- 11 Ağustos 2023
- 21
- 3
- 6
- 24
- Konu Sahibi Zahide Pekcan
-
Bilemeyiz, en iyisi bir de kan testi yaptırın ya da bir kadın doğum uzmanına gidin. Gecikmenin neden kaynaklandığı konusunda size daha yardımcı olur.Merhabalar . Adetim 10 gün gecikti . 8. Günde test yaptım negatif çıktı . Hiçbir belirtim yoktu . Şuan 2 gün geçti testten sonra şuan miğde bulantılarım başladı kasık batmaları başladı ve halen adet olmadım sizce hamilemiyim ?
2 ay önce düşük yaptım adetime 1 gün kala negatif çıktı kan testim 1 hafta içinde 2-3 test yaptım hala negatif çıktı 16 gün gecikince pozitife dönmüştüMerhabalar . Adetim 10 gün gecikti . 8. Günde test yaptım negatif çıktı . Hiçbir belirtim yoktu . Şuan 2 gün geçti testten sonra şuan miğde bulantılarım başladı kasık batmaları başladı ve halen adet olmadım sizce hamilemiyim ?
Ayy inşallah bende hamileyimdir. Halen adet olmadım bekliyorum sabırsızlıkla . Olmamaya devam edersem 15. Günde tekrar test yapacağım2 ay önce düşük yaptım adetime 1 gün kala negatif çıktı kan testim 1 hafta içinde 2-3 test yaptım hala negatif çıktı 16 gün gecikince pozitife dönmüştü
Amin inşallahAyy inşallah bende hamileyimdir. Halen adet olmadım bekliyorum sabırsızlıkla . Olmamaya devam edersem 15. Günde tekrar test yapacağım
Dayanamadım tekrar test yaptım az önce yine. NegatifAmin inşallah
Sonucunuz ne oldu acaba aynı durumsayim daDayanamadım tekrar test yaptım az önce yine. Negatif
Gebelik varmıydı?Ayy inşallah bende hamileyimdir. Halen adet olmadım bekliyorum sabırsızlıkla . Olmamaya devam edersem 15. Günde tekrar test yapacağım
Merhaba ne oldu o ay?Merhabalar . Adetim 10 gün gecikti . 8. Günde test yaptım negatif çıktı . Hiçbir belirtim yoktu . Şuan 2 gün geçti testten sonra şuan miğde bulantılarım başladı kasık batmaları başladı ve halen adet olmadım sizce hamilemiyim ?
Evet doğum bile yaptım şuan kızım 5 aylık olduGebelik varmıydı?
Gebelik çıktı doğum yaptım şuan kızım 5 aylık olduMerhaba ne oldu o ay?
Hii Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinGebelik çıktı doğum yaptım şuan kızım 5 aylık oldu
Sağlıkla büyütünGebelik çıktı doğum yaptım şuan kızım 5 aylık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?