Test lutfen cevap verin

ozlem613453

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
361
77
13
33
Hanımlar bu test pozitif dimi
O kadar kimyasal ve kuruma çizgisi gördüm ki
Korkuyorum artık
İlk saniye de çıktı

Eklentiler

• 1000069592.webp
    1000069592.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 60
Valla testler hatalı çıkabiliyor ama gayet belirgin. Kuruma çizgisine de benzemiyor. Adetiniz geçtiyse kan verin, yoksa yarın sabah ilk idrarla yeniden yapın koyulaşırsa kesin vardır 🥰

Eklentiler

• 1000069611.webp
    1000069611.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 48
Marka bu
Reglim 1 gün gecikti
Ocak ayında kimyasal yaşadım.7.
Kimyasalım
Pıhtılaşma yatkınlık da var
O yüzden çok beklemek istemiyorum
Bence gidin kan verin eğer pozitifse kadın doğuma gidersiniz kan sulandırıcıya başlarlar. Kimisi keseden sonra başlatıyor doktorunuza bir danışın olmadı son adet tarihiniz neydi

Bence gidin kan verin eğer pozitifse kadın doğuma gidersiniz kan sulandırıcıya başlarlar. Kimisi keseden sonra başlatıyor doktorunuza bir danışın olmadı son adet tarihiniz neydi
Siz benim diğer konuma da yazmistiniz
Ovulasyon pik gördükten sonra adet ne zman olurum diye yazmıştım sizde 14.gun demiştiniz 😁 10 şubat adet tarihim
Ama ben 25 26 günde bir oluyorum

Siz benim diğer konuma da yazmistiniz
Ovulasyon pik gördükten sonra adet ne zman olurum diye yazmıştım sizde 14.gun demiştiniz 😁 10 şubat adet tarihim
Ama ben 25 26 günde bir oluyorum
Kuzenimde regl başlangıcından 23 gün sonra 13 beta ile öğrenmiştik . Kanda erken çıkıyor sizin idrara da düşmüş bence betanız 100 ve üzeridir

Kuzenimde regl başlangıcından 23 gün sonra 13 beta ile öğrenmiştik . Kanda erken çıkıyor sizin idrara da düşmüş bence betanız 100 ve üzeridir
Size yazmak istedim
Dün kan verdim ve 238 çıktı
Testi yaptığım da demekki 100 civariydi beta
Ertesi gün 200lere çıkmış değer çünkü

Back
X