• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test bozuk mu

melikeakdgn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
16
Hanımlar bakar mısınız sente markası gebelik testi yaptım ama bu şekilde çıktı yani c çizgisininde biraz daha ortada olması gerekmiyor bu kapağı açtığımda çizik ikinci tarafta vardı sanki başına gelen varmı ?
img_9948-webp.3732235

Eklentiler

• IMG_9948.webp
    IMG_9948.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 264
Şerit kaymış sanki. Plastik parcalari ayırıp içindeki kağıt şeridi çıkarır misiniz Bi de ona bakalim. Ama dikkat edin cizgilerin olduğu kısma eliniz degmesin hemen dağılıyor

Şerit kaymış sanki. Plastik parcalari ayırıp içindeki kağıt şeridi çıkarır misiniz Bi de ona bakalim. Ama dikkat edin cizgilerin olduğu kısma eliniz degmesin hemen dağılıyor
Hanımlar bakar mısınız sente markası gebelik testi yaptım ama bu şekilde çıktı yani c çizgisininde biraz daha ortada olması gerekmiyor bu kapağı açtığımda çizik ikinci tarafta vardı sanki başına gelen varmı ?
img_9948-webp.3732235
Benim testimde böyle belli belirsiz bir ikinci çizgi çıktı âdetime 2 gün var acaba varmı emin olamadım

Eklentiler

• 1000028453.webp
    1000028453.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 62
img_9948-webp.3732235
Hiç düşünme bence ikinci bir test yap için rahat olsun

img_9948-webp.3732235
Bu markayı alma mümkünse, bana da sahte pozitif çıkardı ama sahte olduğu da aşırı barizdi. Bulabilirseniz miratech, en kötü bebetime

Testi tekrarladım şimdi çok hayalet bir çizgi görünüyor resim çekiyorum çıkmıyor bile fotoda o kadar hayalet bir çizgi

Bakar mısınız fotoğraf çözünürlüğünden dolayı çok net değil normalde bi tık daha fazla çıkıyor
531fbe37-2cb0-417c-b3cd-fb9e3d0e792b.webp

Şerit çıkardığımda böyleydi

Eklentiler

• IMG_9949.webp
    IMG_9949.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 69
Regliniz on gün geçtiği halde mi testiniz böyle çıktı acaba

Benim testimde böyle belli belirsiz bir ikinci çizgi çıktı âdetime 2 gün var acaba varmı emin olamadım
Sizin bence var hemde pembe bir çizgi ben görebildim adetiniz geciktikten sonra büyük ihtimalle daha belirgin olacaktır

Regliniz on gün geçtiği halde mi testiniz böyle çıktı acaba
Şimdi dayanamayıp bir test daha yaptım 8 dakika sonra çok ince bir çizgi gördüm bilmiyorum varmı yok mu yarın sabah tahlil verip öreneceğim ya da ben çizgi görmek istediğim için belkide göz yanılması yaşıyorum bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Back
X