Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Hepsini güle güle kullan canım..ilk resimdeki buluzu sevdim diğerleri bana göre değil giydikce kullandıkca içine sinecektir verdiğin parayı düşünürsen işin içinden çıkamazsın
Teşekkür ederiim. Haklısın fiyatını düşünürken giydimde de rahat edemiycem.
Sağ ol ilgilendiğin için.

Evet bu topik seninle şenleniyor
İlk gömleğimi beğendim aslında, tedirgin eden kollarının şifon olması, ya içine bir şey giymeliyim ya da üstüne.
Bir de rengi çok pembe Bu masıl tabirse artık
Telefondan çektiğim için renkler tuhaf çıkmış, sondaki eteğim tatlı bir turuncu renk.. Şu deri gibi kumaşlar varya ondan.
Sağol yorumun için.

Hep bahar olsa, yeşil bluzuna bayıldım,
Bu modele benzer siyah bir bluz görmüş ve çok beğenmiştim ama etek üstü çok uzun olur diye almadım, bu nasıl acaba?

Pembeyi, de çok beğendim, güle güle giy.
Kot eteğin ve sondaki yeşil bluz da hoşmuş. İyi günlerde kullan

Buda uzun, hatta arka tarafi on tarafindan dahada uzun,
Etegimin icine sokupta giycem mecburen.
Ama skinny pantalonla cok guzel duruyor yaa

Rengi guzelse mutlaka dik bence, vaktim olsa bende kendime yeni ciciler dikmek istiyorum aslinda.
Siteye girmeyi birde surdan dene Kadın | YENİ GELENLER | H&M TR

şu son eklediğin yeşil bluz var ya önü kısa arkası uzun benim kumaş onun gibi ince belki daha da incedir bir denicem bakalım nasıl olacak nasıl olsa kumaş evde vardı kaderine artıkyarın kitapcılara bakıcam burda dergisine geçmiş sayıları yarı fiyatına veren yer varmış inş. bulurum

Ay, keske burdada olsa yari fiyatina burda dergisi,
annem kendi zamanindan olanlarida saklamis, modelleri bi gorseniz acaip komik ya
Insallah istedigin modeli bulursun,
valla yazin tiril tiril giyilir.

Ay, keske burdada olsa yari fiyatina burda dergisi,
annem kendi zamanindan olanlarida saklamis, modelleri bi gorseniz acaip komik ya
Insallah istedigin modeli bulursun,
valla yazin tiril tiril giyilir.

bende de eski var 80 li yılların yaşlı teyzelerin giydiklerinden modeller eviriorum çeviriorum hoşuma giden bişey yok içlerinde inş. yarın bulurum bişeyler

bende de eski var 80 li yılların yaşlı teyzelerin giydiklerinden modeller eviriorum çeviriorum hoşuma giden bişey yok içlerinde inş. yarın bulurum bişeyler

Bende eskiler modaya giriyor ya, belki birsey denk gelir diye baktim, ama nafile hic zamanimiza uygun birseyler yok.
Sen bulursan eger modeli mutlaka paylas bizimle.

teşekkür ederim
teveccühünüz efenim
bene içine bir şey giy üzerine giyersen modeli kapatır..
ya bence sen bu renkleri kullanmadığın için sana çok pembe gelmiş olabilir
bence güzel duruyor ..
dedimya pembe de olsa siyah ve lacivertle hoş durur diye düşünüyorum
eteğin de gayet hoş ,bu sene kiremit ve turuncu moda zaten ,ben de taktım aslında bu tonlara bu sene
ben de bugün day buy dayden bu çanta ve ayakkabıyı aldım ..
fiyatını söyleyeyimmi
ikisini 9 tl ye aldım

Eki Görüntüle 393164

Eki Görüntüle 393163

kızlar ya ben bu ayakkabı konusunda çok mustaribim. bir türlü ayakkabı beğenemiyorum cins miyim neyim ya. hem rahat olsun hem azcık ama çok değil topuğu olsun (zira patır patır düşmelerim meşhurdur) istiyorum. dümdüz babetlerde hem bel için iyi değil hem boyum pek selvi değil :) yardımcı olabilecekleri öptüm şimdiden :) delikız çıkar senden bişeyler ben biliyooommm :)

yukarda aldığım tarz seçebilirsin işte ,ben de aynı senin gibiyim bunlar rahat oluyor hem de topuklu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…