- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #1.281
tesekür ederim canim,ben almanyadan dügün icin cocuklarimi birakip 4 günlügüne gitmistim ve alisverisimi 1 günde yaptim,cok sükür buldum bunlari,bu elbisenin krem rengi üzerine altin sarisi vardi onuda cok begenmistim ama basenlerimden dolayi bunu aldim,iykide bunu almisim cünkü gelinde krem rengi giymisti :)
canım ben resımlerı goremıorum kaldırdınmı
ballaha gormuorum resımlerı
ceyda polyvore de kendin mi kombinledin? benim de polyvore de kombinlerim var da...
tesekür ederim canim,ben almanyadan dügün icin cocuklarimi birakip 4 günlügüne gitmistim ve alisverisimi 1 günde yaptim,cok sükür buldum bunlari,bu elbisenin krem rengi üzerine altin sarisi vardi onuda cok begenmistim ama basenlerimden dolayi bunu aldim,iykide bunu almisim cünkü gelinde krem rengi giymisti :)
selamın hello kızlar ben geldımama cok yorulmus bı halde geldım
aaaaa ba$lik degi$mi$..
slm kizlar
nabersiniz ?
sedoş eşyaların gelmiş kurulmuş. bilal de evi temizlemiş
beni çağırdı şimdi yemekleri alıp gidecem beriş uyanınca. Anlayacağın kızlar gün
ü yapacaz bugün.
=)) canım ben normal de 73'üm topukluyla 80e dayanıo ama eşimde 83 o yüzden rahataca giyebiliorum ama eşim hiiiç istemio giymemi =))
zorla babet aldırıyo bana çok yakıştı die kandırıyo bide
pardon guzelim yanli$ anlami$im
benim boy 1.63, e$im inde 1.73 tam 10 cm var aramizda ne eksik ne fazla
boyumdan memnunum hamd olsun ince oldugum için (gerçi az toplandim yine de..) daha uzun gosteriyormu$um
guzelim ben topuklu giysemde e$im kari$maz ammmmaaaaa ses çikarmicak
Kızlar sizlerle birkaç kombin paylaşayımmm :80:
Eki Görüntüle 213270 Eki Görüntüle 213278 Eki Görüntüle 213277 Eki Görüntüle 213276 Eki Görüntüle 213275 Eki Görüntüle 213274 Eki Görüntüle 213273 Eki Görüntüle 213272 Eki Görüntüle 213271 Eki Görüntüle 213279
çok güzel düğün elbisenin aynısını geçen çarşıda gördümmmmm yakışmış sanadabende abimin kinasinda ve dügününde giydigim kiyafetleri paylasayim bari,baska yeni cekilmis remim yok bunlarda 1 senelik :)
kina
dügün
Evet canım kesinlikle katılıyorum, zayıf olunca boy da uzun duruyor
Kızlar Kayra' nın birkaç modelini paylaşacağım sizlerleUmarım beğenirsiniz
Eki Görüntüle 213117 Eki Görüntüle 213118 Eki Görüntüle 213119 Eki Görüntüle 213120 Eki Görüntüle 213121 Eki Görüntüle 213122 Eki Görüntüle 213123 Eki Görüntüle 213124
Selam kızlar size birşey sormak istiyorum elbisemle ceketim uymuş mu ya ben pek beğenmedimdeBeğendiysen ne renk eşarp olur
Eki Görüntüle 213153 Eki Görüntüle 213154 Eki Görüntüle 213153
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?