Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

1 ve 2 hoşmuş 3 benim tarzım değil güllü dallı şeyleri sevmiyorum ben ..
güle güle kullan.

1 ve 3 diyorum

ben çıkmışım sen yazmışsınben umre dönüşünde feracemle gelmiştim eğer burdan alsaydım yine feracemle salına salına giderdim sadece ramazan ayında giyiyorum Kap konusuna gelince sen bilirsin nasıl rahat ederim dersen öylesini yapAslında uygunmuş fiyatlara baktım da al bir kenarda dursun karar değiştirirsende elinin altında olur keşke demessin zamandan tasarruf etmiş olursun

İnş. bizde hacca yazılıoruz bakalım kısmet inş. bu sene 4.cü senemiz kuraya girişimizin Allah kısmet ederse tabii

Hepsini güle güle kullan canım..ilk resimdeki buluzu sevdim diğerleri bana göre değil giydikce kullandıkca içine sinecektir verdiğin parayı düşünürsen işin içinden çıkamazsın

Yeşili severim bu ortadaki modelide beğendim çok hoşşgüle güle kullan hepsini hangi yerden sipariş ettin onu anlamadım:26:
3.cü buluzu tuttuummmm

Son düzenleme:

ay genç yaşta gitmek ne güzel ..ALLAH bize de nasip etsin inş.

Siparislerim aceba uzerimde nasil duracak,
Magazasinda defalarca baktim bulamadim..
Neyse gelsinde bakak gorek insallah

gelince hemen giy bakalım bize de göster

merhaba arkadaslar bana yardim edermisiniz cok karasizim.
giyimleri cok yakistiriyorsunuz.
bende bir konu actim orayada bakip bana fikir verir misiniz ??
link veremedim profilimden bakarsiniz lütfenn

evet evlendikten 2 ay sonra gitmiştik

wc ye gidersin artıkben içtimmi zırt wc deyim
ay ne güzel valla aferin size..
evet birazdan toptan boşaltacağım
başım da ağrıyor kursa da gideceğim ,giderken bluz bakacağım şu dünki eteklerime
çok işim var çok

merhaba arkadaslar bana yardim edermisiniz cok karasizim.
giyimleri cok yakistiriyorsunuz.
bende bir konu actim orayada bakip bana fikir verir misiniz ??
link veremedim profilimden bakarsiniz lütfenn
elbiseni gördüm ama çok zor bir elbise ..ben olsam giymezdim..
boleroyla bu tip elbiseler güzel durmuyor doğrusu ..
ama illa giyeceğim diyorsan kısa hırka ile giyebilirsin..
önünü de eşarpla kapatman gerek ...

bende su güpürlü bolerolar ile giymeyi düsünüyorum birtek onlarla gzl olur diye düsündüm.
bir türlü vazgecemiyorum onu giymekten kina gecesine uygun diye düsündüm.
saol arkadasim cevap verdigin icin.

Ins guzel dururda geri gondermek zorunda kalmam, bu arada Turkiyede sanki daha az urun var gibi.
Koleksiyonda farkli biraz, merak edip bende baktimda simdi..

bende açılmıyor site ay bende kayınvalidemden kalma bir kumaş ele geçirdim yeşil renkte incecik diksemmi die düşünüorumbu sene çok moda uzun tunikler hardal saks mavisi elan uzun kollu sıfır yaka belki görmüşsündür:26:napsam bilmiorum:26:

Rengi guzelse mutlaka dik bence, vaktim olsa bende kendime yeni ciciler dikmek istiyorum aslinda.
Siteye girmeyi birde surdan dene Kadın | YENİ GELENLER | H&M TR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…