Saç Kesim Şekilleri tesettürlü bayanlara da hizmet veren bir kuaför arıyorum (Ankara)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gul1305

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
46
0
86
37
Ankara
Ankara'da tesettürlü bayanlara hizmet veren iyi bir kuaför arıyorum.yardımcı olursanız ne kadar dua ederim anlatamam :))))))

Bende arıyorum hem de acele:)

Ben eskiden balgatta ayışığına gidiyordum, ama şimdi keçiören civarında arıyorum, araştırmalarıma göre setre kuaför varmış, ama nasıl güzel yapıyorlar mı bilmiyorum??

yine balgatta taç kuaför diye bi yer var ama gitmedim iyi veya kötü diyemem, bi de kişiden kişiye değişiyo fikirler..

ayrıca fiyatıda yüksek tutuyorlar sadece bayan personel olanlar nedendir bilinmez!!

keçiörende sueda var bide ama çok pahalı gelmişti bana röfleyi sormuştum galiba

sen hangi semtte arıyorsun

evet ya gerçekten benimki de çok acil :))) ya bu durumdan o kadar sıkıntılıyım ki parayıda sorun etmiyorum artık yeter ki bir yer buluyum.semt olarak keçiören etlik kızılay yenimahalle olabilir.sueda keçiörenin neresinde?

arkadaşlar yimpaş var ulusta biliyor musunuz.bu hani birkaç sene önce bi terörist bomba patlatmıştı ya çarşının içinde ulusta.işte o arşının arka tarafında sokakta yimpaş var büyük.en üst katında bayanlara özel kuaför var.hep bayan çalışıyor.ağda kaş falan gein başı herşeyi yapıyorlar.bilgilerinize....

arkadaşlar yimpaş var ulusta biliyor musunuz.bu hani birkaç sene önce bi terörist bomba patlatmıştı ya çarşının içinde ulusta.işte o arşının arka tarafında sokakta yimpaş var büyük.en üst katında bayanlara özel kuaför var.hep bayan çalışıyor.ağda kaş falan gein başı herşeyi yapıyorlar.bilgilerinize....

orayı biliyorum ama ulus olunca insan biraz çekiniyor.nasıl bir ortam?temiz mi?güvenilir mi?memnun kaldın mı?

ben gittim yaptırdım keçiörendeki setre kuaföre gittim, saç rengim güzel oldu, kızıldan sarı balyaja döndüm, çok aşamalı bi işlemdi, renk açma, paketleme, araları boyama hepsi 3,5 saat sürdü benim tahminimden çok daha kısa sürede oldu, memnun kaldım yani..

bu arada ben eskiden söğütözü yimpaşa giderdim ve memnundum ama kapandı ulustakinin kuaförünü bilmiyorum,

evet ya gerçekten benimki de çok acil :))) ya bu durumdan o kadar sıkıntılıyım ki parayıda sorun etmiyorum artık yeter ki bir yer buluyum.semt olarak keçiören etlik kızılay yenimahalle olabilir.sueda keçiörenin neresinde?

sueda kuaför keçiören belediyesinin arkasında

bu yimpaşta kaş aldırmıştım ben pek memnun kalmadım.ama saç konusunda da gelin başı yaptırdı 2 görümcem ikisi de memnun kaldı.biraz pahalı ancak.bi de görümcemin biri saçını kestirmişti.ben de kestirmiştim ya bak şimdi hatırladım.öyle süper değil hani normal yani.

ben gittim yaptırdım keçiörendeki setre kuaföre gittim, saç rengim güzel oldu, kızıldan sarı balyaja döndüm, çok aşamalı bi işlemdi, renk açma, paketleme, araları boyama hepsi 3,5 saat sürdü benim tahminimden çok daha kısa sürede oldu, memnun kaldım yani..

peki ortam nasıl?en önemlisi kaliteli bir mekan mı?çünkü sokak aralarında sadece kadınların çalıştığı bir çok kuaför var ama tahmin edersin nasıl yerler olduklarını.ve müşteri ile ilgileri nasıl?malum tesettürlü bayanlara 2. sınıf insan muamelesi yapılıyor.

peki ortam nasıl?en önemlisi kaliteli bir mekan mı?çünkü sokak aralarında sadece kadınların çalıştığı bir çok kuaför var ama tahmin edersin nasıl yerler olduklarını.ve müşteri ile ilgileri nasıl?malum tesettürlü bayanlara 2. sınıf insan muamelesi yapılıyor.[/

kuaför nurdan hanımın kendiside tesettürlü, müşteri memnuniyetinin kendisi için çok önemli olduğunu söyledi, öyle mahalle arası bi yer değil, ben gittiğimde bi de naime diye bi elemanı vardı çok iyi bi kız, ama öyle çok lüks değil belirteyim

internet siteleride var setre kuaför diye bi bak istersen,

peki ortam nasıl?en önemlisi kaliteli bir mekan mı?çünkü sokak aralarında sadece kadınların çalıştığı bir çok kuaför var ama tahmin edersin nasıl yerler olduklarını.ve müşteri ile ilgileri nasıl?malum tesettürlü bayanlara 2. sınıf insan muamelesi yapılıyor.[/

kuaför nurdan hanımın kendiside tesettürlü, müşteri memnuniyetinin kendisi için çok önemli olduğunu söyledi, öyle mahalle arası bi yer değil, ben gittiğimde bi de naime diye bi elemanı vardı çok iyi bi kız, ama öyle çok lüks değil belirteyim

internet siteleride var setre kuaför diye bi bak istersen,

evet baktım.ben biraz daha profesyonel bir yer arıyorum.hani zaten sürekli kuaförden çıkmıyor değilim.2-3 aya bir gittiğimde çok parada ödesem de mutlu çıkıyım.şu modeli kes dediğim zaman olur deyip hiç alakasız bir şey kesmesin mesela.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar formdaki yazdıklarınızı okuyunca dayanamadım,ben de setre kuaföre giden her daim müşterilerindenim,öncelikle ortamları çok güzel mahalle arasında değiller cadde üzerinde 3+1 salonları olan güzel ve kaliteli bir hizmetleri olan iki bayan işletmeciler,benim fikrimi sorarsanız mekandan çok ustalık çok önemlidir ve burası tesettürlü bayanlara özel hizmet vermek için açılmış kısa zamanda da çok yol kat etmişler.Nurdan hanım ve özlem hanım kendileride tesettürlü oldukları için tesettürlü bayanların ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmesin diye kendilerine ilke edinmişler.Ustalıkları ve müşteriye davranışları bana göre mükemmel.Çok memnunum ben sizede öneririm.Ben 8 aydır oraya gidiyorum

bende memnun kaldım, hatta epilasyon için de gitmeyi düşünüyorum, mahalle arası olmadığını da belirttim benim için kuaför kriteri; sonucunda saçımdan başımdan memnun kalıp, rahat olabileceğim, temiz bi ortamdır. ancak gul1305 arkadaşımın kriterleri daha farklı anladığım kadarıyla, gönlüne göre bi mekan bulur umarım, hatta bizi de haberdar eder..

arkadaşlar yasemin kuaförü çok övdüler ve gittim.saçımı kestirdim manikür yaptırdım.memnun kaldım mı?saç kesimimi beğendim.manikürümü beğendiğimi söyleyem 12 milyona yaptırdım.genelde lazer için gittiğim merkezde yaptırırdım 17 milyona. biraz pahalı ama aldıkları parayı hak ettiklerini düşünüyorum çok güzel ve temiz yaparlar çünkü.
devam edersek kaliteli bir ortam olduğunu söyleyebilirim.aynı zamanda lazerde yapıyorlarmış.2 katlı bir mekan.5 çalışanı var.ama tam olarak görüşün ne derseniz 1 kaç kez gitmeden kesin bir şey söyleyemem derim

Son düzenleme:
kızlar az önce ardaım bu magic touch ı . pazartesi günleri tesettürlü bayanlara özle yer ayarlıyorlarmış ve prof. biri kesiyomuş saçı.. ama randevu almak gerekiyomuş.. bi de fiyatlarda şöyle: kesim 50 , manikür-pedikür 50..

bende uzun zamandır modern kesim yapan temiz bi kuaför arıyorum ama bulamadım ne yazık ki :( sadece bayanların çalıştığı bi kuaför bulmak zor ne yazık ki:( bu kadar tesettürlü bayan nereye kestiriyor saçlarını merak ediyorum bilenler yardımcı olsun lütfen :)

En iyisi keçiören setre kuaför ben sadece kesim ve kas için girmiştim çok memnun kaldim fotogrefi gosteriyosun aynisini kesiyor ama bana çok uzak kizilay bagcilar esat cebeci tarafında var mi bildiğiniz

Back
X