• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşşekür mesajı sizlere

derdimvarrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
152
60
98
24
Merhaba arkadaşlar.

5/6 ay falan önce Konular açmıştım evliliğim bittiğinle ilgili. Biliyorum aynı şeyi bir kaç konu daha açarak yazdım biraz saçma oldu. İlk kez kullanıyordum bu siteyi o yüzden bilmiyorum yani ikinci kez konuyu açtığımda aynı kişilerin göreceğini tahmin etmedim.
Buraya sizin verdiğiniz morel ve hepinizin ayrı ayrı mantıklı düşünceleri inanın beni en kötü zamanımda ayakta tuttu yeri geldi, allah razı olsun hepinizden.
Ayrılalı 6 ay kadar oldu gittikçe daha kötü yalanlar uydurup tehditler falan alıyoruz ama mahkemeye başvurduk artık 6 ay kadar içinde biter dedi avukat çok şükür.
Ben sadece siz ablalarıma, benden küçükler bile yazdı onlara, teşşekür etmek istedim, hem yorum yazanlara hem de Özelden. Allah herkesin gönlüne göre versin allah razı olsun iyiki varsınız böyle güzel yürekli insanlar❤️

Merhaba arkadaşlar.

5/6 ay falan önce Konular açmıştım evliliğim bittiğinle ilgili. Biliyorum aynı şeyi bir kaç konu daha açarak yazdım biraz saçma oldu. İlk kez kullanıyordum bu siteyi o yüzden bilmiyorum yani ikinci kez konuyu açtığımda aynı kişilerin göreceğini tahmin etmedim.
Buraya sizin verdiğiniz morel ve hepinizin ayrı ayrı mantıklı düşünceleri inanın beni en kötü zamanımda ayakta tuttu yeri geldi, allah razı olsun hepinizden.
Ayrılalı 6 ay kadar oldu gittikçe daha kötü yalanlar uydurup tehditler falan alıyoruz ama mahkemeye başvurduk artık 6 ay kadar içinde biter dedi herDe çok şükür.
Ben sadece siz ablalarıma, benden küçükler bile yazdı onlara, teşşekür etmek istedim, hem yorum yazanlara hem de Özelden. Allah herkesin gönlüne göre versin allah razı olsun iyiki varsınız böyle güzel yürekli insanlar❤
Derdi olan her kadına Allah güç, cesaret, fikir, inanç nasip etsin inşallah inanmak başarmanın yarısıdır derler. İnşallah bende bi gün çok mutlu olurum 🙏🌸

Çok sevindim sizin adınıza Rabbim nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin ❤️ Dualar sizinle
Yeni hayatınızda başarılar mutluluklar diliyorum

Merhaba arkadaşlar.

Ayrılalı 6 ay kadar oldu gittikçe daha kötü yalanlar uydurup tehditler falan alıyoruz ama mahkemeye başvurduk artık 6 ay kadar içinde biter dedi avukat çok şükür.
Ben sadece siz ablalarıma, benden küçükler bile yazdı onlara, teşşekür etmek istedim, hem yorum yazanlara hem de Özelden. Allah herkesin gönlüne göre versin allah razı olsun iyiki varsınız böyle güzel yürekli insanlar❤
Çok sık giremiyorum maalesef konunuzu bilmiyorum ama çok ama çok çok mutlu olun inşallah 😍😍

Back
X