test gününden önce adeti başlayan var mı

sakaduda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
69
1
86
İstanbul
arkadaşlar ilk tüp bebek deneyimim test günüme 4 gün var adet olmaya başladım azar azar .Hala ümit etmek istiyorum ama bu mucizeninde ötesinde bişey olur herhalde..
Aranızda gününden önce kanaması başlayan oldu mu hiç ??? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.............

sakaduda, adet olmayabilir bu! benim de transferimden 8 gun sonra kanamam basladi. leke seklinde, biraz kahverengi, biraz kirmiziydi. hala da var. tamam benim umudum kalmadi dedim, cok agladim ve bu sabah pozitif test sonucu aldim!!! meger yerlesme kanamasiymis.

sakin umudunu kaybetme canim.

Canım benim moralim o kadar bozuk ki dokunsan ağlayacak gibiydim.yazdıkların karşısında tutamadım kendimi artık .şimdi hem ağlayıp hem yazıyorum.
İnşallah canım inşallah küçükte olsa artık bir umudum var biraz
teşekkür ederim çok teşekkür ederim
Seninde bebeğin hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bencede bu adet olmayabilir
yarın sabah kan testi ayptır canım

teşekkür ederim arkadaşlar .inşallah dediğiniz gibi olur.ben beklemek istiyorum pazartesiye kadar .test yaptırmaya cesaretim yok

canım benimde durumum aynı senin gibi benimde yarın 10. günüm ama hala kanamam azar azar var bi geliyo bi kesiliyo seni çok iyi anlıyorum kendimi yerleşme kanaması diye teselli ediyorum ki inşallah öyledir inşallah seninkide öyledir

kızlar günaydın .dün evde değildim cevap veremedim sizlere
durum kötü kanamam devam ediyor.bu kesinlikle adet kanaması.karın ağrısından kıvrandım gece.
multitel ,keşke dediğin gibi olsa .ama benimkinin yerleşme kanaması olmadığına eminim.inşallah seninki öyledir.
Arkadaşlar bizim bebiş bu ayda gelmek istemedi.bir sonraki sefere kadar kendiliğinden olması için elimizden geleni yapıcam .yarın incir kürüne başlayacağım.umarım faydası olur.Sabretmekten ve dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden............

Canım benim kanamam da resmen adet kanaması gibi yoğun ve kırmızıydı..Umudunu kaybetme hemen hiç belli olmaz..ilaçlarını da kesme bence....

Canım benim kanamam da resmen adet kanaması gibi yoğun ve kırmızıydı..Umudunu kaybetme hemen hiç belli olmaz..ilaçlarını da kesme bence....

arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için.Tam aklımdan siliyorum bu adet kanaması diyorum, biriniz çıkıp bana ümit veriyorsunuz.gerçekten harikasınız .bikaç gün daha bekliyim bari.Bu arada ben folik asit,coraspin ve crione jel kullanıyordum.dünden beri jeli bıraktım (dr dedi). Farklı ilaç kullanan var mı?

progesteron iğnesi al ,kalçadan yaptır..100 ml

progesteron iğne ve jel en az 12 hafta doluncaya dek kullanılması gerekiyor riskli ve kanamalı hamileliklerde....

slm kızlar benimde tarnsferimin 10. günü çok az pembe bi akıntı gelmiş çok üzüldüm görünce inş yerleşme kanaması diyeceğim ama benim adet başlangıcım öyle oluyor. diyecek bişey yok hayırlısııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…