- 31 Ağustos 2015
- 45
- 19
- 3
- 40
- Konu Sahibi Pembepancur
Kızlar tesettür elbise almak istiyorum ancak hepsi klasik ben daha gubluk kullanimlik istiyorum onereceginiz bir site var mi sevgiler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
?? yani espiri mi bu? illaki bi cikmak zorunda degilmi biri..isiniz gücünuz makara kukara(Cevap vermek için için başına tülbent takmaya gitti)
?? yani espiri mi bu? illaki bi cikmak zorunda degilmi biri..isiniz gücünuz makara kukara
cevap verilsin taryisma ciksinda konu kapattiriyim diye ugraxlari bukadar belli etmeyin yahu.
?? yani espiri mi bu? illaki bi cikmak zorunda degilmi biri..isiniz gücünuz makara kukara
cevap verilsin taryisma ciksinda konu kapattiriyim diye ugraxlari bukadar belli etmeyin yahu.
sadice tesetturluler baksin demedim konuda benim değil öncelikle 2.si benim icin dur tulbent takiyimda yaziyim denmesini saka olarak düşünmüyorum buda benim fikrim vede kotu dusunceli oldugumu düşünmüyorum . buda benim fikrim hayirli gecelerNe kadar kotu dusundun oyle arkadas espiri yapti sadece sakin ol biraz. Yani illaki tesetturlu olan baksin demene gerek yoktu yani masallah tesettur sadece " moda " oldugu icin artik herkes fikir sahibi. Takipçisi cok yani .
Bunu yazarak tartışma çıkartmaya çalışan kim oluyor acaba??? yani espiri mi bu? illaki bi cikmak zorunda degilmi biri..isiniz gücünuz makara kukara
sadice tesetturluler baksin demedim konuda benim değil öncelikle 2.si benim icin dur tulbent takiyimda yaziyim denmesini saka olarak düşünmüyorum buda benim fikrim vede kotu dusunceli oldugumu düşünmüyorum . buda benim fikrim hayirli geceler
Ne kadar kotu dusundun oyle arkadas espiri yapti sadece sakin ol biraz. Yani illaki tesetturlu olan baksin demene gerek yoktu yani masallah tesettur sadece " moda " oldugu icin artik herkes fikir sahibi. Takipçisi cok yani .