Test negatif ama halen adet olmadım

Zahide Pekcan

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
21
3
6
24
Merhabalar . Adetim 10 gün gecikti . 8. Günde test yaptım negatif çıktı . Hiçbir belirtim yoktu . Şuan 2 gün geçti testten sonra şuan miğde bulantılarım başladı kasık batmaları başladı ve halen adet olmadım sizce hamilemiyim ?

Bilemeyiz, en iyisi bir de kan testi yaptırın ya da bir kadın doğum uzmanına gidin. Gecikmenin neden kaynaklandığı konusunda size daha yardımcı olur.

2 ay önce düşük yaptım adetime 1 gün kala negatif çıktı kan testim 1 hafta içinde 2-3 test yaptım hala negatif çıktı 16 gün gecikince pozitife dönmüştü

2 ay önce düşük yaptım adetime 1 gün kala negatif çıktı kan testim 1 hafta içinde 2-3 test yaptım hala negatif çıktı 16 gün gecikince pozitife dönmüştü
Ayy inşallah bende hamileyimdir. Halen adet olmadım bekliyorum sabırsızlıkla . Olmamaya devam edersem 15. Günde tekrar test yapacağım

Aynı durumdayım yarın gecikmenin 4.günü olacak.test 2 gün öncesine kadar negatifti. İlk defa adetim böyle gecikiyor. Ama hamile olsaydık testte çıkardı. Bence kist oluştu bende

Benimde 10 gün gecikti başında ve sonunda iki kız dest yaptım negatif çıktı .ben normalde doğum kontrol ile korunuyorum ama gecikti neden önce yazz kullanıyordum son iki aydır zlyda kullandım ondan olabilirmi

Kızlar adet gecikmemin 4. Günü sol kasığımda adet olacakmış gibi bi ağrı var ama olmadım göğüslerimde hafif bi hassasiyet var test yaptım negatif çıktı kan verdim beta 1.20 çıktı ne yapmalıyım

Merhaba ne oldu o ay?

Gebelik çıktı doğum yaptım şuan kızım 5 aylık oldu
Hii Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin benimde 3 ya da 4 gün oldu reglim geçeli erken gebelik ve kaset test yaptım aşırı silik çzgiler var. Hatta yok gibi bugünde kan verdim sonuç çıkmadı. Neden böyle oldu anlamadım. Sizce var mı çizgi

Eklentiler

• IMG_1937.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_1932.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…