- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #1.381
benım adım güneş gülistanbuldan katılıyorum 23 yasındayım 5 senelık evlıyım kocısıne asık kızcesıne duskun bır anne ve esım kızım 4 yasında allah kısmet ederse bu sene guzelık uzmanlıgı kursuna baslamak ıstıyorum sertıfıkamı alıp hatunları guzelestırmek ıcın
yanlış yazmışım yaabenim ki bunun pembesi diyecektim
wooww super yaki$mi$
Çok fena alışveriş yapasım var ya
Hadi gelin beraber çıkalım
maaşallah canımilahiyat canım, bu sene bitti şimdide yüksek yapıcam innnnşşşAllaahhh...
İlahiyat okumadığım için çok pişmanım keşke ilahiyat okusaydımİnşallah kazanırsın
Kızlar biz birbirimiz tanımıyoruz ya tanıtsak
Benim adım Sema Bursalıyım 1 sene olacak evleneli bebeğim yok çalışmıyorum
ø„¸¨°º¤ø„¸ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø. ¤º°¨¸„ø¤º° ¨
¨°º¤ø„¸Büütün kizlar tooplaandiiiik„ø¤º°¨
¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨süüüper¨°º¤ø„¨°º ¤ø„YouTube - ‪Nil Karaibrahimgil - Bütün Kızlar Toplandık‬‏
Seni Allah iyi etsin emii bitli karar ver kızım yaa ne olacan iki gün önce pastacı olacaktın noldu vazmı caydınşimdide güzellik uzmanı olacakmış sen kendin süslenirken müşterilere bakmazsın bile
yo leleosum vaz gecmeıdm ben hepsını bı arada yaparım
Kır totoşunu otur evinde o azimi göremiyorum ben sende cicim
topik harika kızlar :81:
bende geldiiiimm :87:
bende ekleyeceğim resimmm
hoşbulduk canım :80:hosgeldın canım aramıza
bende azım varda kurslar cok pahalı 5 mılyar ıstıler
Cyd86 sordunmu kız benim dedigimi hmm
topik harika kızlar :81:
bende geldiiiimm :87:
bende ekleyeceğim resimmm
sordum tatlım, eşim hatırlayamadım dedi ama kayınpederimi görünce ona sorucam mutlaka aklımda
Hoşgeldin tatlım.. sabırsızlıkla bekliyoruz
canım bende pasta şeker hamuru işlerine meraklıyım yaa evde yaptıklarımı eklerim biara..
bigünlük şeker hamuru dersine 250 lira dedilerbende şimdilik acemi olarak devam ediim dedim Eki Görüntüle 213401 Eki Görüntüle 213402
senmi yaptın bunları güzel görünüyolar
canım bende pasta şeker hamuru işlerine meraklıyım yaa evde yaptıklarımı eklerim biara..
bigünlük şeker hamuru dersine 250 lira dedilerbende şimdilik acemi olarak devam ediim dedim Eki Görüntüle 213401 Eki Görüntüle 213402
evet canım =)) bi merakla kalktım denedim işte..
nasıl yaptıgımı burada anlattım
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/438112-seker-hamuru-yaptim-basardim-resimliiii.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?