Teslim olan eş

bende pasif adam sevmem ama bu daha once tuttgunu koparan bırıymiş ..

bı kere pasif olsa tuttugunu hıc bı zman koparacak gucte dişli yapıda olamaz..

yahu adam işsiz ondan boyle kendını işe yaramaz hissediyor..

içinizden gelmese de düzenli seks hayatınız olsun ve sureklı ona ıltıfat edın.1 bardak su bıle getırse AYYY AŞKIM BENIM YA COK SAĞOL vs vs..en basıtı buydu :)

ınan bana işe yarıyor...

benım eşim de bazı konualarda pasif kalır hatta ben ona nazaran kat be kat dişli cazgırım artıııı hiç de elinden oyle tamır işi falan gelmez...ama mukemmel pilav yapar mesela..dırekt burdan verırım gazı.işsiz oldugu donem de oldu..o zman sevgılıydık ama beraber kaldıgımız donem de oldu ve sonucta cebındekı parayı bılıyordum kuruşu kuruşuna...beraber ona sarılarak cv doldurduk optum kokladım kahramanım dedım...inan bana o casper adam gıtmıstı...

lutfen bunları uygula..senı cok ıyı anlıyorum...ama bıraz duygusal gaza ihtiyaç var...öpüyorum

Kişisel gelisim kitabi hediye edin.
Aret varyantan falan. Motivasyon problemi vardir belki. Calistigi yerlerde sorumluluk almali yenilik getirmeli. Kitaplar motive eder. Ben de is bulamiyorum bir türlü. Görüsmeye bile cagirmiyorlar:D
Morallini yükseltin destek olun gaz verin.

adam mülayim mi sadece yoksa mutsuz bir tip mi,hani şu enerji çalanlardan?
çünkü eğer sadece mülayim ve uyumluysa sorun yok.yani plan yaptınız mesela dışarı çıktınız ,aynı şekilde sakince konuşmadan oturur mu yoksa neşeli ve uyumlu şekilde ortama ayak uydurur mu?

Mülayim değil.Çok çabuk öfkelenir ve çabuk sakinleşir.Öfkesi meşhurdur ailesinde de .Mutsuz bir tip daha çok.Ben ufak şeylerden mutlu olurum o olmuyor.Deniz kenarında bir bardak çay beni çok mutlu eder ,''manzara ne kadar güzel iyi ki gelik şu denizin güzelliğine bak derken eşim ^^of çok kalabalık,çocuk sesi var,menü de neden şu yok '' gibi cümlelerle hem kendini hem beni üzer,keyfimiz kaçar .Bu basit bir örnekti.

adam depresyonda olabilir. işsizlik ne kadar zordur. senin destek olman gerekirken "bana iyi, çocuklara iyi, aileme iyi yalakalık yapıyo" demen hiç hoş olmamış
Yalakalık yapıyor demedim
bende pasif adam sevmem ama bu daha once tuttgunu koparan bırıymiş ..

bı kere pasif olsa tuttugunu hıc bı zman koparacak gucte dişli yapıda olamaz..

yahu adam işsiz ondan boyle kendını işe yaramaz hissediyor..

içinizden gelmese de düzenli seks hayatınız olsun ve sureklı ona ıltıfat edın.1 bardak su bıle getırse AYYY AŞKIM BENIM YA COK SAĞOL vs vs..en basıtı buydu :)

ınan bana işe yarıyor...

benım eşim de bazı konualarda pasif kalır hatta ben ona nazaran kat be kat dişli cazgırım artıııı hiç de elinden oyle tamır işi falan gelmez...ama mukemmel pilav yapar mesela..dırekt burdan verırım gazı.işsiz oldugu donem de oldu..o zman sevgılıydık ama beraber kaldıgımız donem de oldu ve sonucta cebındekı parayı bılıyordum kuruşu kuruşuna...beraber ona sarılarak cv doldurduk optum kokladım kahramanım dedım...inan bana o casper adam gıtmıstı...

lutfen bunları uygula..senı cok ıyı anlıyorum...ama bıraz duygusal gaza ihtiyaç var...öpüyorum

Çok teşekkür ederim beni anladığınız için.Dediklerinizin bazılarını yaptım evet çok işe yaradı .Ama sanırım artık bende de umut kalmadı.Yapmak içimden gelmiyor.Çok kızgınım ona.

Kişisel gelisim kitabi hediye edin.
Aret varyantan falan. Motivasyon problemi vardir belki. Calistigi yerlerde sorumluluk almali yenilik getirmeli. Kitaplar motive eder. Ben de is bulamiyorum bir türlü. Görüsmeye bile cagirmiyorlar:KK70:
Morallini yükseltin destek olun gaz verin.

Teşekkür ederim.Hafta sonu kitapçıya gideceğim mutlaka.İnşallah siz de en kısa zamanda iş bulursunuz.

adamın mizacı bu, değişemez ki bu saatten sonra. seviyorsa aldatmıyorsa bir de işe girerse çok güzel ömür geçer bence bu adamla:)

Yalakalık yapıyor demedim

Çok teşekkür ederim beni anladığınız için.Dediklerinizin bazılarını yaptım evet çok işe yaradı .Ama sanırım artık bende de umut kalmadı.Yapmak içimden gelmiyor.Çok kızgınım ona.

tükendıgını anlıyorum kesınlıkle sonuna kdr haklısın.sonucta cocukların yuku de var.ama iş bulana kdr boyle..ben kız başıma ışsız kalınca bunalıma gırdım ki baba evındeyım kıra derdım harclık derdım yok.kaldı kı erkekler cooook baska yasıyor bu duyguyu...reis kavramına uymadıklarını dusunuyorlar.arada dısarda sessızce oturun sarılın.konusmasanız dahi o sarılmak bıle merhem oluyor.eşinize evın erkegı oldugunu İLTİFAT EDEREK dile getırın..dedıgım gıbı işe gırene kdr bu sekıl sıneye çekin...ne karaktersız eşler var.dua edın kı işssiz kalınca sapıtan cınsten degılmış.cebındekı 10 tl ıle bıra alıp ıddıaa oynasa hele..evlerden ırak ! :)

Eşiniz karakter olarak da sakin mülayim galiba öyle sizi domine edecek baskın bir karakterde değil ama silik ezik de değil. Bence işsizliğin de etkisiyle bu halde. Yoksa tuttuğunu koparmış eğitimli bir adam. Ezik ve silik vir tip olsa idarecilik yapamazdı, babasız anasız bu kadar mücadele edip bir yerlere gelemezdi...
Erkeklerde işsizlik süreci bizdeki gibi geçmiyor.
Onun kocalık ve babalık yönünü parlatın, erkek olduğunu ve güçlü olduğunu hissettirin, ona muhtaç olduğunuzu hissettirin, değilseniz bile... Yanında baksın ve sorun çözen bir kadın olarak yer almayın sizi kendinden güçlü görüp iyice sinmesin.

işsiz olduğu için kendini kötü hissediyor olabilir.
bir de ailenize olan tutumunu niçin yapay buluyorsunuz?

işsiz olduğu için kendini kötü hissediyor olabilir.
bir de ailenize olan tutumunu niçin yapay buluyorsunuz?

Onları pek sevmez.Arkalarından hep eleştirir ama yanlarındayken onlara çok samimi davranıyor.Ben de bu tutumuna kızıyorum.Samimi gelmiyor bana.

adamın mizacı bu, değişemez ki bu saatten sonra. seviyorsa aldatmıyorsa bir de işe girerse çok güzel ömür geçer bence bu adamla:)

Evet mizacı bu değişmez ama evlenmeden önceki bir sene boyunca haline aldandım sanırım ama aslı ev hali hep şimdiki gibiymiş yakınları anlatıyor.Dışarda restaurantlarda,sinemada vs ne kadar tanıyabiliyorsunuz ki bir insanı ?

Eşim 42 yaşında ,ikinci evliliklerimiz ..Hareketli yapısı,tuttuğunu koparan,zor şartlarda büyümüş,küçük yaşlardan itibaren çalışmış,babasız büyümüş,anne şefkati hiç görmemiş buna rağmen üniversite mezunu hatta yüksek lisans yapabilmiş,simitte satmış,holdinglerde müdürlükte yapmış bir adam olarak tanıdım.

4 yıllık evliyiz ancak evlendiğimiz tarihten itibaren eşim dört kez işten çıkartıldı,şu oldu bu oldu derken 3 aydır yine işsiz,evde ,iş arıyor ve günümüz şartlarında iş bulmak çok zor..Kariyer sitelerinden bilgisayar başında iş arıyor çok seyrek olan mulakatlara gidiyor onun dışında hep evde...Hiç bir hobisi yok,kilolu ve aldıkça alıyor,spor yapmıyor,bana karşı ilgisi çok azaldı, kazandığı bütün parayı (çalışırken) ben istemediğim halde bana veriyor ve sonra benden harçlık alıyor ,bunu ben istemiyorum ..Hiç bir program yapmaz,ben yapamıyorum diyor,sessizce ben ne dersem yapar,ev işlerinde istersem yardım eder,hiç bir şekilde fikir üretmez,çözüm bulmaz.Gözümün içine bakar çıkalım dersem çıkarız çıkmayalım dersem çıkmayız.Madem evdeyim bir tadilat yapayım vs gibi şeyler asla yapmaz zaten akıl da etmez.Bir iki arkadaşı var onlarla sadece telefonda görüşür,ailesiyle çok kopuk,görüşmez ,uzak bir şehirde yaşıyorlar zaten anne baba yok.Benim ailemle arası iyi ama fazla samimi hareketleri olduğu için yapmacık gibi geliyor bana kendini sevdirmeye çalışıyor.
Çocuklarıma karşı iyi,babacan.
En büyük sorun işsizlik evet ama sadece işsizlik de değil..Kendimi bir kocam var gibi hissetmiyorum sanki 3.çocuğum o.İstiyorum bir fikri bir planı olsun ama yok .Fikirler hep benden çıkar.Diyeceksiniz sen de yapma yapmazsam onun için sorun değil o böyle yaşar..Tamamen bana teslim olmuş durumda.

Bilmiyorum hata bende mi ?Çok şey mi bekliyorum ? Onu çok pasif ve beceriksiz buluyorum.Ben ne yapabilirim ?
Bide bunun tam zıttı bir adam olsa evinizin içinde, şu surum bende olsa bir yer bin şükrederdim..
İnanın ataerkil bir ailede cok zor.

Bişeler yazmak istedim ama ne yazcağima karar veremedim bi türlü bi yönden iyi bir yönden kötü birşey..
Kendi parasini kazanırken nasıldı?
İşsiz kaldıktan sonrami bu durum ortaya çıktı?

Bişeler yazmak istedim ama ne yazcağima karar veremedim bi türlü bi yönden iyi bir yönden kötü birşey..
Kendi parasini kazanırken nasıldı?
İşsiz kaldıktan sonrami bu durum ortaya çıktı?
O zaman daha enerjik..Evet işsizlik çok zor onun için biliyorum ama o zaman neden girdiği yerlerde tutunamıyor ?

O zaman daha enerjik..Evet işsizlik çok zor onun için biliyorum ama o zaman neden girdiği yerlerde tutunamıyor ?
Kafasinda belli kalıplar vardır onlara uymayinca işten çıkıyor olabilir mi?
Erkeğin çalışması sart zaten gün içinde neler yapıyor spor yaparmı mesela tüm gün evdemi oturuyor yoksa?

Yazdıklarını üşenmeyip baştan sona kadar okudum.Anladığım kadarıyla eşiniz pısırık pasif bir karakter değil.Sadece hayatında aile yönünden kayıplar yaşadığı için yani bağları kuvvetli olmadığı için ve de siz ikinci evliliği olduğu için elindeki son şansı kaçırmak istemiyor.Sizi kendi istekleri ile bunaltmak yerine, size uyum sağlayarak elde ettiği yuvayı korumak derdinde.Bu süreçte işssizlik onu kötü etkilemiş.Keşke ilaca başvurmasaydınız.Eşiniz size tabi olduğuna göre anladığım kadarıyla siz güçlü bir karaktersiniz.Bazı erkekler güçlü kadınları sever.Her işi halleden,sorumluluk alabilen vs.Bunu biraz da biz yapıyoruz.Onların üzerindeki yükleri gereğinden fazla alınca onların işine geliyor bir zaman sonra...Nasıl olsa eşim halleder diye düşünüyorlar.Sizin üzerinize düşen iş bulma sürecinde eşinize destek olmanız ve ona ev içinde belirli sorumluluklar verip o bunları yaptıktan sonra da ''teşekkür ederim hayatım üzerimden büyük bir yük aldın'' tarzı ona telkinde bulunmanız.İşsizlik nedeniyle anladığım kadarıyla kendini işe yaramaz hissediyor.Size karşı olan mahçubiyetinden dolayı da her dediğinize evet deyip gerçek fikirlerini açıklamaktan çekiniyor.Sizi kırmak istemediğini buradan anlayın.İşsizlik çok kötü bir duygu rabbim kimsenin başına vermesin.Ben de çok iyi bir eğitime sahip olmama rağmen bu durumu yaşadım.İnsan uğraşıp uğraşıp emeklerinin çöp olduğunu görünce hayattan soğuyor.Ailesine karşı mahçup oluyor.Uzun süren başarısızlık öğrenilmiş çaresizlik yaratıyor.Bunu aşabilecek tek insan sizsiniz.Anne kopuk,baba yok e işsizlik dolayısıyla pek arkadaşlarıyla da görüşmek istemez.Eşler iyi günde kötü günde birbirine destek olmalı.İnanın bana eşinizin şu an maddi durumu sizden iyi olsa,Çok iyi bir işi olsa paranın getirdiği özgüvenin onda nasıl değişimler yarattığına şaşırırdınız.Biraz sabredin bu da sizin sınavınız.Vazgeçmek kolay ama güçlü kadınlar savaşır.Evlenmeden önce bu sektörde çalıştığını biliyordunuz sonuçta.Çocuklarınıza iyi bir baba olabiliyorsa sıvayın kolları onun için ne lazımsa çaktırmadan yapın.En başta onun kaybettiği özgüveni sorumluluklar vererek geri kazandırın.Eve ortak arkadaşlarınızı çağırın ve herkesin içinde eşinizin ne kadar iyi bir baba ne kadar sakin uyumlu olduğundan bahsederek gururunu biraz okşayın.Her fırsatta işsizliğin geçici bir süreç olduğunu ona güvendiğinizi söyleyin.Bu süreçte ev işlerinde size destek olduğu için memnun olduğunuzu dile getirin.Çalışma hayatından çıkan insanların bu tür bunalımlara girmesi doğal.Onunla uzun uzun konuşun ama suçlamadan.Doğru zamanda doğru mekanda ve doğru dil ile yapın bunu.Peki bu süreçte ben neolacağım bu benim istediğim bir hayat değil diyebilirsiniz ama maden bu ikinci evliliğiniz,madem eşinizin kötü huyları yok savaşmaya değer diyorum.Kimsenin evliliği dört dörtlük değil .Aşılamayacak bir sorununuz yok bu nedenle yazık etmeyin derim.Bu süreçte ona destek olursanız ileride iş bulup kendine geldiğinde bu fedakarlığınızı asla unutmayacaktır.Size uyum sağlamasının sizin onun tek dayanağı olduğundan ileri geldiğini düşünmüyorum.Sizi kaybetmek istemediğindendir ve bence bu da sizi çok sevdiğini gösterir.Biraz sabredin kazanan siz olursunuz.

Back
X