Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime3 gün var 6 gün önce yapmıştım 2 saat sonra silik çizgi çıkmıştı 3 gün kala bu testi yaptım kontrol çizgisi 3 saat sonra çıktı anlayamadım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim adetimi bekliyecegim hayirlisi
Adetime3 gün var 6 gün önce yapmıştım 2 saat sonra silik çizgi çıkmıştı 3 gün kala bu testi yaptım kontrol çizgisi 3 saat sonra çıktı anlayamadım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim adetimi bekliyecegim hayirlisi
İkinci çizgiyi söylemiyor ki arkadaş kontrol çizgisi hemen çıkan çizgi 3 saat sonra çıkmış
Bence test bozuk başka bir testle tekrar deneyin hemde aklınızda şüphe kalmamış olur
İkinci çizgiyi söylemiyor ki arkadaş kontrol çizgisi hemen çıkan çizgi 3 saat sonra çıkmış
Bence test bozuk başka bir testle tekrar deneyin hemde aklınızda şüphe kalmamış olur
Aynen hiç böyle bisey olmamıştı sürekli test yapıyorum internettede çok araştırdım çıkmadı adetime 3 gün kaldı gelmezse tekrarlayacağım testi teşekkür ederim canim