Teslim olan eş

Benim eşim de işsiz.İki ay oldu.
Tadilat vs başına kakaraktan(bu lafa çok gülüyorum) yapar,fikirler benden çıkar,ailemle arası pek görüşmesek de iyi.Kendi ailesiyle de pek görüşmese de iyi,onlar da benim de aileler uzakta.Evde yardım eder,hobi olarak bir iki bişeyi var ama pek de matah değil hani,o da kilolu.Dediğimi yapar,demediğimi zaten akıl edip de yapmaz :)
Ama ben onu öyle ya da böyle seviyorum,
Sizde farklı bir olay olmalı.
İşi varken nasıldı duygularınız ona karşı?

Kafasinda belli kalıplar vardır onlara uymayinca işten çıkıyor olabilir mi?
Erkeğin çalışması sart zaten gün içinde neler yapıyor spor yaparmı mesela tüm gün evdemi oturuyor yoksa?

Ah keşke ..Spor yapması şart bacaklarında dolaşım zoukluğu var ve fazla kilosu da var.Her doktor spor yapacaksın diyor.Yapmıyor.Ikı gündür benim ısrarımla yürüyor.Evde olduğu zamanlarda bir hobisi olsun istiyorum ama yok.Zevk aldığı hiç bir şey yok .

biri benim kocamı anlatmıs nerdeyse

Çok teşekkür ederim ,çok naziksiniz .Vakit ayırdınız,okudunuz,çok da güzel tavsiyeler de bulundunuz.Dediklerinizi beynime not aldım.İnşallah herkesin evinde huzur olsun.

Yorumlardanda goruyosnzdur klasik Türk Erkeği sendorumu :)
Acikcasi ben kitapların falanda bi işe yaricagini düşünmüyorum ise girmesi lazım ozman bu durum azda olsa düzelir ama mucize beklemeyin

Eşlerimiz çok benziyor.Eşimi seviyorum her haliyle ama ona kızıyorum çünkü bin bir emekle girdiği iş yerlerinde tutunamıyor bir türlü.İkimiz de iş bulma sürecinde çok yıpranıyoruz.İki saat yol giidp mülakatlara giriyor emek veriyor ,bazen karşısına kendinden çok genç insanlar çıkıyormuş iş görüşmelerinde eminim buna da üzülüyor.Hatta hiç uyumadan otobüsle 8 saat yol gidip geldi başka bir şehirdeki mülakat için .Ama ne yapıyorsa iş yerinde sadece o çıkarılıyor ve buna o kadar çok üzülüyorum ki.4yıllık evliliğimizde 4 kez yaşadık bunu.Yoksa ilk kez ya da ikinci kez işsizlik yaşasak ki yaşadığımız zamanlarda ben de daha sabırlıydım ama artık bu konuda ona güvenim kalmadı.

aynı evde yaşamaya başlamadan bir insan gerçek anlamda tanınmıyor evet, deneyimleyen herkes bunu söylüyor. doğru. ama düşünüyorum da sizin tek şikayetiniz eşinizin edilgin bir yapısı olmalı. adam pasif. fazla itaatkar. ama bu da onun mizacı işte bu konuda yapılacak tek şey kabullenmek ve bunun artılarına odaklanmak. kimi eş de var dediğim dedik, karısının istekleri hep beşinci planda. öyle biri olsaydı daha çok üzülürdünüz. şuanda tabii işsiz olması da gözünüze batıyor. bu hallerini daha çok on plana çıkarııyor ama yeniden işe başladığında herşey yoluna gider diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim.İşsizlik ile beraber değişen mizaç diyebiliriz.İnşallah çözülecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…