Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakaduda, adet olmayabilir bu! benim de transferimden 8 gun sonra kanamam basladi. leke seklinde, biraz kahverengi, biraz kirmiziydi. hala da var. tamam benim umudum kalmadi dedim, cok agladim ve bu sabah pozitif test sonucu aldim!!! meger yerlesme kanamasiymis.
sakin umudunu kaybetme canim.
kızlar günaydın .dün evde değildim cevap veremedim sizlere
durum kötü kanamam devam ediyor.bu kesinlikle adet kanaması.karın ağrısından kıvrandım gece.
multitel ,keşke dediğin gibi olsa .ama benimkinin yerleşme kanaması olmadığına eminim.inşallah seninki öyledir.
Arkadaşlar bizim bebiş bu ayda gelmek istemedi.bir sonraki sefere kadar kendiliğinden olması için elimizden geleni yapıcam .yarın incir kürüne başlayacağım.umarım faydası olur.Sabretmekten ve dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden............
Canım benim kanamam da resmen adet kanaması gibi yoğun ve kırmızıydı..Umudunu kaybetme hemen hiç belli olmaz..ilaçlarını da kesme bence....
arkadaşlar çok teşekkür ederim destekleriniz için.Tam aklımdan siliyorum bu adet kanaması diyorum, biriniz çıkıp bana ümit veriyorsunuz.gerçekten harikasınız .bikaç gün daha bekliyim bari.Bu arada ben folik asit,coraspin ve crione jel kullanıyordum.dünden beri jeli bıraktım (dr dedi). Farklı ilaç kullanan var mı?