Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben sonucumu aldım senin güzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum senin için
Canım ben sonucumu aldım senin güzel haberlerini bekliyorum dua ediyorum senin için
sonucun pozitifmi yazmamissin senin icin girdim merak ettim hayirli haberini bekliyoruz isallah
bir yer yazdında ben kaçırdım mı sonucun ne hadi olumlu olsun da sevinelim
gözünaydın canım.inşallah sağ salim kucağınada alırsın.
ilk tüp bebek denememdi 1 olumsuz aşılamam oldu.benim tüplerimden birinde hafif bi genişleme vardı eşiminde siperm hareketliliği azdı.2 yıldır uğraşıyorduk 1 yıldır tedavi görüyorum.İnşallah tüp bebeğe bile gerek kalmadan hamile kalırsınbu kaçıncı denemendi öğrenebilrimiyim bi de sorun neydi.yanlış anlama bende tüp bebeğe doğru yaklaşıyorum ama bir o kadarda korkuyorum.o yüzden sordum
eeveeeeeeeeeeeeeet bugün 12.günüm değerimde 417 çıktıDarısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
cok sevindimrabbim kucaginada almayi nasip etsin isallah bundan sonra dikkatli ol degerin yuksek buyuk bir ihtimal ikiz bebisler bol bol konus bebisinle senin onunla oldugunu hisstsin isallah hayirli saglikli evlatlar olsun
![]()
cok sevindimrabbim kucaginada almayi nasip etsin isallah bundan sonra dikkatli ol degerin yuksek buyuk bir ihtimal ikiz bebisler bol bol konus bebisinle senin onunla oldugunu hisstsin isallah hayirli saglikli evlatlar olsun
![]()
işte böyle haberleri çok seviyorum ve de seviniyorum çünkü rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin gözünüz aydın şimdiden anneliğiniz hayırlı olsun kendine bundan sonrada dikkat et bakarsın iki tane olur
ilk tüp bebek denememdi 1 olumsuz aşılamam oldu.benim tüplerimden birinde hafif bi genişleme vardı eşiminde siperm hareketliliği azdı.2 yıldır uğraşıyorduk 1 yıldır tedavi görüyorum.İnşallah tüp bebeğe bile gerek kalmadan hamile kalırsın
eeveeeeeeeeeeeeeet bugün 12.günüm değerimde 417 çıktıdarısı tüm bekleyenlerin başına inşallah