ya acaba böyle bir şey mümkün mü bilimadamlarımızdan rica etsek....hani 4-5 yıl önce modaydı...insanlar kendilerini dondurup, 10 sene - 20 sene sonra çözdürüleceklerini düşünüyorlardı.böylece ölmeyecekler, yaşlanmayacaklar, hayatlarına kaldıkları yerden devam edeceklerdi....
biz çok şey istemiyoruz kiiiii
uyuyalım ve adet günümüz uyanalım:1closedeyes:
Ahh canım bazen test gününün gelmesi bile çare olmuyo. Bak ben artık test yaptırsam çıkar ama ayaklarım gitmiyo. Böle ezilip, üzülüp, sıkılıp, pineklemek daha çok acı verdiğinden şimdilik tercihimi bundan yana kullanıyom.
Psikolojide buna ne deniyo, psikopatlık mı!!!!!
Ahh canım bazen test gününün gelmesi bile çare olmuyo. Bak ben artık test yaptırsam çıkar ama ayaklarım gitmiyo. Böle ezilip, üzülüp, sıkılıp, pineklemek daha çok acı verdiğinden şimdilik tercihimi bundan yana kullanıyom.
Psikolojide buna ne deniyo, psikopatlık mı!!!!!
Şuan gıdıklansam ağlarım heralde stresten. Haa ama o zaman gıdıklamana da gerek kalmaz zaten kıkırdarım:) Eşim aradı şimdi. Eve giderken eczaneden idrar testi alcam. Ne çıkçaksa..
Şuan gıdıklansam ağlarım heralde stresten. Haa ama o zaman gıdıklamana da gerek kalmaz zaten kıkırdarım:) Eşim aradı şimdi. Eve giderken eczaneden idrar testi alcam. Ne çıkçaksa..
emin ol gıdıklıycaz seni şakası yok
hem sen bence şuan kıkırdamaya çok yakınsın....
inşallah müjdeni bekliyoruz...şimdi burda ezan okundu senin için dua ediyorum