Test için ne kadar beklemeliyim

Nagihanse

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2021
193
125
23
28
Merhaba sat tarihim kasım 17 dün regli olmam gerekirdi ama olmadım bugün hala gelen giden yok. Test için ne kadar beklemeliyim daha önce erkenden test yapmaya başlıyordum ama negatifi görmekten çok yoruldum ve korkuyorum o yüzden hala test yapamadım. Bazen düzensizliğim oluyor o yüzden umutlanamıyorum sizce ne kadar beklemeliyim

Merhaba sat tarihim kasım 17 dün regli olmam gerekirdi ama olmadım bugün hala gelen giden yok. Test için ne kadar beklemeliyim daha önce erkenden test yapmaya başlıyordum ama negatifi görmekten çok yoruldum ve korkuyorum o yüzden hala test yapamadım. Bazen düzensizliğim oluyor o yüzden umutlanamıyorum sizce ne kadar beklemeliyim
1 gün çok az bekle benc biraz

Bir kaç gün bekle. Hava değişimlerinde veya çok kafaya takmaktan bu tür gecikmeler olabilir... Ama inşallah bebeğiniz sizinledir 🤲🏻

Bugün 2. Günüm pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. Birde 3 gündür ağrılarım var belim kasiklarim ama gelmiyor

Bugün 2. Günüm pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum. Birde 3 gündür ağrılarım var belim kasiklarim ama gelmiyor
Valla benimde yıllarca olmadığı için ve her ay gebelik belirtileri yaşadığım için bu konuda malesef ki kesin vardır diyemem. İnşallah vardır ama dediğim gibi psikolojik de olabilir.

Birde şöyle çok kafaya takarsanız gidin kan verin ben artık son dönemlerde öyle yapiyordum üzüleceksem üzüleyim en azından kendime belirti arayarak umutlandırmaktan iyidir diyordum...

Bende kesin sonuç diye kan veriyorum sürekli ama artık korkuyorum sürekli aynı şeyi görmekten. O yüzden bu sefer bekleyeceğim haftaya kadar olmazsam gider test veririm. Eskisi kadar takmıyorum ilk zamanlar çok takıyordum 7 gün kala test vermeye başlıyordum bu kadar beklemiş olmak benim için şaşılacak bir durum ama içimden gelmiyor artık gecikme olmasaydı düşünmezdim de. Son aylarda hep günü gününe geldi o yüzden aklıma düştü yine

Back
X