test bozuk olabılırmı?

Fatma aykal

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
209
2
296
Bursa
kızlar 3 ay once dusuk yaptım ve kurtaj oldum.yaklasık 3 haftadır korunmuyorum.adetım 4 gun gecıktı test yaparken yanı ıdrarı damlatırken ıkıncı cızgı cıkıyor ama 4-5 dk sonra kayboluyor 3 sefer yaptım hepsınde aynı sızce hamılemıyım?.....

kızlar 3 ay once dusuk yaptım ve kurtaj oldum.yaklasık 3 haftadır korunmuyorum.adetım 4 gun gecıktı test yaparken yanı ıdrarı damlatırken ıkıncı cızgı cıkıyor ama 4-5 dk sonra kayboluyor 3 sefer yaptım hepsınde aynı sızce hamılemıyım?.....

enteresan gerçekten ama başka bir marka alıp denesen daha iyi olabilir.yada en garantisi kan tahlili yaptırmak bence.inşallah gebesindir.

malesef baska marka yok burda.esımın tayınınden dolayı doguda kucuk bır ılcedeyım.o yuzden erken gebelık testı alıcaktım malesef yoktu.ıns hamıleyımdır...

malesef baska marka yok burda.esımın tayınınden dolayı doguda kucuk bır ılcedeyım.o yuzden erken gebelık testı alıcaktım malesef yoktu.ıns hamıleyımdır...

en güzeli internetten sipariş ver ama onun gelmeside bir kaç günü bulabilir.kesin emin olmak istiyorsan sağlıkocağına git ve orada kan testi yaptır yada en yakın hastanede.başka türlü hep aklında sorular kalacak ve adet olacaksanda gecikecek psikolojik olarak.

Back
X