsayı rezil etti bizi bi yere giremedim aöf okudum ben de ,1000 kişilik dershanede ilk 5 e giriyordum zamanında ben

ben 2010 da öylesine girmiştim ,işyeirmden memnunum daha nereye atanacağımki
kendimi denemek istedim bakalım nasılım diye ..
bence sen de çalışırsan yaparsın ,benim matematiğim fulldü ondan puanım yüksek geldi ,matematik kafam var ,össde de sözeldim ama matematik full yapmıştım
inş. istediğin yere atanırsın hangi ildesin sen istanbulmu

Evet İstanbuldayım :)
Bende İmamhatip mezunuyum dikey geçişle 4 yıla tamamladım.Dış Ticaret Bölümü üzerine İşletme. İyi almıştım bende OSS de ama kaç yıl geçti aradan hiç bişey kalmadı aklımda canım. Sansımı denerim bişey kybetmem .

olsun yaa temelin iise yaparsın ben de temelimle yaptım sen de yaparsın inş.fırsat buldukça da azıcık bak yeter emin ol hele de össde ii yaptıysan havada karada en az 75 alırsın

hakkında hayırlısı olsun inş.

OSS gayet iyiydi , temelim var .Okullarda eğitim iyiydi bilirsin .
Kısmet diyelim canım ya :) Kızım var birde ders bakmama falan müsade etmiyor ,...

OSS gayet iyiydi , temelim var .Okullarda eğitim iyiydi bilirsin .
Kısmet diyelim canım ya :) Kızım var birde ders bakmama falan müsade etmiyor ,...

evet bizim okullarda gayet iidi eğitim ,hey gidi günler hey
evet çocuk olunca çok daha zordur eminim ama nasibinde varsa da oluyor ,inş.hayırlısı olur
bir gir dene bakalım tutarmı tutar bellimi olur

nasıl fiyatlar uygun mu ben hiç girmedim oraya vitrini çok şık sanki pahalı gibi geldi bana :)))

canım bütçeni bilemem ama mevsim sonu olduğu için çok pahalı değil. normalde gerçekten pahalı bi yerdir ama pendikte arayıpta bulamadığın kaliteyi orda bulursun. şimdi %50 indirim ar tam alışeriş zamanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…