tesettürlüü bayanlar çook tatlılaar :*

Haklısın tabi orası öyle beni yanlış anladı sanırım bi kısmınız ben kapanmak istiyorum ama hanii bu kapanma isteği üzerine benim kapalılar dikkatimi çekti giyindikleri hareketleri çevremden bahsediyorum daha olgun geldiler daha efendi kimsede yanlış anlamasın kendi fikirlerim kapanma isteği olunca bile içimde bi huzur oluştu bende şu an açığım 20 yaşındayım ve daha ne sıfır kollu giymişligim var nede mini etek hani kapalı gibiyim şu anda sedaca başım açık onuda inşallah tamamlıcam..
.
şimdi şöyle düşün ,
ben desemki yanlış anlamasın kimse ama,açıklar bana kapalılardan daha özel,daha efendi daha olgun geliyorlar. burada tesettürlü çok arkadaş bana kızardı..bence kızmalarıda doğru olurdu.
empati yaparsan anlarsın .
ne güzel huzur oluştuysa tabikki kapan..insallah istediğini gerçekleştirirsin. önemli olan içinin huzuru ve mutluluğun. tekrar hayırlı olsun :KK66:

bak diğer mesajlarını okumadım. ama konuna baktığımda çok tatllılar,100lerce şalı var,tunikler şallar çok güzel diyorsun ya. ben o mesajına göre yazdım.
birde ,yanlış anlamayın kapalılar bana daha özel geliyorlar yani giyinişleri falan deyince açık biri olarak alınmamak zor tabii
her insan giyimiyle, kişiliğiyle özeldir. kapandı diye daha özel olmaz.
alınacak şey yok. bak alınsam ben açık olarak alınmalıydım özel olmadığım için ,ama alınmadım.
bu arada hayırlısı olsun. .

eee ne alakaa düşünmeyin böylee bende açığım sadece kapanmak istediğim için daha çok kapalılara bakıyorum daha hoş geldiler bende kapanmak isteyince ister istemez kıyafetleri giyimleri hareketleri dekkat çekiyo..
kırmak istemedik kalbinizi kırdım ise Özür dilerim.. :*

eee ne alakaa düşünmeyin böylee bende açığım sadece kapanmak istediğim için daha çok kapalılara bakıyorum daha hoş geldiler bende kapanmak isteyince ister istemez kıyafetleri giyimleri hareketleri dekkat çekiyo..
kırmak istemedik kalbinizi kırdım ise Özür dilerim.. :*
yok kırmadın beni. sen çok tatlısın bu arada. özür dileme hiç.
herşey gönlüne göre olsun .

Haklısın tabi orası öyle beni yanlış anladı sanırım bi kısmınız ben kapanmak istiyorum ama hanii bu kapanma isteği üzerine benim kapalılar dikkatimi çekti giyindikleri hareketleri çevremden bahsediyorum daha olgun geldiler daha efendi kimsede yanlış anlamasın kendi fikirlerim kapanma isteği olunca bile içimde bi huzur oluştu bende şu an açığım 20 yaşındayım ve daha ne sıfır kollu giymişligim var nede mini etek hani kapalı gibiyim şu anda sedaca başım açık onuda inşallah tamamlıcam..

Canım bazı kapalı kesimdeki bayanlar gerçekten çok kötü imaj oluşturmuş :( haydi bu kötü imajı kıralım beraber, bu sorumluluğu daha da fazla borç bildim kendime yorumları okuyunca... Aslında özlenmek suç da değil bence 20yaşında bir genç kızın bir sürü hayali vardır, kolsuz giyip şu sıcak günlerde rengarenk gezmek varken kapanmaktan bahsediyorsun maşallah... Çok güzel gelişti kapalı sektörü, şallar güzel güzel.. Ayetin indiği zamanlarda da kıyafet alıyorlardı giyiniyorlardı, özenedebilirsin bence canım :)) kapanıp hergün aynı eşarbı takacak değilsin tabi :) hayırlısı olsun ne mutlu sana bu yaşta Allah ona rızasını düşünüyorsun...

çook teşekkür ederim sağolun
AMİN İNŞALLAH SİZİNDE HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN .. : )

Bu videoyu izlemenin tavsiye ederim canım... Gençlere yönelik ve esprili şekilde anlatmış arkadaş.. Bu videoyu izleyip kapanan çok oluyormuş...

zaten namaza başlama düşüncem için kapanmaya karar verdim kur-anıda okuyorum az bi yanlışım var Allah affetsin düzeltcem onlarıda okuya okuya inşallah

canım beni yanlış anlama ama okuduklarımdan samimiyetle düşüncemi söylicem. öncelikle neden namaz kılmak için kapanmayı bekliyorsun? namaz sırasında al abdestini kapan kıl namazını. amacın Allah rızasını kazanmaksa kesinlikle önce namazdan başla. din alimi değilim yorum yapmak bana düşmez ancak namaz en büyük emir en büyük ibadettir. ve bence Allah ile kul arasında olduğu için daha özeldir. yani evde kendi kendine kıldığında kimse seni görmez. kimse için değil sadece Allah için kılıyorsundur.

ilk yazdıklarından olsun şallar kapalılar tatlı oluyorlar falandan ayrıca erkek arkadaşının da isteğinden bahsedince neden kapanmak istediğinden konusundan emin olamadım. asla günahını almak istemem ama burada bence keşke düşüncelerini yazarken tam ne demek istediğini anlatsaydın şalları tatlılığı karıştırmadan. kapalılar için daha efendi demeden. çünkü açıklar için böyle önyargılar taşıyorsan hayatında birçok açık kadının günahını alıyor olabilirsin. gayet efendi olgun açık kadınlar da var.

beni sakın yanlış anlama. ama benim anladığım tesettür bugünkü "kapalılardan" çok farklı. gerçekten hazırsan istiyorsan umarım istediğin gibi tesettürlü olursun.

Hayırlı olsun, Allah hakkıyla kapanmanızı nasib eder İnşaAllah. Ben de testtürlüyüm ama dışarıda gördüklerimden dolayı benimde aynı kefeye koyulacağım düşüncesiyle utanıyorum. Yüzde bir ton makyaj, ortalığı inleterek kahkaha atmalar, ağzında sakızı patlata patlata gezme vs... Açık arkadaşlarımda var ve o gördüklerime ahlak olarak bin basar.
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım.

Back
X