- 16 Nisan 2020
- 89
- 24
- 8
- 43
- Konu Sahibi Bebeler2307
-
Ben 2 çizgiyi dipdibe görüyorum ..ve fotoda göldenizden dolayı pozitif olan yerdeki çizgi görünmüyor.Merhaba adet dönemim bitince test yaptım,testten 1 saat sonra 2 çizgi çıktı ..acaba sizce olabilir mi,umutlanmak istiyorum ama hayal kırıklığı duyuyorum her seferinde ..Eki Görüntüle 2651778
Umutlanmayayım değil miBen 2 çizgiyi dipdibe görüyorum ..ve fotoda göldenizden dolayı pozitif olan yerdeki çizgi görünmüyor.
Teşekkür ederimHamilelik olsa ilk 5 dk içinde çıkıyor 1 saat sonra hata olabilir bı test daha yapın yarın sabah daha net anlarsınız
Ucuz 5 tl lik testBuna benzer testler goruyorum burada. Hangi marka bu? Hic boyle bir sey kullanmadim.
Hamilelik olsa ilk 5 dk içinde çıkıyor 1 saat sonra hata olabilir bı test daha yapın yarın sabah daha net anlarsınız
sağol canım ,bir umut işteBence hamile değilsin cnm
Çok sağol1 saat sonra çıkan test olumsuzdur.
Bencedeilk 10 dakikadan sonra cikan sonuclar gecersizdir. Muhtemelen kuruma cizgisidir o
OkTest negatif
Hepsi 5 tl ama plastik bir sey oluyor boyle kagit gibi olmuyorUcuz 5 tl lik test
Canım ilk 5 dk geçerlidir. 1 saat sonra o çizgi çıkar zaten test bozulduğu içinMerhaba adet dönemim bitince test yaptım,testten 1 saat sonra 2 çizgi çıktı ..acaba sizce olabilir mi,umutlanmak istiyorum ama hayal kırıklığı duyuyorum her seferinde ..Eki Görüntüle 2651778
Plastikten çıkardım,Hepsi 5 tl ama plastik bir sey oluyor boyle kagit gibi olmuyor
Canım Yani olumsuzCanım ilk 5 dk geçerlidir. 1 saat sonra o çizgi çıkar zaten test bozulduğu için
Canım ilk 5 dk geçerlidir. 1 saat sonra o çizgi çıkar zaten test bozulduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?