Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

canım ben resımlerı goremıorum kaldırdınmı

ceyda polyvore de kendin mi kombinledin? benim de polyvore de kombinlerim var da...

hayır canım, bunlar zamanla internetten indirdiğim, bilgisayarımda olan kombinler..

Düğünlerde krem ya da beyaz giymek riskli oluyor canım çünkü dediğin gibi gelin de aynı renk olunca kimileri hoş karşılamıyor

selamın hello kızlar ben geldım ama cok yorulmus bı halde geldım

Hoşgeldin şekerim, hayırdır niye yorgunsun bu kadar

=)) canım ben normal de 73'üm topukluyla 80e dayanıo ama eşimde 83 o yüzden rahataca giyebiliorum ama eşim hiiiç istemio giymemi =))
zorla babet aldırıyo bana çok yakıştı die kandırıyo bide

pardon guzelim yanli$ anlami$im
benim boy 1.63, e$im inde 1.73 tam 10 cm var aramizda ne eksik ne fazla
boyumdan memnunum hamd olsun ince oldugum için (gerçi az toplandim yine de..) daha uzun gosteriyormu$um
guzelim ben topuklu giysemde e$im kari$maz ammmmaaaaa ses çikarmicak

Evet canım kesinlikle katılıyorum, zayıf olunca boy da uzun duruyor

Evet canım kesinlikle katılıyorum, zayıf olunca boy da uzun duruyor

merhaba guzelim,
artik toplandim bir kaç aydir 60' a dayandim
aslinda ideal kilodaydim 53 tam iyidi, fakat her kafadan "zayifsin da zayifsin" denince.. patladim bir gun ve Allah'a $ukur kilo aldim
millet diyet yapar ben kilo alma derdine du$mu$tum resmen
emmmeee $imdi gorenler ise gozlerine inanamiyor, toplanmi$sinlar yaki$mi$lar.. felanlar filanlar
ne yalan soyleyeyim benimde çok ho$uma gidiyor bu halim, tesetturlu oldugum için giyeceklerimi ozenle seçiyordum, zayif olunca her$eyi yaki$tiramiyordum... açik olsam her telden giyerdim daracik felan..

oyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…