Tesettürlü bayanlar bir el atin

Pembepancur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
45
19
3
40
Kızlar tesettür elbise almak istiyorum ancak hepsi klasik ben daha gubluk kullanimlik istiyorum onereceginiz bir site var mi sevgiler:KK55:

Instagram kızlarını takip ediyorlar bir de. Gönül kolat da bu kızların tapı galiba. o_O

(Cevap vermek için için başına tülbent takmaya gitti)
?? yani espiri mi bu? illaki bi cikmak zorunda degilmi biri..isiniz gücünuz makara kukara
cevap verilsin taryisma ciksinda konu kapattiriyim diye ugraxlari bukadar belli etmeyin yahu.

?? yani espiri mi bu? illaki bi cikmak zorunda degilmi biri..isiniz gücünuz makara kukara
cevap verilsin taryisma ciksinda konu kapattiriyim diye ugraxlari bukadar belli etmeyin yahu.

Ne kadar kotu dusundun oyle arkadas espiri yapti sadece sakin ol biraz. Yani illaki tesetturlu olan baksin demene gerek yoktu yani masallah tesettur sadece " moda " oldugu icin artik herkes fikir sahibi. Takipçisi cok yani .

Lcwaikiki de her zaman uzun kollu uzun elbiseler bulunuyor.
Kolsuz olanları da üzerine küçük hırkalarla veya Jean montlarla kullanabilirsin.

Tozlu, tekbir, nihan, modanisa, armine, tuğba, puane, tuğba venn, kayra, iklim, ipekdal. Buralarda çok şık tesettür modeller var

hakaret yok saldırı yok..
gayet zekice yapılmış bir espri evet..
tartışma çıkacak bir söz yok..

zaten tülbentini takmış soruya cevapta vermiş..

Ne kadar kotu dusundun oyle arkadas espiri yapti sadece sakin ol biraz. Yani illaki tesetturlu olan baksin demene gerek yoktu yani masallah tesettur sadece " moda " oldugu icin artik herkes fikir sahibi. Takipçisi cok yani .
sadice tesetturluler baksin demedim konuda benim değil öncelikle 2.si benim icin dur tulbent takiyimda yaziyim denmesini saka olarak düşünmüyorum buda benim fikrim vede kotu dusunceli oldugumu düşünmüyorum . buda benim fikrim hayirli geceler

sadice tesetturluler baksin demedim konuda benim değil öncelikle 2.si benim icin dur tulbent takiyimda yaziyim denmesini saka olarak düşünmüyorum buda benim fikrim vede kotu dusunceli oldugumu düşünmüyorum . buda benim fikrim hayirli geceler

Hadi bir fikirde benden sana hediye olsun :)

Merve süpersin tesettur sadece moda oldu aynen oyle

Çevremdeki çoğu başı kapalı arkadaşlarım darracık pantolon giyip ustlerine uzun şifon gömlek giyiyor

Maşallah öyle şık öyle çekiciler ki bakmamak elde değil

Neyse ben sadelik ve bol gıyımden yanayım

Şahsen lcwnin tunik ve pantolonları on numara ve ekonomik dıyorum

lcw tozlu tugba venn spor takilan tesetturluler icin birebir artik tesetturluler icin de alternatif cok fazla

Back
X