- 31 Mayıs 2025
- 51
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi helsmmamaa
-
FreelyTestin markası ne? Ben silik çizgi gördüm
Yapmayın ya ben hiç görmüyorum öyle bişey istemiyorumda bence 5 günlük gecikmede net bir şekilde çıkardı bu testi yaptığımın üstünden bu arada 7 saat geçti kuruma çizgiside olabilir gördüğünüzTestin markası ne? Ben silik çizgi gördüm
Testin markası ne? Ben silik çizgi gördüm
O zaman kuruma olabilir yinede sonra tekrarlayın testiYapmayın ya ben hiç görmüyorum öyle bişey istemiyorumda bence 5 günlük gecikmede net bir şekilde çıkardı bu testi yaptığımın üstünden bu arada 7 saat geçti kuruma çizgiside olabilir gördüğünüz
Pozitif olsaydı kesin net çıkardı diye düşünüyorum sizce öylemiO marka yalancı pozitif çıkartıyor zaten. Stres yapmayın kan verirseniz adetiniz daha emin beklersiniz
Ona bişey diyemicem çünkü yumurtlama gununuzle alakalı.. Ama bence yok yani sonuç negatifPozitif olsaydı kesin net çıkardı diye düşünüyorum sizce öylemi
Adetim çok düzensizOna bişey diyemicem çünkü yumurtlama gununuzle alakalı.. Ama bence yok yani sonuç negatif
Kan verip öğrenebilirsiniz sağlık ocağındaAdetim çok düzensiz
sizce en ufak bir çizgi bile varmı lütfen yüreğime su serpin baya korktum hiç tecrübeli değilimKan verip öğrenebilirsiniz sağlık ocağında
Ben göremedim de neden korktunuz ki varsada bebek kismetiyle gelir evli değil misinizsizce en ufak bir çizgi bile varmı lütfen yüreğime su serpin baya korktum hiç tecrübeli değilim
maalesef çok üzgünüm ki evli değilim ama sizin baktığınıza göre birşey yok dimiBen göremedim de neden korktunuz ki varsada bebek kismetiyle gelir evli değil misiniz
Adet olmuştu yaniDaha öncede silik çizgiyle karşılaştım erken gebelik testinde ama sonuç negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?