K Kdrdkga Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2024 693 184 18 25 Pazartesi 17:15 Konu Sahibi Konu Sahibi Kdrdkga #1 Tek olan test son yaptığım salı kan vermiştim pozitf çıkmıştı bugün öylesine koyulaşma varmı diye denemek istedim bu şekilde cikdi neden halla koyu çıkmıyor sizce hcg artmıyor olabilir mi randevum cuma günü bilen varsa yazabilir mi ? Eklentiler IMG_20250609_171100.webp 18,3 KB · Görüntüleme: 55 IMG_20250602_064917.webp 25,9 KB · Görüntüleme: 54
Tek olan test son yaptığım salı kan vermiştim pozitf çıkmıştı bugün öylesine koyulaşma varmı diye denemek istedim bu şekilde cikdi neden halla koyu çıkmıyor sizce hcg artmıyor olabilir mi randevum cuma günü bilen varsa yazabilir mi ?
alvins Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2023 103 16 18 29 Pazartesi 17:35 Konu Sahibi Konu Sahibi Kdrdkga #2 betanız ilkte kaç çıkmıştı?
K Kdrdkga Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2024 693 184 18 25 Pazartesi 17:39 Konu Sahibi Konu Sahibi Kdrdkga #3 alvins .!.: betanız ilkte kaç çıkmıştı? Genişletmek için tıkla... 49.6
alvins Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2023 103 16 18 29 Pazartesi 17:43 Konu Sahibi Konu Sahibi Kdrdkga #4 Kdrdkga .!.: 49.6 Genişletmek için tıkla... attığım görsel belki işinize yarar. test bozuk da olabilir. kaç test yaptınız da çizgisiz çıktı? attığınız tüm testlerde mi? Eklentiler IMG_7049.webp 24,9 KB · Görüntüleme: 50
Kdrdkga .!.: 49.6 Genişletmek için tıkla... attığım görsel belki işinize yarar. test bozuk da olabilir. kaç test yaptınız da çizgisiz çıktı? attığınız tüm testlerde mi?
K Kdrdkga Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2024 693 184 18 25 Pazartesi 17:46 Konu Sahibi Konu Sahibi Kdrdkga #5 alvins .!.: attığım görsel belki işinize yarar. test bozuk da olabilir. kaç test yaptınız da çizgisiz çıktı? attığınız tüm testlerde mi? Genişletmek için tıkla... Pazar günü ilk test yaptım silikti pazartesi tekrar yaptım erken gebelik hafif belirgindi kasette çok silikti bugün yaptım kop koyu olmadı
alvins .!.: attığım görsel belki işinize yarar. test bozuk da olabilir. kaç test yaptınız da çizgisiz çıktı? attığınız tüm testlerde mi? Genişletmek için tıkla... Pazar günü ilk test yaptım silikti pazartesi tekrar yaptım erken gebelik hafif belirgindi kasette çok silikti bugün yaptım kop koyu olmadı
K Kdrdkga Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2024 693 184 18 25 Pazartesi 17:47 Konu Sahibi Konu Sahibi Kdrdkga #6 Kdrdkga .!.: Pazar günü ilk test yaptım silikti pazartesi tekrar yaptım erken gebelik hafif belirgindi kasette çok silikti bugün yaptım kop koyu olmadı Genişletmek için tıkla... Yani aradan 1 hafta geçmesine rağmen çok koyu degil yavaş artıyor sanırım çünkü şuan kanda 400 olması lazım buda koyu çıkar testte tahminimce
Kdrdkga .!.: Pazar günü ilk test yaptım silikti pazartesi tekrar yaptım erken gebelik hafif belirgindi kasette çok silikti bugün yaptım kop koyu olmadı Genişletmek için tıkla... Yani aradan 1 hafta geçmesine rağmen çok koyu degil yavaş artıyor sanırım çünkü şuan kanda 400 olması lazım buda koyu çıkar testte tahminimce
MathiIda Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2021 1.231 1.265 83 Pazartesi 18:08 Konu Sahibi Konu Sahibi Kdrdkga #7 Kdrdkga .!.: Yani aradan 1 hafta geçmesine rağmen çok koyu degil yavaş artıyor sanırım çünkü şuan kanda 400 olması lazım buda koyu çıkar testte tahminimce Genişletmek için tıkla... Beta 350 iken sizinki gibi cikmisti cok takilmayin bence koyulasmasina teste gore farklilik gosterebiliyor
Kdrdkga .!.: Yani aradan 1 hafta geçmesine rağmen çok koyu degil yavaş artıyor sanırım çünkü şuan kanda 400 olması lazım buda koyu çıkar testte tahminimce Genişletmek için tıkla... Beta 350 iken sizinki gibi cikmisti cok takilmayin bence koyulasmasina teste gore farklilik gosterebiliyor
K Kdrdkga Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2024 693 184 18 25 Pazartesi 18:30 Konu Sahibi Konu Sahibi Kdrdkga #8 MathiIda .!.: Beta 350 iken sizinki gibi cikmisti cok takilmayin bence koyulasmasina teste gore farklilik gosterebiliyor Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bı nebze de olsa içim rahatladi
MathiIda .!.: Beta 350 iken sizinki gibi cikmisti cok takilmayin bence koyulasmasina teste gore farklilik gosterebiliyor Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bı nebze de olsa içim rahatladi