Ya işte aslinda benim adetlerim cok duzenliydi, 28-29 gunde bir en fazla 30 olurdu. Bende hep 14-16 günümü yumurtlama sayıyordum.ama gecen ay duzenim şaştı 39.gün adet oldum. Bende bu ay ovulasyon testi yaptim 22 cikti. Hep mi 22.gündü tabi bilmiyorum3nisanda pozitif çıktıysa ertesi günde çatlamış olabilir normalde düzenlimiydi adetin hep çatlama 22.günmü olurdu
Teşekür ederim sizce hamilelik belirtisi mı bu yaşadıklarımYumurtlama tarihinden on gün geçtiyse kanda belli olabilir ama küçük bir değer çıkar yine beklemek lazım beta yükseliyomu diye sonra kese görüncekmi diye yine yoğun bi stres yani
Umarim yaa canim sanada cok geçmiş olsunCanım benim zaten ibs diye bi rahatsızlığım var barsaklarda, ondan hep var bende. Ama bu çoğu gebede oluyormuş, umarım senin de ondandır :)
Teşekkür ederim canım:) güzel haberlerini bekliyorum:)Umarim yaa canim sanada cok geçmiş olsun
Aynen canim, merak ettim bakalim ins ikimizde hamileyizdir. Test yaparsan haber verSenle aynı durumdayız sanirim
Kesinlikle yazarım inşallah bu ay ikimizde müjdeli haberi alirizAynen canim, merak ettim bakalim ins ikimizde hamileyizdir. Test yaparsan haber ver
Esimin sitelerden haberi yok , o gelince instagram aciyorumBenim eşim de siteleri yasakladı ama bak yine burdayım ne yapalım umut iste
Amin canimKesinlikle yazarım inşallah bu ay ikimizde müjdeli haberi aliriz
Ay umarim, guzel dilekler yolla biz bekleyenlere, hamilelerin duasi kabul olurmusTeşekkür ederim canım:) güzel haberlerini bekliyorum:)
Benimde telefona indirdiğim program var ona kızıyor kendini strese sokuyorsun diyorEsimin sitelerden haberi yok , o gelince instagram aciyorum
İnsallahSende haber ver inşallah
Haksizda değil, ama napalimBenimde telefona indirdiğim program var ona kızıyor kendini strese sokuyorsun diyor
Kasık ağrısı oluyo ara ara geçiyo ağrıyo göğüslerimde hala şiş inşallah sizlerde hamile kalacaksınız umudunuzu yitirmeyinTeşekür ederim sizce hamilelik belirtisi mı bu yaşadıklarım
Tabi ki :) hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım inşallahAy umarim, guzel dilekler yolla biz bekleyenlere, hamilelerin duasi kabul olurmus
Beklicem galiba canimBence biraz bekleyin.
Ahhh o ibs bende de var, cok zor.size de gecmis olsun.Canım benim zaten ibs diye bi rahatsızlığım var barsaklarda, ondan hep var bende. Ama bu çoğu gebede oluyormuş, umarım senin de ondandır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?