Tesettürlü olup da açılan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hambeli

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
49
10
8
32
Evliydim boşandım . Herşeyi mi değiştirdim onunla alakalı hiçbir şey kalmasın diye.O dedi diye kapanmıştım.Bekarkenki halime dönmek istiyorum kimsenin bana kattiklariyla kalmasın istiyorum.Yeni ben yeni hayat ....Yanlış mı düşünüyorum sizce

Günahına siz katlancaksınız her koyun kendi bacağından kendiniz bilirsiniz

Siz kendi kararlarınızı kendiniz veremiyor musunuz? Birilerinin isteği buyruğuyla olacak iş mi?

Evliydim boşandım . Herşeyi mi değiştirdim onunla alakalı hiçbir şey kalmasın diye.O dedi diye kapanmıştım.Bekarkenki halime dönmek istiyorum kimsenin bana kattiklariyla kalmasın istiyorum.Yeni ben yeni hayat ....Yanlış mı düşünüyorum sizce
Zamaninda istemiyorsan kapanmasaydın kocan istiyor diye gönülsuzce yapmamalisin sen istiyorsan yapmalisin.Kapanmak ciddi bir karar öyle kafana esince girip çıkmakta doğru değil.Yine gaza gelip ani kararlar verme düşün taşın iyice sonra yine birisi hayatına girecek yine o istedi diye kapanıcakmisin yada açilacakmisin?

Kararı sen vereceksin.
Ne aç derim, ne de açma.
Yalnız bir arkadaşım var artemaya döndü artık. Aç kapa, aç kapa
O halde olmayin da, gerisi hallolur.
Benimde var böyle bir tane senede bir iki defa görüşüyoruz o zamanda illa foto çekiliriz hiç hatırlamıyorum hangi sene çünkü bir açık bi kapalı bir şortlu bir hasemali :D

Yanlış düşünmüyorsunuz bunlar tamamen kişisel kararlar herkes kendi düşüncesini yansıtarak cevap verecektir siz içinizden ne geliyosa onu yapın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X