- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi vanityfairr
-
Teşekkür ederim aynen öyle ..Hem çocukların hem onun hem kendimin sorumluluğunu üstlenmek,hata yapacağım diye korkmak beni yoruyor.Ben de saçmalayayım,eşime omuzumu yaslayayım istiyorum ama ne yaptıysam bunu ona anlatamadım.O ısrarla aynı şekilde devam ediyor.biraz sinir bozucu.
açıkcası insan her zaman dik durmak istemiyor bazen de sizin için bazı şeyleri düşünüp gözü kapalı birine güvenebilmek istiyor.. anlıyorum sizi ve haklısınız da.
evlenmeden önce de böylemiydi bu adam. evlilik iyi gününde kötü gününde yanında olmaktır. adamın psikolojisi bozulmuşParayı nereye harcadın diye sormaz çünkü çok iyi bilir ki ben o paranın 1 tl sini bile savurmam.Tamamen kendini bana bırakmış durumda çünkü kolayına geliyor.
evlenmeden önce de böylemiydi bu adam. evlilik iyi gününde kötü gününde yanında olmaktır. adamın psikolojisi bozulmuş
işsiz olması en büyük sorunu sanırım.Teşekkür ederim aynen öyle ..Hem çocukların hem onun hem kendimin sorumluluğunu üstlenmek,hata yapacağım diye korkmak beni yoruyor.Ben de saçmalayayım,eşime omuzumu yaslayayım istiyorum ama ne yaptıysam bunu ona anlatamadım.O ısrarla aynı şekilde devam ediyor.
Teşekkür ederim beni anladığınız için.Satış pazarlama çok kaypak bir sektör.Ben de başka pozisyonlara bakmasını söylüyorum ama tecrübesi hep bu iş üzerine.Başka bir şey yapamam diyor .işsiz olması en büyük sorunu sanırım.
hayatla bağlarını koparmış gibi yaşıyor.
yükü de vermiş sizin omuzlarınıza.köşesine çekilmiş.
böyle bir eşi taşımak çok zor ben hak veriyorum sana.
burada iyi huy güzel ahlak gibi algılanıyor arkadaşlar tarafından ama sorunlu ve pasifize bir kişilikte eşin.
iki çocukla evin ve bi de onun sorumluluğunu taşımak kolay değil.
böyle bir eşi burada övgü düzen arkadaşlar bile istemez başlarına gelse eminim:))
işsiz olması sorun ama daha ciddi sorun ise çok gayret göstermiyor olması gibi.
ne bileyim istese bulur iş.ya da bulduklarına razı olur işe başlar.
sonra yeni bir iş bulunca değiştirir filan.
satış pazarlama alanında iş iökanı kısıtlı ise başka işlere baksa .ona uyacak başka iş yok mu.
ee o alanda iş bulamazssa hep boş mu oturacak.Teşekkür ederim beni anladığınız için.Satış pazarlama çok kaypak bir sektör.Ben de başka pozisyonlara bakmasını söylüyorum ama tecrübesi hep bu iş üzerine.Başka bir şey yapamam diyor .
Bu kadar pasif bir eşi iyi algılayan arkadaşların bunu tam idrak edemediklerini düşünüyorum.Parasını size verip köşesine çekilen ,Hiç bir alınacak edilecek gidilecek şeye karışmayan fikir üretmeyen,öneri de bulunmayan ve sürekli uykulu,mutsuz,soğuk insanın tüm enerjisini alan bir adamla dilerim kimse karşılaşmaz evet eşimden çok daha bin beter adamlar var farkındayım ama bu sorun öyle bir şey ki boşasam vicdanım elvermeyecek gibi geliyor bana .Aksi türlü şüddet,aldatma vs olsa anında boşanırım.
İş bulamazsa ne olacak bilmiyorumee o alanda iş bulamazssa hep boş mu oturacak.
sadece senin gelirin yetiyor mu peki ev geçimine.
eşin buna üzülmüyor mu.
işsizlikle eski psikolojik sorunları iyice depreşmiş sanırım.
iyice salmış kendini.
bi cesaret başka işlere de el atsa kendine güveni gelecektir.
böyle bütün görevlerinden feragat etmiş tam dediğin gibi sana teslim olmuş.
zor gerçekten.
ailesinden filan destek olan var mı manevi olarak.
onların uyarıları oluyor mu kendisine.
bir işi olsa toparlanma ihtimali ne sence.
işi varken bu kadar kötü değildi sanırım okuduğum kadarıyla
mahçup gibi davranmıyorsa bu düşündürücü.İş bulamazsa ne olacak bilmiyorum
Benim kira gelirlerim var akmasa da damlıyor idare ediyoruz
Durumuna üzüldüğünü söylğyor mahcubum diyor ama mahcup biri gibi davranmıyor en ufak bir şey de parılyor
Ailesinden ne maddi ne manevi hiç bir destek yok zaten babası o doğmadan ölmüş anne de 7 çocuk bakmış per perişan
İşi olursa toparlansa da o işte ne kadar kalıcı olur bilmiyorum ,tutunamıyor girdiği yerlerde çıkartılıyor
En kötüsü de beni sevdiği için değil de gidecek başka yeri olmadığı için yanımda kaldığını düşünüyorum buna ne kadar kalmak denilirse
Çocuklar ilk evliliklerimizden.Onun çocukları anneleriyle beraber başka şehirde.Benimkiler yanımızda ama çocuklarıma karşı iyidir .Ortak çocuğumuz yok olsun da istemiyorum.mahçup gibi davranmıyorsa bu düşündürücü.
işte bu sebepten gayret göstermiyor.
sen eve bakıyorsun nasıl olsa.
sanırım tam tanımadan evlendiniz birbirinizle.
çocuklar her ikinizin ilk evliliklerinden mi.
hem suçlu hem güçlü tabiri tam oturuyo o zaman eşine.
valla çok zor arkadaşım.
iyi düşün.
bi ömür böyle neden çekesin ki bu adamı.
seni sevdiğinden bile şüphelisin baksana.
He güçlü erkek dediklerinize ile full kavgva sonunda de öküz adam diyoruz. Kıza bosan diyoruz. Bunun ortası yok demek ki...
ıhıh anlatamadınız!Güçlü erkek denilince ,neden böyle bir kanıya varıyorsunuz.
Sizin çevrenizdeki güçlü erkekler,hep kadını ezen erkekler mi?
Karakter güçlüğünden bahsediyoruz:Sizin çekip çevirmek zorunda olmadığınız,annesi gibi davranmak zorunda kalmadığınız bir adamdan..
Bilmem anlatabildim mi??
Eşim 42 yaşında ,ikinci evliliklerimiz ..Hareketli yapısı,tuttuğunu koparan,zor şartlarda büyümüş,küçük yaşlardan itibaren çalışmış,babasız büyümüş,anne şefkati hiç görmemiş buna rağmen üniversite mezunu hatta yüksek lisans yapabilmiş,simitte satmış,holdinglerde müdürlükte yapmış bir adam olarak tanıdım.
4 yıllık evliyiz ancak evlendiğimiz tarihten itibaren eşim dört kez işten çıkartıldı,şu oldu bu oldu derken 3 aydır yine işsiz,evde ,iş arıyor ve günümüz şartlarında iş bulmak çok zor..Kariyer sitelerinden bilgisayar başında iş arıyor çok seyrek olan mulakatlara gidiyor onun dışında hep evde...Hiç bir hobisi yok,kilolu ve aldıkça alıyor,spor yapmıyor,bana karşı ilgisi çok azaldı, kazandığı bütün parayı (çalışırken) ben istemediğim halde bana veriyor ve sonra benden harçlık alıyor ,bunu ben istemiyorum ..Hiç bir program yapmaz,ben yapamıyorum diyor,sessizce ben ne dersem yapar,ev işlerinde istersem yardım eder,hiç bir şekilde fikir üretmez,çözüm bulmaz.Gözümün içine bakar çıkalım dersem çıkarız çıkmayalım dersem çıkmayız.Madem evdeyim bir tadilat yapayım vs gibi şeyler asla yapmaz zaten akıl da etmez.Bir iki arkadaşı var onlarla sadece telefonda görüşür,ailesiyle çok kopuk,görüşmez ,uzak bir şehirde yaşıyorlar zaten anne baba yok.Benim ailemle arası iyi ama fazla samimi hareketleri olduğu için yapmacık gibi geliyor bana kendini sevdirmeye çalışıyor.
Çocuklarıma karşı iyi,babacan.
En büyük sorun işsizlik evet ama sadece işsizlik de değil..Kendimi bir kocam var gibi hissetmiyorum sanki 3.çocuğum o.İstiyorum bir fikri bir planı olsun ama yok .Fikirler hep benden çıkar.Diyeceksiniz sen de yapma yapmazsam onun için sorun değil o böyle yaşar..Tamamen bana teslim olmuş durumda.
Bilmiyorum hata bende mi ?Çok şey mi bekliyorum ? Onu çok pasif ve beceriksiz buluyorum.Ben ne yapabilirim ?
ıhıh anlatamadınız!
ben kavga etmeye calışmıyorum! ama benim problemim de degil. anlatamayan sizsiniz :)O da sizin probleminiz o zaman...
maddiyattan bahseden kim? ben iki tarafin ésit olmasından bahsettim.Erkeğin güçlü olması diyince aklınıza sadece bu mu geldi?
Benim bir erkeğin maddi hiç birşeyine ihtiyacım yok,dediğim şey karakter güçlüğü.
Siz yanınızda sürekli ağlayan,dert yanan ,herşeyine yetişmek durumunda olduğunuz ve sürekli çekip çevirdiğiniz bir erkek mi istersiniz,bilemem.
Benim tercihim değil,kendini bilen erkek de o dediğiniz ego olmuyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?