Test de pozitif çıktı kan testinde 0.200 hamile miyim?

Bahar papatya nergis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
3
1
1
26
Adetim 2 gün gecikti bir haftadır yoğun bir şekilde mide mulantısı yaşıyorum nabzım bir anda çok yükseliyor ölçtüm 130 çıktı, aşırı uyku hali var oturduğum yerde gözüm kapanıyor. İdrar testinde çift çizgi çıktı ama çok silik varla yok arasında hemen kan testi yaptım. Hcg 0.200 çıktı. Haftaya adet olmazsan bir daha test yapalım dedi. Bu durumu yaşayan var mı acaba hamile miyim ?

Adetim 2 gün gecikti bir haftadır yoğun bir şekilde mide mulantısı yaşıyorum nabzım bir anda çok yükseliyor ölçtüm 130 çıktı, aşırı uyku hali var oturduğum yerde gözüm kapanıyor. İdrar testinde çift çizgi çıktı ama çok silik varla yok arasında hemen kan testi yaptım. Hcg 0.200 çıktı. Haftaya adet olmazsan bir daha test yapalım dedi. Bu durumu yaşayan var mı acaba hamile miyim ?
Hamile değilsiniz .benimde 0.200 dü .inşallah tez zamanda nasip olur

malasef

Kızlar tekraren merhaba felaket bir gaz sıkışması ara ara karın ağrısı karında şişlik beyaz akıntı ve çok nadir mide bulantım var.Eşimle tam yumurtlama gününde ilişkiye girdik kondom ile ancak kondom içimde kaldı ve kondomu çıkartırken gelebileceğinden şüpheleniyorum sık sık idrara çıkıyorum normal de bu kadar gitmezdim.Geciken Adetimin 1.gününde erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı bugün 3. Günüm ve hala adet olmadım yukarıda yazdığım herşey devam ediyor.fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz 🤲🥹

Kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz acaba ☺️bu ay yumurtlamam geç oldu yani ayın 6 da pembe leke 7 ve 8 kahverengi leke akşamında da sümüksü akıntı . Şimdi ben yumurtlamadan sonra adet olmak için ayın 6 nın üzerine mi 14 koycam yoksa sümüksü akıntının üstüne mi ne olur cevaplayın 🥹🙏🏻

Back
X