- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi melikeakdgn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şerit kaymış sanki. Plastik parcalari ayırıp içindeki kağıt şeridi çıkarır misiniz Bi de ona bakalim. Ama dikkat edin cizgilerin olduğu kısma eliniz degmesin hemen dağılıyor
Benim testimde böyle belli belirsiz bir ikinci çizgi çıktı âdetime 2 gün var acaba varmı emin olamadımHanımlar bakar mısınız sente markası gebelik testi yaptım ama bu şekilde çıktı yani c çizgisininde biraz daha ortada olması gerekmiyor bu kapağı açtığımda çizik ikinci tarafta vardı sanki başına gelen varmı ?![]()
Hiç düşünme bence ikinci bir test yap için rahat olsunHanımlar bakar mısınız sente markası gebelik testi yaptım ama bu şekilde çıktı yani c çizgisininde biraz daha ortada olması gerekmiyor bu kapağı açtığımda çizik ikinci tarafta vardı sanki başına gelen varmı ?![]()
Bu markayı alma mümkünse, bana da sahte pozitif çıkardı ama sahte olduğu da aşırı barizdi. Bulabilirseniz miratech, en kötü bebetimeHanımlar bakar mısınız sente markası gebelik testi yaptım ama bu şekilde çıktı yani c çizgisininde biraz daha ortada olması gerekmiyor bu kapağı açtığımda çizik ikinci tarafta vardı sanki başına gelen varmı ?![]()
Sanki sizdede var gibi ben yarın sabah ilk idrarımla tekrar test yapacağımBenim testimde böyle belli belirsiz bir ikinci çizgi çıktı âdetime 2 gün var acaba varmı emin olamadım
Şerit çıkardığımda böyleydiŞerit kaymış sanki. Plastik parcalari ayırıp içindeki kağıt şeridi çıkarır misiniz Bi de ona bakalim. Ama dikkat edin cizgilerin olduğu kısma eliniz degmesin hemen dağılıyor
Bende ilk idrarimla yaptım bunuSanki sizdede var gibi ben yarın sabah ilk idrarımla tekrar test yapacağım
Adetin gecikti miŞerit çıkardığımda böyleydi
Telefonla çektiğimde benimkide fazla belli etmiyor çıplak gözle beli ediyorŞerit çıkardığımda böyleydi
Biraz fazla ıslanmış gibi. Sabah ilk idrarinla tekrar test yap olur muBenim testimde böyle belli belirsiz bir ikinci çizgi çıktı âdetime 2 gün var acaba varmı emin olamadım
Ben ikinci bi çizgi göremedim malesef. Yakindan siz görebiliyor musunuz?Şerit çıkardığımda böyleydi
Evet çıplak gözle görüyprum sabah ilk idrarla tekrar yapacağımBen ikinci bi çizgi göremedim malesef. Yakindan siz görebiliyor musunuz?
Evet çıplak gözle görüyprum sabah ilk idrarla tekrar yapacağım
Evet çıplak gözle görüyprum sabah ilk idrarla tekrar yapacağım
Sizin bence var hemde pembe bir çizgi ben görebildim adetiniz geciktikten sonra büyük ihtimalle daha belirgin olacaktırBenim testimde böyle belli belirsiz bir ikinci çizgi çıktı âdetime 2 gün var acaba varmı emin olamadım
EvetRegliniz on gün geçtiği halde mi testiniz böyle çıktı acaba
Şimdi dayanamayıp bir test daha yaptım 8 dakika sonra çok ince bir çizgi gördüm bilmiyorum varmı yok mu yarın sabah tahlil verip öreneceğim ya da ben çizgi görmek istediğim için belkide göz yanılması yaşıyorum bilmiyorumRegliniz on gün geçtiği halde mi testiniz böyle çıktı acaba