Test gününden önce kanaması olanlar lütfen yardım.

Transferimin 11. günü ve 8. Gün kanamam başladı.leke şeklinde ama sancılı ne olabilir sizce???

Canim ayni sey banada olmustu tutunma kanamasi olabilir demislerdi ki oyleymis benimkisi.insallah seninde oledir kirmizi mi yoksa pembe seklindemi?birde bu lekelenme basladiginda progynex igne yaptir demisti doktor 5 gun boyunca yaptirdk ve azalarak bitti kanama sonunda mutlu haberi almistik😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ayni sey banada olmustu tutunma kanamasi olabilir demislerdi ki oyleymis benimkisi.insallah seninde oledir kirmizi mi yoksa pembe seklindemi?birde bu lekelenme basladiginda progynex igne yaptir demisti doktor 5 gun boyunca yaptirdk ve azalarak bitti kanama sonunda mutlu haberi almistik😊

Kırmızı,kahve her rengi var.Ama az .yarın test günüm ve çok ümidim kalmadı.Yine de umarım pozitif olur sonuç.Progestan iğnesini kanamayla beraber ben de kullanmaya başladım.Senin kanamayla beraber sancın varmıydı?

Kırmızı,kahve her rengi var.Ama az .yarın test günüm ve çok ümidim kalmadı.Yine de umarım pozitif olur sonuç.Progestan iğnesini kanamayla beraber ben de kullanmaya başladım.Senin kanamayla beraber sancın varmıydı?

Cok az sag kasigimda vardi

kızlar bn tam bilmiıorm adetim 3gn gecikti belim aşırı şiddeli agrıyor kasıklarmd agrı goguslerimi sormayın taş resmen bnm gögüsler degl sanki ayaklarmda Agrrıor halsizim sizce hamilemiyim

benimde 13 gündü galiba kahve lekelenme oldu üç gün sonra asıl kanama oldu sonucum pozitifdi ama değerim gittiçe düştü yani kimyasal gebelik oldu sen bize bakma ama
Rabbim nasip ettiyse her bi şekilde olur

kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce neyyy

Back
X