- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #9.621
hoşbuldum şampuanım yaaa bende sizleri çok özledim ya özleteyim dedim kendimiopuyorumnanaktan
kayra bebek nasıl oldu bakalım iimi annesi
saolun canlarım benm ya darısı tez zamanda hayırlı bi şekilde sizlerin başına inşallah..
öle hemşom ya walla nasıl yetişecek bende bilmiom ya çok eksik war çokk..siz naptınız sizin olay çözüldümü:uhm:
şampumm çocuğun var diye eve kapatmıycan yhaa kendini iyi yapmışsın tabiii
hemşom iyiyim bende şükür sağlık sıhhat neşe keyif hepsi yerindesositososito çok sevindim tarihin belli olmasına zaman su gibi şimdi baktığında uzak bir tarih gibi geliyor ama... anca yetişir hazırlıklar.. allah yardımcın olsun canımm:jeyyar:
yok canım yhaa çözülmedii.. beklioruz bakalım daha ne kadar bekliyceksekeyvahedigeldismile en sonunda kaçırcam benimkinidemesinler kız kocaya kaçmış kız kocayı kaçırmış desinlerrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlım varmı yardımcı olabileceğimiz bişey elimizden geldiğince yapalım istediğin bişey varsa... ayy sevaptır kız çeyizine yardım etmek..olumunekankayizsmile
evet cnm ama inan mahvoldum 4 yaşındaki oğlum umut öyle fena kii kaybetcem diye korktum ,hiç söz dinlemiyo, elimi tutmuyo ,neler yapıyo neler
çığlık attı, bana vurdu rezilde oldum
neden? dondurma almıyom diye
millette azcık hava ısındı diye ,herkesin elinde dondurma :))
söylemesi ayıp bi kumpir yedim ,ama nasıl yedim, orasını sormayın umutun peşine koşturmaktan
zor çok zorr yaa
kızlar ben yatıyorum ii geceler herkese
yok kuzum halen aynı düşüncedeyiz ama bizim ki biraz farklı olcaak nikah salonun olucak(bizim ilk tanıştığımız yer çünkü:asigim:) terasta olacak nasipse yemekli..bi yanda oynamak isteyenler için müzk olacak böle değişik bişi işte bize özel:dance:
şalvarsız boşnak gelinimi olur ayıpsın gicem yabi 4 tane=)
hayırlı geceler hanımlaraklinialirimsmile
kıss talyaa senle iki sohbet edemedik ben yine çıkcam anlatamadan vaktim yok:sinifsinif:
bu fasulyaaaa 7,5 liraaaa
hem kaynasın hem oynasın:teytey: :teytey: :teytey:
yine nereye kaçıyon beeklava: klava:meraktan çatlattın kaç gündür heeealsanaalsanasmile ne nazlı hatunsun biriciğim yhaazemuszemus
hatuna bakkk geldii ayağının tozuyla halayınıda çektii hemencikkkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?