Test pozitif ama belirtiler kayboldu !!!!

nurcan82

HAYIRLISI NE İSE O OLSUN ...
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
377
112
648
8.gün kanda bhcg 95 çıktı ..Bugün 10.gün .sabah kalktım mide yanmam en önemlisi de göğüslerdeki acı ve ağrı yok olmuştu. Hamilelige dair hiçbir belirti kalmadi kan verdim sonucu 4 te alacağız zaman durdu sanki .ne olur böyle bişey yaşayan varsa bilgi versin.

canım olabilir. 16 haftadayım benim hala doğrudürüst hamilelik belirtilerim yok. hafif hafif artık bebeği hissetmeye başladım. kayma gibi o da olmasa hamile değil gibiyim. belirti olmaması hamile olmadığını göstermez böyle şeylere kafana takıp da kendini germe boşuna, aşırı sancı, kasılma ve kanama olmadığı sürece bebeğe hiçbirşey olmaz inşallah

Dün işe başladım öğretmenim üstelik nöbetçiydim aksama kadar çok sancım vardı ..sabah kalktım kendimi çok iyi hissediyorum göğüslerde acıma ve midemde yanmam yoktu çok korktum. ..Sonuç 5 gibi belli olacak sanki bhcg düştü belirtiler gitti gibi geliyor

Dün işe başladım öğretmenim üstelik nöbetçiydim aksama kadar çok sancım vardı ..sabah kalktım kendimi çok iyi hissediyorum göğüslerde acıma ve midemde yanmam yoktu çok korktum. ..Sonuç 5 gibi belli olacak sanki bhcg düştü belirtiler gitti gibi geliyor
olurmu güzelim öyle şey, değerin düşmesi demek bebeğin rahimden düşmesi demek, yani bu da kanamayla olur. kamaman yoksa ya da sancın bebek düşmez. sen gönlünü rahat tut. güzel çıkacaktır değerlerim. ne diyorum sana, hamile olduğumu öğrendiğim ay hiçbir belirtim yoktu. şimdiye kadar toplasan 4 -5 kere kustum o da grip oldum da ondan dolayı, geniz akıntım oldu. midemi kaldırdı öylelikle yani, şimdi şimdi göğüs ağrılarım başladı o da sürekli değil ara ara

olurmu güzelim öyle şey, değerin düşmesi demek bebeğin rahimden düşmesi demek, yani bu da kanamayla olur. kamaman yoksa ya da sancın bebek düşmez. sen gönlünü rahat tut. güzel çıkacaktır değerlerim. ne diyorum sana, hamile olduğumu öğrendiğim ay hiçbir belirtim yoktu. şimdiye kadar toplasan 4 -5 kere kustum o da grip oldum da ondan dolayı, geniz akıntım oldu. midemi kaldırdı öylelikle yani, şimdi şimdi göğüs ağrılarım başladı o da sürekli değil ara ara
Inşallah arkadaşım minigim ya da Miniklerim birakmamislardir beni ...

bırakmamıştır canım merak etme, yaz buraya ama sonucu merak ederim ben :)

Böyle şans olur mu ki koskoca hastanenin laboratuarın da sorun varmış sonuc akşam 10 da belki çıkarmış

Çok şükür bhcg 214 çıktı. ...bu da bana ders oldu belirtilerin hiçbir önemi yok ):
söyledim ya sna canım, kanama olmadığı sürece sancı ağrı bile önemli değil, öyle herşeyi kafana takma. ne kadar çok evham yaparsan o kadar sıkıntı yaşıyosun, ben bundan önceki hamileliğimde düşük yaptım. çok sıkıntı yaşadım. ardına hemen hamile kaldım ama sonuçta çok dinliyordum kendimi ben bunun da düşükte etkisi oludğunu düşünüyorum. ister istemez strese sokuyoruz kendimizi. hiçbirşeyi kafana takma, hamileliğin keyfini çıkarmaya çalış, ayrıca çok sızlanmak eşlerimizi de bıktırıyor. sonuçta bir şey olmuyor ve onlar da bir süre sonra artık ilgi göstermemeye başlıyorlar. bak bir sıkıntı yokmuş yine evhamdır diye anlayacağın yalancı çobana dönüyorsun bir müddet sonra. rabbim inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin, böyle de rahat bir hamilelik geçirmeni, inan bana o belirtiler hiç de iyi bir şey değil, benim hamileliği boyunca sürekli kusan ağrı çeken arkadaşlarım bebekleri doğduklarında görmek bile istemediler. çok sorun yaşadıkları için inşallah hep rahat olursun benim gibi

söyledim ya sna canım, kanama olmadığı sürece sancı ağrı bile önemli değil, öyle herşeyi kafana takma. ne kadar çok evham yaparsan o kadar sıkıntı yaşıyosun, ben bundan önceki hamileliğimde düşük yaptım. çok sıkıntı yaşadım. ardına hemen hamile kaldım ama sonuçta çok dinliyordum kendimi ben bunun da düşükte etkisi oludğunu düşünüyorum. ister istemez strese sokuyoruz kendimizi. hiçbirşeyi kafana takma, hamileliğin keyfini çıkarmaya çalış, ayrıca çok sızlanmak eşlerimizi de bıktırıyor. sonuçta bir şey olmuyor ve onlar da bir süre sonra artık ilgi göstermemeye başlıyorlar. bak bir sıkıntı yokmuş yine evhamdır diye anlayacağın yalancı çobana dönüyorsun bir müddet sonra. rabbim inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin, böyle de rahat bir hamilelik geçirmeni, inan bana o belirtiler hiç de iyi bir şey değil, benim hamileliği boyunca sürekli kusan ağrı çeken arkadaşlarım bebekleri doğduklarında görmek bile istemediler. çok sorun yaşadıkları için inşallah hep rahat olursun benim gibi
Çok haklısın arkadaşım eşimde bikmisti artık benim bu gereksiz evhamlarimdan...bu bana iyi bir ders oldu kendimi dün o kadar üzdüm ki anlatamam...şimdi diyorumki Rabbim bana bu cucugu nasip ederse buna kimse engel olamaz ...Bugün sabah kalktım hiç hemilegi düşünmeden kahvaltimi yaptım evimi temizledim akşam içinde yemeğimi yapıp işime geldim ..kendimi hiç dinlemiyorum eski yasntima kaldığım yerden devam ediyorum. ..herşey olacağına varıyor rabbim bu yolda yardımcımız olsun...desteğin için çok teşekkür ederim arkadaşım

canım ben bir kimyasal gebelik yaşadım. onun üzerine 2 ay adet olamadım. sonraki adetimden sonra da hamile kaldım. o dönemden öncesinde bende senin gibi, yok değerim düştü. yok şu oldu yok bu oldu diye sürekli kendimi dinleyip duruyordu. bu hamile kaldığım ayda hiç beklemiyordum hamileliği olmaz diyordum. birde ev taşıma işim vardı. ev topladım. halıları kaldırdım. buzdolabını tekbaşıma kaldırıp halı kaldırdım altından halbuki hamileymişim. dünyada rızkı varsa hiçbirşey olmaz inşallah. tamamen beyinde biten bir şey , hormonlarını harekete geçiriyor beynin seni zorluyor daha çok, rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı da nasip eder inşallah

Back
X