Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylüyorsunuz teşekkürlerKocanız istedi diye kapanmışsınız.
Şimdi açılmak için gene başkalarının fikrini alıyorsunuz.
Buna siz karar vermelisiniz.
TeşekkürlerKararı sen vereceksin.
Ne aç derim, ne de açma.
Yalnız bir arkadaşım var artemaya döndü artık. Aç kapa, aç kapa
O halde olmayin da, gerisi hallolur.
Zamaninda istemiyorsan kapanmasaydın kocan istiyor diye gönülsuzce yapmamalisin sen istiyorsan yapmalisin.Kapanmak ciddi bir karar öyle kafana esince girip çıkmakta doğru değil.Yine gaza gelip ani kararlar verme düşün taşın iyice sonra yine birisi hayatına girecek yine o istedi diye kapanıcakmisin yada açilacakmisin?Evliydim boşandım . Herşeyi mi değiştirdim onunla alakalı hiçbir şey kalmasın diye.O dedi diye kapanmıştım.Bekarkenki halime dönmek istiyorum kimsenin bana kattiklariyla kalmasın istiyorum.Yeni ben yeni hayat ....Yanlış mı düşünüyorum sizce
Benimde var böyle bir tane senede bir iki defa görüşüyoruz o zamanda illa foto çekiliriz hiç hatırlamıyorum hangi sene çünkü bir açık bi kapalı bir şortlu bir hasemaliKararı sen vereceksin.
Ne aç derim, ne de açma.
Yalnız bir arkadaşım var artemaya döndü artık. Aç kapa, aç kapa
O halde olmayin da, gerisi hallolur.
Siz söylediniz diye edemiyorumBaşkasının fikri ya da yönlendirmesi olmadan hareket edemiyor musunuz
Benim komşu kızı vardı yazda açilip kışta kapanıyordu.Benimde var böyle bir tane senede bir iki defa görüşüyoruz o zamanda illa foto çekiliriz hiç hatırlamıyorum hangi sene çünkü bir açık bi kapalı bir şortlu bir hasemali![]()
Yanlış düşünmüyorsunuz bunlar tamamen kişisel kararlar herkes kendi düşüncesini yansıtarak cevap verecektir siz içinizden ne geliyosa onu yapınEvliydim boşandım . Herşeyi mi değiştirdim onunla alakalı hiçbir şey kalmasın diye.O dedi diye kapanmıştım.Bekarkenki halime dönmek istiyorum kimsenin bana kattiklariyla kalmasın istiyorum.Yeni ben yeni hayat ....Yanlış mı düşünüyorum sizce