Saç Kesim Şekilleri tesettürlü bayanlara da hizmet veren bir kuaför arıyorum (Ankara)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ankara'da tesettürlü bayanlara hizmet veren iyi bir kuaför arıyorum.yardımcı olursanız ne kadar dua ederim anlatamam :))))))

Demetevler'de FD TESETTÜR KUAFÖR var. Salonun tamamı tesettürlü bayanlar için. Büyük lüks bir salon fiyatları da gayet uygun tavsiye ederim memnun kalırsınız...

evet ya gerçekten benimki de çok acil :))) ya bu durumdan o kadar sıkıntılıyım ki parayıda sorun etmiyorum artık yeter ki bir yer buluyum.semt olarak keçiören etlik kızılay yenimahalle olabilir.sueda keçiörenin neresinde?

yenimahalle civarı diye yazmışsın canım. demetevler'de FD TESETTÜR KUAFÖR var. istediğin bütün işlemleri gönül rahatlığı ile yaptırabilirsin. istersen facebook adresinden girip bakabilirsin...

En iyisi keçiören setre kuaför ben sadece kesim ve kas için girmiştim çok memnun kaldim fotogrefi gosteriyosun aynisini kesiyor ama bana çok uzak kizilay bagcilar esat cebeci tarafında var mi bildiğiniz
çankaya turan güneş caddesinde yasemin kuaför varmış orayı bilen var mı?

setre kuaföre bende gittim ama hiç memnun kalmadım. suan gittiğim bi kuaför var cok memnunum Demetevlerde fd tesettür kuaförde bütün işlemlerimi yaptırıyorum.saç yapan bayanlar ayrı manikür yapan bayanlar ayrı ağda yapan bayanlar ayrı kalabalık personeller. ve hepsi işlerinde profesyonel. işlerini çok güzel yapıyorlar. kesinlikle tavsiye ederim...

setre kuaföre bende gittim ama hiç memnun kalmadım. suan gittiğim bi kuaför var cok memnunum Demetevlerde fd tesettür kuaförde bütün işlemlerimi yaptırıyorum.saç yapan bayanlar ayrı manikür yapan bayanlar ayrı ağda yapan bayanlar ayrı kalabalık personeller. ve hepsi işlerinde profesyonel. işlerini çok güzel yapıyorlar. kesinlikle tavsiye ederim...
bende fd kuaföre gıdıyodum bıara ama kadın sacımı yanlış egrı bugru kesınce bıdaha gıtmedım. durmadan calısanları degısıyor okadarda profesyonel gelmedı bana egrı saçtan sonra.

Demetevler'de FD TESETTÜR KUAFÖR var. Salonun tamamı tesettürlü bayanlar için. Büyük lüks bir salon fiyatları da gayet uygun tavsiye ederim memnun kalırsınız...

Merhaba arkadaslar bende tesetturlu bir bayanim Ankarada o kadar cok kuafor re gitim ama istedigim gibi bir kuafor yeni buldum hem mekan olarak hemde calisanlari gercekten isini bilen kisiler herkeze tavsiye ederim gonul rahatligiyla demetevler FD tesettur kuafor

Demetevler fd tesettür kuaför leyla hanım şiddetle tavsiye ederim. Sac konusunda profosyonelliği tartışılmaz. Ne istediğinizi koltuğa oturur oturmaz anlıyor. Kesinlikle memnun kalacağınıza eminim.

Merhabalar hanımlar bu Bahsettiğiniz Tesettürlü kuaförleri brezilya fönü de yapıyor mu benim bayan bir bayan kuaförüne ihtiyacım var

ben fd tesettur kuaförden memnun kalmadım acıkca belirteyim bir kaç kere sacımı hiçde güzel yapamadılar diğer işlemlerimide begenmedim hiç profesyonel değiller güvenip gitmeyin elemanları sürekli değişiyor hiç ama hiç memnun kalmadım birtek leyla denen bayanın belgesi var diğer elemanlar önceden kuaför bile değillermiş kimi 1 yıldır kimi 1,5 yıldır kuaförlük yapıyorlarmıs ne kadar güvenilir olabilirki (belgeylede kuaför olunmuyor bence el becerisi önemli el becerisi konusunda çok demode kalmışlar oyüzden 10 üzerinde 2 veriyorum ayrıca müşterilere karşı hiç güler yüzlü değiller sürekli suratları asılıyor)

bende uzun zamandır modern kesim yapan temiz bi kuaför arıyorum ama bulamadım ne yazık ki :KK43: sadece bayanların çalıştığı bi kuaför bulmak zor ne yazık ki:KK43: bu kadar tesettürlü bayan nereye kestiriyor saçlarını merak ediyorum bilenler yardımcı olsun lütfen :)
merhaba ben ankarada bir çok kuaför denedim bunlardan biride esra kuaför işlerinde gercekten başarılılar ve sadece bayanların çalıştığı bir yer şiddetle tavsiye ediyorum bence memnun kalırsın özellikle kesim konusunda bir numaralar güler yüzlü sevecen candanlar :) facebook adresinden girip bakabilirsiniz esra tesettür kuaför ve güzellik salonu

ben fd tesettur kuaförden memnun kalmadım acıkca belirteyim bir kaç kere sacımı hiçde güzel yapamadılar diğer işlemlerimide begenmedim hiç profesyonel değiller güvenip gitmeyin elemanları sürekli değişiyor hiç ama hiç memnun kalmadım birtek leyla denen bayanın belgesi var diğer elemanlar önceden kuaför bile değillermiş kimi 1 yıldır kimi 1,5 yıldır kuaförlük yapıyorlarmıs ne kadar güvenilir olabilirki (belgeylede kuaför olunmuyor bence el becerisi önemli el becerisi konusunda çok demode kalmışlar oyüzden 10 üzerinde 2 veriyorum ayrıca müşterilere karşı hiç güler yüzlü değiller sürekli suratları asılıyor)

Merhaba, aynı şeylerden ben de şikayetçiyim. Önce buradaki iyi yorumları (Yazanlar da muhtemelen hısım akraba...) okuyup Çankaya'dan Demetevler'e gittik. Annemle girdik gayet güzel geniş hoş bir yermiş dedik. Mescidinin de olması ayrıca hoşumuza gitti. Ancak bu mekanla ilgili iyi şeyler sadece bu kadar...

Gelelim yaşadıklarıma...Zorla rengini gümüşe çevirdiğim siyah saçlarımı dibi geldiği için açtırmaya gitmiştim. Başta sadece açtırıp boyatmadan dönecektim. Sonra baktım açılmadan sonraki çiğ sarı renk kötü neyse yine gümüşe boyayayım dedim. Boyayı sürmeden önce "Gümüş" değil mi diye de sordum. Evet deyince iyi madem dedim. Neyse saçlarımı bir yıkadık resmen kahverengi. Renk gümüş değil dedikçe hayır canım ilk geldiğin zamanki renk işte diye diretiyor. Annem geldi şaşırdı hani gümüş yaptıracaktın diye... Ama ısrarla o kahverengiye yakın rengin gümüş olduğunu söyledi. En son başka bir müşteri evet geldiğin zamanki renkle aynı değil. Bu gümüş değil deyince bu sefer akacak o akacak demeye başladı kuaförümüz. E akacak da yine platin olmayacak herhalde... Zaten moralim bozuk. Kasaya gidince bir de o saçtan 150 TL isteyince iyice sinirlendim. Boya zaten berbat bari onun parasını almayın dedim. E ama benim emeğim demeye başladı... O zaman bir daha gelişimde ücretsiz açarsınız deyince de sağ kalırsak açarız diye ağzının kenarıyla bir şeyler söyledi hanımefendi... Bunun yanında annemin zaten az olan saçlarını erkek saçından beter edip kırpık kırpık yapması da 25 TL ye patladı. Muhtemelen tel başına hesap yaptı :p

Hayır yanlış yapabilirsin. Sonuçta bir sürü işin arasında her şey mükemmel olmayabilir o da bana patlamıştır bunu kabul ederim. Ancak ben olmadığını iddia ettiğimde sanki ben hiç bir şeyden anlamıyormuşum gibi beni kandırmaya çalışması kabul edilebilir değil. Göz var izan var... Yanlışını kabul et!!! Ayrıca ben bu olaydan sonra özür dileyip bunun ücretini almayalım o zaman veya gelin ücretsiz düzeltelim gibi bir tavır beklerken üste çıkıp yok emeğim de bilmem ne deyince tepemin tası attı. Kesinlikle bir özel işletmeciye yakışmayan bir tavır.

Bu mekanı kesinlikle kimseye tavsiye etmem. Ha ben son derece yaptığı işten anlamayan birinin asık suratını 2 saat boyunca çekerek saçlarımı berbat ettirmek istiyorum derseniz gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz...

Son düzenleme:
ben fd tesettürün 6 yıllık müşterisiyim, her işlemimi orda yaptırıyorum. Allah razı olsun hepsınden çok memnunum. hepsi güler yüzlü, sıcak kanlı, ilgili ve ikramlarınıda eksik etmiyorlar.leyla hanıma 6 yıldır saçlarımı teslim ediyorum her zamanda istediğim rengi, modeli çıkartmıştır.Aslı olmayan yorumlar yapmayın insanların hakkına girmeyin. yeri geliyor saatlerce uğraşıyor hakkına girmeyin ben tavsiye edıyorum, salonun temizliği olsun lükslüğü olsun herşeyiyle profesyonel yanlış bilgiler vermeyin.

tesettürlü arkadaşlar demetevlerde fd tesettür kuaför var. uzun zamandır özellikle boya için giderim leyla hanım şimdiye kadar hiç üzmedi beni. türban tasarımınında çok iyi oldugunu söyleyebilirim. gitmek isteyen arkadaşlar ismimi de verebilir fiyat konusunda da leyla hanım yardımcı olacağına eminim salonda bay çalışan yok, o güzel tesettürlü arkadaşlara selamlar.

Tesettürlü arkadaşlar demetevlerde fd tesettür kuaför var. ben sadece kesim yaptırdım çokta memnun kaldım, bir kere salon abartılı şekilde büyük ve güzel çalışan arkadaşlar gerçekten çok güler yüzlü dediğim gibi sadece kesim yaptırdım diğer işlemlerini bilmiyorum kesim konusunda herkese tavsiye ederim.

Bu demetevlerdeki fd bilmem ne denen yere olumlu yorum yazanlarin hepsi kuaforun kendi calisanlari bence :-)hesaplari acip acip harika muhtesem hep oraya gidiyorum falan yazmislar bide olumsuz yorum yapanlarada trip atmislar:KK70:

ben kadriye, kapalı bir bayanım. senelerdir hangi kuaföre gittiysem istediğim rengi yaptıramadım. 2 gün önce fd tesettür kuaföre gittim önce zemin rengini boyayıp sonra kesim yapıldı arkasından ombre ve keratin bakımı yaptırdım. inanın saçlarım kendine geldi ve çok mutlu olarak salondan ayrıldım çok tesekkur ederim allah razı olsun hepsinden işlerinin hakkını veriyorlar :)

fd tesettür kuaföre gelinbaşı yaptırmıştım. şu anda 5 yıllık evliyim 2 tane cocugum var o günden beri oraya devam ediyorum.
Çalışanlarun hepsi bayan oldugu için gönül rahatlığıyla agdamı, manikür, pedikürümü ve saç işlemlerimin tamamını oraya yaptırıyorum. onları tanıyorum onlarda beni. aile gibi olduk çalışanların hepsini seviyorum gidince benimle güler yüzlü ilgilendikleri için hepsine ayrı ayrı tesekkur ederim. özellikle sevgiyi çok çok öpüyorum :)

ben fd tesettürün 6 yıllık müşterisiyim, her işlemimi orda yaptırıyorum. Allah razı olsun hepsınden çok memnunum. hepsi güler yüzlü, sıcak kanlı, ilgili ve ikramlarınıda eksik etmiyorlar.leyla hanıma 6 yıldır saçlarımı teslim ediyorum her zamanda istediğim rengi, modeli çıkartmıştır.Aslı olmayan yorumlar yapmayın insanların hakkına girmeyin. yeri geliyor saatlerce uğraşıyor hakkına girmeyin ben tavsiye edıyorum, salonun temizliği olsun lükslüğü olsun herşeyiyle profesyonel yanlış bilgiler vermeyin.

tesettürlü arkadaşlar demetevlerde fd tesettür kuaför var. uzun zamandır özellikle boya için giderim leyla hanım şimdiye kadar hiç üzmedi beni. türban tasarımınında çok iyi oldugunu söyleyebilirim. gitmek isteyen arkadaşlar ismimi de verebilir fiyat konusunda da leyla hanım yardımcı olacağına eminim salonda bay çalışan yok, o güzel tesettürlü arkadaşlara selamlar.

Tesettürlü arkadaşlar demetevlerde fd tesettür kuaför var. ben sadece kesim yaptırdım çokta memnun kaldım, bir kere salon abartılı şekilde büyük ve güzel çalışan arkadaşlar gerçekten çok güler yüzlü dediğim gibi sadece kesim yaptırdım diğer işlemlerini bilmiyorum kesim konusunda herkese tavsiye ederim.

ben kadriye, kapalı bir bayanım. senelerdir hangi kuaföre gittiysem istediğim rengi yaptıramadım. 2 gün önce fd tesettür kuaföre gittim önce zemin rengini boyayıp sonra kesim yapıldı arkasından ombre ve keratin bakımı yaptırdım. inanın saçlarım kendine geldi ve çok mutlu olarak salondan ayrıldım çok tesekkur ederim allah razı olsun hepsinden işlerinin hakkını veriyorlar :)

fd tesettür kuaföre gelinbaşı yaptırmıştım. şu anda 5 yıllık evliyim 2 tane cocugum var o günden beri oraya devam ediyorum.
Çalışanlarun hepsi bayan oldugu için gönül rahatlığıyla agdamı, manikür, pedikürümü ve saç işlemlerimin tamamını oraya yaptırıyorum. onları tanıyorum onlarda beni. aile gibi olduk çalışanların hepsini seviyorum gidince benimle güler yüzlü ilgilendikleri için hepsine ayrı ayrı tesekkur ederim. özellikle sevgiyi çok çok öpüyorum :)

Yukarıda yer alan 5 mesajın sahibi aynı kişidir.... Yani özetle reklam yapıyor ve yazdıklarına asla itibar etmeyin

Back
X