Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

tabiki sen kazancaksin canim benim :) sanki annenmi evlencek..
walla bendede durmak yok yola devam.. annem bu aralar onu pek sorar oldu.. bilemicem artik

mrb hanımlar nasılsınız bakalım.. ayy hava çok güzel çıkıp alışveriş yapasım varguclubacismile

ya ben kötüyüm offf
kac gündür sabahlari acayip karnim ve belim agriyor mafoldumben
e onca zaman sonra adet görünce böle oluyor demek :gitme:
cikasim var ama agrilarimda vaaaaaaarr of

ya ben kötüyüm offf
kac gündür sabahlari acayip karnim ve belim agriyor mafoldumben
e onca zaman sonra adet görünce böle oluyor demek :gitme:
cikasim var ama agrilarimda vaaaaaaarr of

geçmiş olsun sultanom ben bu konuda çok şanslıyım yhaa ıkk demiyorum nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum vallaa:kedi:

geçmiş olsun sultanom ben bu konuda çok şanslıyım yhaa ıkk demiyorum nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum vallaa:kedi:

guzum normalde bende öyleyim kiz
allaha sükür ne agri ne sizi hicbisey :1shok:
ama simdi uzun süredir olmadi ya, bayagi cok gelio, baskidan kaynaklaniyor bence bilemiyorum :bbo:

guzum normalde bende öyleyim kiz
allaha sükür ne agri ne sizi hicbisey :1shok:
ama simdi uzun süredir olmadi ya, bayagi cok gelio, baskidan kaynaklaniyor bence bilemiyorum :bbo:

tatlım okadar dayanılmazsa ağrın bir hap içsen.. ablam filan kullanıyor regl dönemlerinde öyle doktor kontrolünde ilaçç...

hmmm :sinifsinif: konuşun canım konuşun..benmde ağrım başladı bugün yarın olurum.. çok düzensiz yahu. ne zaman geleceği belli olmuyo..çatkapıda olmaz ki klava:

benimkide öyle düzensizdi iste, hatta bikac ay hic gelmiyordu, bu yüzden doktora gittim zaten
simdi dogum kontrol hapiyla felan, düzene sokmaya calisiyoruz adetimi kafamçokkarıştı

düzene girdi mi biraz olsun peki ? :uhm:bende gitsem yeridir canım..bide yeni ağdaya alışmaya çalışıyorum.sivilce yaptı oda yara bere içinde kaldım.sürekli kaşıntı yapıyo.. çok rahatsız oluyorum. bi ara randevu alıp benmde gitmem lazım

kesinlikle git canim gercekten cok faydali oluyor
ben sürekli erteliyordum ama gittigimde neler neler cikti.. kafamçokkarıştı

daha yeni basladigim icin bi düzen söz konusu degil henüz canim CADIARZU

ama benimkini görmesi lazım bilmiyorumkismile ondan gitmek istemiyorum.. neyse bakıcam çaresine artık

benimkinide gördü eyvahedigeldismile
ilk önce istemedim rahatsiz oldum bende ama sonra dedim bosver görmesi iyi oldu, sonucta bir rahatsizligimmi var, rahmimde yoksa düzgünmü falan, evlenmeden bi doktora göstermek herzaman icin iyidir diye düsünüyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…