Canım benim bat 1 nisandı, sat 4 mart. Ben 4 nisanı bekledim test için. İstersen tam bir ayı doldur satına göre. Tam çıkarMerhabalar kizlar,
Sat im 12 mart, 28-30 gunde bir adet oluyorum. Ama bu ay ovulasyon testi yaptim, 22.gun yumurtladım yani 8 gun önce, bugün kasiklara batmalar yasadim kasik bel agrisida var, merak ediyorum ama kan testi de yapmak istemiyorum, eşim zirt pirt hastaneye gitmeme kiziyorsoz verdim idrar da gormeden gitmeyecegime.
Simdi soruma gelince, normalde ovulasyon testi yapmadam hafta sonu en gec bugun adet olmayi beklerdim ama yumurtlama dan yola cikinca bat yumurtlamadan 14 gun sonraysa 17 nisan olmus oluyo.
Yani simdi test yapsam idrara yansimaz dimi ? hani negatif görmektense olma olasiligi en yuksek zamanda yapayim testisizce bu ne zaman?
Tesekkurler herkese...
Aslinda tam 1 ay oldu ama iste 8 gun oldu yumurtlayali, beklemek cok zor yaCanım benim bat 1 nisandı, sat 4 mart. Ben 4 nisanı bekledim test için. İstersen tam bir ayı doldur satına göre. Tam çıkar
İlk yumurtlamandan kaç gün geçti?Aslinda tam 1 ay oldu ama iste 8 gun oldu yumurtlayali, beklemek cok zor ya
3 nisan da ovulasyon testi pozitif çıktı canim, 8 gun geçti bu durumda.İlk yumurtlamandan kaç gün geçti?
İki gün sonra yap bence3 nisan da ovulasyon testi pozitif çıktı canim, 8 gun geçti bu durumda.
Yumurtlamadan 10 günden sonra kanda çıkar derler ama idrar için erken sanırım test yap ama negatif çıkarsada çok doğru olmayabilir3 nisan da ovulasyon testi pozitif çıktı canim, 8 gun geçti bu durumda.
Ayy bari cabuk gecse bu günler , peki biseyler sorabilir miyim sana canim?İki gün sonra yap bence
Evet malesef haklisin. Galiba bekleyecegim bir hafta daha...Yumurtlamadan 10 günden sonra kanda çıkar derler ama idrar için erken sanırım test yap ama negatif çıkarsada çok doğru olmayabilir
Evet ya walla beklemek cok zor, sen test yaptin mıBende hiç sabredemiyorum
Senle aynı durumdayız sanirimEvet ya walla beklemek cok zor, sen test yaptin mı
Oo masallah sende bolca belirti varmış canim, ya aslinda varsa kana yansımıştır , yapabilirsin kan testi, benim eşim hastane ambargosu koydu bana ondan yapmiyorumBen test yapmadım bekle diyor herkes daha ön gün oluyor işte hamilelik on günde olur mu ki stres yaptım iyice sanırım bugün şiddetli bir ağrı oldu karın ve kasık ortasında goguslerrde baya buyudu
3nisanda pozitif çıktıysa ertesi günde çatlamış olabilir normalde düzenlimiydi adetin hep çatlama 22.günmü olurdu3 nisan da ovulasyon testi pozitif çıktı canim, 8 gun geçti bu durumda.
Benim eşim de siteleri yasakladı ama bak yine burdayım ne yapalım umut isteOo masallah sende bolca belirti varmış canim, ya aslinda varsa kana yansımıştır , yapabilirsin kan testi, benim eşim hastane ambargosu koydu bana ondan yapmiyorum
Yumurtlama tarihinden on gün geçtiyse kanda belli olabilir ama küçük bir değer çıkar yine beklemek lazım beta yükseliyomu diye sonra kese görüncekmi diye yine yoğun bi stres yaniOn günde belli olur mu ki
Canım benim zaten ibs diye bi rahatsızlığım var barsaklarda, ondan hep var bende. Ama bu çoğu gebede oluyormuş, umarım senin de ondandır :)Ayy bari cabuk gecse bu günler , peki biseyler sorabilir miyim sana canim?
Yogun gazim var, ozellikle de dikkat ediyorum sut falan içmiyorum ki gazim olmasin ama yogun gaz var, bu belirtimi acaba, yasadin mi boyle bisey.
Teşekkürler cevaplarin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?