- 13 Temmuz 2024
- 361
- 77
- 13
- 33
- Konu Sahibi ozlem613453
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence pozitif5.dk sonrası
Çok belirgin şuan10. Dkya kadar çıktıysa pozitiftir. O zaman da fotoğraf çektiyseniz atarsanız bakalım
Şuan böyle 10 dk oldu10. Dkya kadar çıktıysa pozitiftir. O zaman da fotoğraf çektiyseniz atarsanız bakalım
Şuan böyle 10 dk oldu
Evet baya pozitif testin markası ne reglin kaç gün gecikmisti
Marka buEvet baya pozitif testin markası ne reglin kaç gün gecikmisti
Bence gidin kan verin eğer pozitifse kadın doğuma gidersiniz kan sulandırıcıya başlarlar. Kimisi keseden sonra başlatıyor doktorunuza bir danışın olmadı son adet tarihiniz neydiMarka bu
Reglim 1 gün gecikti
Ocak ayında kimyasal yaşadım.7.
Kimyasalım
Pıhtılaşma yatkınlık da var
O yüzden çok beklemek istemiyorum
Siz benim diğer konuma da yazmistinizBence gidin kan verin eğer pozitifse kadın doğuma gidersiniz kan sulandırıcıya başlarlar. Kimisi keseden sonra başlatıyor doktorunuza bir danışın olmadı son adet tarihiniz neydi
Bence var ama çok yeni adet geçmeden yaptıysan o yüzden silik çıkmış olabilir5.dk sonrası
Kuzenimde regl başlangıcından 23 gün sonra 13 beta ile öğrenmiştik . Kanda erken çıkıyor sizin idrara da düşmüş bence betanız 100 ve üzeridirSiz benim diğer konuma da yazmistiniz
Ovulasyon pik gördükten sonra adet ne zman olurum diye yazmıştım sizde 14.gun demiştiniz10 şubat adet tarihim
Ama ben 25 26 günde bir oluyorum
Evet bence deKuzenimde regl başlangıcından 23 gün sonra 13 beta ile öğrenmiştik . Kanda erken çıkıyor sizin idrara da düşmüş bence betanız 100 ve üzeridir
Sizi de Kasım anneleri topiğine uğurluyoruzEvet bence de
Çünkü çok net şuan
Hemen doktora git o halde kan sulandırıcı hap veya iğne başlar hayırlı olsun bu aradaMarka bu
Reglim 1 gün gecikti
Ocak ayında kimyasal yaşadım.7.
Kimyasalım
Pıhtılaşma yatkınlık da var
O yüzden çok beklemek istemiyorum
TeşekkürlerHemen doktora git o halde kan sulandırıcı hap veya iğne başlar hayırlı olsun bu arada
Size yazmak istedimKuzenimde regl başlangıcından 23 gün sonra 13 beta ile öğrenmiştik . Kanda erken çıkıyor sizin idrara da düşmüş bence betanız 100 ve üzeridir