keske daha önce bana yazsaysiniz, bnde dikime verdim artk :) yalnz basinizdaki aksesuari cok begendim onu satiyormusunz yoksa sizdendemi geri istediler :)
Satmayi düsünyrmusnz? Öyleyse fiyatini ögrenmek isterm bnde kinamda kullanirm ins.
fiyatı ne düşünüyorsunuz acaba ben de hasret modadan almayı düşünüyordum sizinki çok şık görünüyor
ben 38-40 beden giyiniyorum arkası bağlamalı demişsiniz sanırım bana da uyar gelinliğiniz buarada ben konyadayım :/
ben 38-40 beden giyiniyorum arkası bağlamalı demişsiniz sanırım bana da uyar gelinliğiniz buarada ben konyadayım :/
evet sanırım tadilat gerektirecek,hem boyu falanda ayarlanması gerekiyor zaten.fiyatta bir indirim düşünmezmisin ben özelden msj gönderemiyorum
açıkçası çok fazla araştırmadım ama bu tarz gelinlikleri beğeniyorum fiyatlarıda kalitesine göre değişiyordur muhakkak tabi seninkinin hasret modadan olduğunu düşünürsek haklısın nediyelim
peki ben almak istesem ödemeyi nasıl yapacağım sana istediğim gibi bulmuşken kaçırmakta istemiyorum doğrusu resimlerde çok hoş görünüyor inşallah gerçeği dahada güzeldir *-* :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?