merhaba rooa eğer verdiğiniz ücret sizi çok kasmayacaksa bende kesinlikle balayı en iyisi olmalı diye düşünenlerdenim çünkü dediğin gibi bir kere oluyor ve en önmeli anılarından biri olacak inşaallahArkadaşlar, balayı konusunda "zaten bir kere oluyor" diyip paraya kıyıp bunu gerçekleştirmek mi önemli yoksa sana uygun geleni mi tercih etmek önemli?
bizde birkaç gündür arayış içindeyiz, önce tabiki şu meşhur otellerden başladık; caprise sahh inn vs.
sonra baktık 5 gece 4 gün için inanılmaz fıyatlar çekiyorlar hem de o otellerin imkanlarından tam olarak yararlanamayacağımız halde (denizinden havuzundan)
sonra kızılcahamam a karar verdık bıraz daha uygun olması hasebiyle
ancak bugün bi arkadaşım yanlış yaptıgımı ve mutlaka boyle lüks oteller olan caprise vb olan otelleri seçmemiz gerektiğini söyledi
aklım karıştı acaba pişman olur muyum diye
siz ne düşünüyorsunuz? evli olan ve balayına gitmiş arkadaşların buraya bakacagını tahmın etmıyorum ama bakanlar yorum yapabılırler mı acaba?
yoksa yıne herseye asırı anlam yukleyen bız kadınlar buna da mı bır anlam yukluyoruz yanı balayı olayına
merhaba rooa eğer verdiğiniz ücret sizi çok kasmayacaksa bende kesinlikle balayı en iyisi olmalı diye düşünenlerdenim çünkü dediğin gibi bir kere oluyor ve en önmeli anılarından biri olacak inşaallahbu arada bizimde temmuzda inşaallah düğünümüz balayı için ben en çok şah inn paradiseyi istiyorum capricede belki olabilir eğer fiyat aldıysan cnm söyleyebilirmisin rica etsem
Geç cevap yazdığım için kusura bakmayın öncelikle; bize caprise den 1800-1700 dolaylarında fiyat soyledıler 4 gun 5 gece için. biz gidemiyoruz ama size iyi eğlenceler dilerim
Geçen sene balayına Antalya Şah inn Paradise Tati Köyüne gittik,çok eğlendik...Tavsiye ederim canımmmmm
Merhaba arkadaslar bizde club familiaya gidiyoruz, yanimizda arkadaslar var..
kim diye soracak olursaniz abimle yengem :) yazik onlar gitmemislerdi balayina madem birlikte gidelim dedik.. Hollanda__ nisanlim hollandada olmadigi icin turkiye icinde bi yere gitmemiz lazimdi.. pasaportu yok cunku :) bende Oss da kaliyorum canim.. yas kac ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?