- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #5.481
kokunu aldım
evden giriyorsun sanırım:26: bende namaz kılcam gelirim burda olur musun??
yenimoda
tozlugiyim
akmağaza
sefamerve
Kayra Shop
Yenimoda
Akmağaza
Armine Online
Aker Online
Tesettür Marka
önceki sayfalara bakıp buldumbu adresleri başka arkadaşlar paylaşmıştı işinize yarar sanırım...
merhaba arkadaslar sizden yardim istiyorum giyim konusunda inanin sizi begenerek takip ediyorum.link veremedim benim profilimden bulursaniz sevinirim actigim konulardasn yani.
bekliyorumm
tabiya kombin ekleyeyim sen de yorum yapma dimidelikız gelsede kombin ekleseyarını iple çekiorummmm
bence kestirme saten beyaz kap astarsız içini gösterir benimde var kapım kayradan almıştım bembeyaz 1 kere giymedimmerhabalar herkeze astarlı olan beyaz bir kap ın astarını kestirtirirsek hoş dururmu ??:26::26:
tabiya kombin ekleyeyim sen de yorum yapma dimi
yok sana kombin filan
hem dikkat ettim herkese yorum yapıyorsun bi bana yapmıyorsun
bence kestirme saten beyaz kap astarsız içini gösterir benimde var kapım kayradan almıştım bembeyaz 1 kere giymedimiç gösteriyor annemin evinde bıraktım valla durup duruyor orda alsamda kessem bişeyler yapsam iyi olur aslında
ya saçmalamaaaaaasenle sohbet bazında konuştuğumuz için aklıma yorum yapmak gelmiyor canımmmm ama bazende yapıorum hakkımı yeme tamammmıı
hee birde kahvemi almışım oturmuşum pc başına bi keyif yapcam sinirimi tavan yaptırtma
birazdan yürüyüşe çıkcam gelirim görüşürzz
sen yinede ufak tefek resimler ekle bencebenim yüzümden başka arkadaşlar mahrum kalmasınlar kombinlerinden
Beyazin altindaki astari cikarirsan bence icini gosterir buyuk bir ihtimal..
bence kestirme saten beyaz kap astarsız içini gösterir benimde var kapım kayradan almıştım bembeyaz 1 kere giymedimiç gösteriyor annemin evinde bıraktım valla durup duruyor orda alsamda kessem bişeyler yapsam iyi olur aslında
ya saçmalamaaaaaasenle sohbet bazında konuştuğumuz için aklıma yorum yapmak gelmiyor canımmmm ama bazende yapıorum hakkımı yeme tamammmıı
hee birde kahvemi almışım oturmuşum pc başına bi keyif yapcam sinirimi tavan yaptırtma
birazdan yürüyüşe çıkcam gelirim görüşürzz
sen yinede ufak tefek resimler ekle bencebenim yüzümden başka arkadaşlar mahrum kalmasınlar kombinlerinden
aynı mesaj olmuş umreye gidecegim mayısta yolculuk için rahat birşeyler istiyorum uygun fiyatlıda olsun istiyorum.tikbu dan ferace sipariş ettim gecen hafta neoldu anlamadım site battı galıba siparişim iptal oldu. tozlu giyimden uzun herzaman giyebilecegim kampanyalı olan kaplarından sipariş vereyim dedim ondada kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?