Gebeliğe Hazırlık Test farkı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

beyazmelekisik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
6
1
1
28
Merhaba kızlar ben yeniyim ve aklıma takılan bir konuda danışmak istiyorm erken gebelik testi ile normal gebelik testi arasnda fark var mı? Kaset tipi testlerim negatif çıkıyor ama erken gebelik testi yapmadm

Merhaba, erken gebelik testi daha erken tespit edebiliyor hamilelik varsa, ama 3 gün önce falan en fazla, o da kesin değil yani yanlış negatif verebilir. Kaset test adetin gecikmeden doğru sonuc çoğunlukla vermez. Kaset için adetinin bir iki gün gecikmesi gerek normalde

Merhaba, erken gebelik testi daha erken tespit edebiliyor hamilelik varsa, ama 3 gün önce falan en fazla, o da kesin değil yani yanlış negatif verebilir. Kaset test adetin gecikmeden doğru sonuc çoğunlukla vermez. Kaset için adetinin bir iki gün gecikmesi gerek normalde
Sanırım en açıklayıcı bu oldu teşekkür ederm Allah razı olsun

Merhaba kızlar ben yeniyim ve aklıma takılan bir konuda danışmak istiyorm erken gebelik testi ile normal gebelik testi arasnda fark var mı? Kaset tipi testlerim negatif çıkıyor ama erken gebelik testi yapmadm
Erken gebelik testi vücutta ki en ufak beta (hamilelik hormonu) algıladığı icin cok cok silik bile olsa çıkarıyor. Fakat kaset testler net sonucu veriyor. Adet gecikmesi olmadan yapilmamasi gerekiyor

Sanırım en açıklayıcı bu oldu teşekkür ederm Allah razı olsun
Kesin yumurtlama tarihi biliniyorsa eğer üzerime 12 sayın varsa gebelik normal kasette de çıkar erken testtede çıkar 12 günden önce erken testte yapsanız çıkmaz. Kaset testler erkenden daha güvenilir ayrıca boşa paranızı kaptırmayın

Erken gebelik testi hic kullanmadim ama burdan hep yanlis sonuc, yalancı cizgi verdiğini okudum. Kaset testle ise 1. Gebeligimde 5gun kala (bos gebelik olmustu), 2. Gebeligimde 3 gun kala öğrendim.

Back
X