Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

merhaba arkadaslar sizden yardim istiyorum giyim konusunda inanin sizi begenerek takip ediyorum.link veremedim benim profilimden bulursaniz sevinirim actigim konulardasn yani.
bekliyorumm

merhabalar herkeze astarlı olan beyaz bir kap ın astarını kestirtirirsek hoş dururmu ??:26::26:

mrb arkadaşlar ben de tesettürlüyüm eskiden topuz yapardım ama çok günah olduğunu öğrenince bıraktım inanın çok rahatladım üstümden büyük bir yük kalktı :) tavsiyem siz de bırakın :) iki yandan bir üstten iğne ile şıp diye hazır :) + saçı topla, boneyi tak tamamdır:) hiçte öyyle kötü durmuyor :) ha bir de şalı arkadan bir çengelli iğneyle ilikliyorum bu aralar sadece şal ile örtünüyorum eşarp topuzsuz olmuyor ama şal süper oluyor, tabi herkesin kendi tercihi :)

Son düzenleme:
merhaba hanımlar.. ayyy cok sveındım burayı gordugunme.. bısuru kıyafet aldım 3 yıllık evlıyım ama 2 tane kızım var 2 yıldır hamıleyım yanı.. o yuzden oyle cok kıafet almamıstım.. bu sene baya alısverıs yaptım ama neyı nasıl kombınleyecegıme karar eremedım yardımcı oluranız cok mutlu olurum... bı ara fotoları yuklerım ıns:)

merhabalar herkeze astarlı olan beyaz bir kap ın astarını kestirtirirsek hoş dururmu ??:26::26:
bence kestirme saten beyaz kap astarsız içini gösterir benimde var kapım kayradan almıştım bembeyaz 1 kere giymedim iç gösteriyorannemin evinde bıraktım valla durup duruyor orda alsamda kessem bişeyler yapsam iyi olur aslında
tabiya kombin ekleyeyim sen de yorum yapma dimi
yok sana kombin filan

hem dikkat ettim herkese yorum yapıyorsun bi bana yapmıyorsun

ya saçmalamaaaaaasenle sohbet bazında konuştuğumuz için aklıma yorum yapmak gelmiyor canımmmm ama bazende yapıorum hakkımı yeme tamammmıı
hee birde kahvemi almışım oturmuşum pc başına bi keyif yapcam sinirimi tavan yaptırtma
birazdan yürüyüşe çıkcam gelirim görüşürzz
sen yinede ufak tefek resimler ekle bence benim yüzümden başka arkadaşlar mahrum kalmasınlar kombinlerinden

çok korktum şimdi
sinirin tava yaparsa bacaklarımı kırar kızgın suda haşlarsın da sen şimdi
sen gel de ekleme işine bakarız
burda sigara yasak mı acep smile dan aklıma geldi de

aynı mesaj olmuş umreye gidecegim mayısta yolculuk için rahat birşeyler istiyorum uygun fiyatlıda olsun istiyorum.tikbu dan ferace sipariş ettim gecen hafta neoldu anlamadım site battı galıba siparişim iptal oldu. tozlu giyimden uzun herzaman giyebilecegim kampanyalı olan kaplarından sipariş vereyim dedim ondada kararsız kaldım

Son düzenleme:
Beyazin altindaki astari cikarirsan bence icini gosterir buyuk bir ihtimal..

evet içini gösteriyor da astarlıylada antalyada yazın sıcagında suyum cıkar busenede beyaz hayalim suya yattıkrem bej astarsız alıyım en iyisi

Son düzenleme:

Allah kabul etsin canım bende gitmiştim çok etkilenmiştim oralardan inş. bir daha giderim Sen ilk defa mı gideceksin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…