Test pozitif çıktı ama kanamam var ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Test başta tek çizgiydi sonra çift çizgi olmuş kahverengi lekelenme vardı sonra açık kırmızı kanama olmaya başladı. Damla damla çok azdı sadece peçeteye silince geliyordu. Şuan kanama arttı bi tık daha koyulaştı rengi. Adetime 4 gün var. Yalancı pozitif mi yoksa kanama olması kötü mü
EB9D718B-7457-4CE4-AEF7-A36E31DC3769.webp

Kanama olması normal mi peki ? test başta tek çizgiydi koydum 1-2 saat sonra baktım çift çizgi olmuş ama kuruma çizgisi değil bence baya pozitif
Testte ilk 10 dakika icinde cikan sonuc dogru kabul ediliyor diye biliyorum. Kan verin belki kimyasal gebeliktir

Kanama olması normal mi peki ? test başta tek çizgiydi koydum 1-2 saat sonra baktım çift çizgi olmuş ama kuruma çizgisi değil bence baya pozitif
Aynen öyle görünüyor yani kuruma bu kadar net çıktığını ilkkez gördüm ancak kanama da normal olabilir de olmayabilirde bu yüzden direkt hastaneye gidin eğer bu saatte kadın doğum acil bulabilirseniz gidin çünkü eğer hamile iseniz progestan verir her ihtimale karşı

Üzme kendini Allah ne derse o olur, test sonucun çok sonra çıkmış o yüzden sonucu pozitif kabul etme ama yine de sabah bir test ver kanda kaç çıkıyor bak. Ne kadardır uğraşıyorsun canım
Denedik ama çok üstünde durmadık bu ay yumurtlama döneminde gün aşırı denedik. Pozitif ne zaman çıktı bilmiyorum 2-3 dk bekledim negatif olunca kutusuna koydum sonra tekrar bakmak geçti içimden o zaman gördüm

Aynen öyle görünüyor yani kuruma bu kadar net çıktığını ilkkez gördüm ancak kanama da normal olabilir de olmayabilirde bu yüzden direkt hastaneye gidin eğer bu saatte kadın doğum acil bulabilirseniz gidin çünkü eğer hamile iseniz progestan verir her ihtimale karşı
Sabah gidecektim sabaha kadar bişey olur mu beklesem

Denedik ama çok üstünde durmadık bu ay yumurtlama döneminde gün aşırı denedik. Pozitif ne zaman çıktı bilmiyorum 2-3 dk bekledim negatif olunca kutusuna koydum sonra tekrar bakmak geçti içimden o zaman gördüm
Bir özele gidip kan testi istesene zaten çabuk çıkar beta HCG yuksekse hemen progesterona baslatirlar

Ben bu kadar net çizginin 2 3 dkda direkt çıkacağı kanaatindeyim ama stresle kendini yiyeceğine bir doktora git

Test başta tek çizgiydi sonra çift çizgi olmuş kahverengi lekelenme vardı sonra açık kırmızı kanama olmaya başladı. Damla damla çok azdı sadece peçeteye silince geliyordu. Şuan kanama arttı bi tık daha koyulaştı rengi. Adetime 4 gün var. Yalancı pozitif mi yoksa kanama olması kötü mü Eki Görüntüle 3118765
Hamile sin

Ben bu kadar net çizginin 2 3 dkda direkt çıkacağı kanaatindeyim ama stresle kendini yiyeceğine bir doktora git
Bilmiyorum ki bikaç dk çıkmayınca bıraktım kenara. Normalde hep çöpe atardım bu sefer nedense bi dursun dedim sonradan çift çizgi olmuş ne zaman oldu bilmiyorum

Test başta tek çizgiydi sonra çift çizgi olmuş kahverengi lekelenme vardı sonra açık kırmızı kanama olmaya başladı. Damla damla çok azdı sadece peçeteye silince geliyordu. Şuan kanama arttı bi tık daha koyulaştı rengi. Adetime 4 gün var. Yalancı pozitif mi yoksa kanama olması kötü mü Eki Görüntüle 3118765
Hamilelik var ama kanama icin en hizli sekilde bir dr a gitseniz iyi olur

Back
X