Test pozitif mi negatif mi?

zemzem0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
10
0
36
Kusura bakmayın ilk kez böyle bir şey yaşıyorum ve test sonucunu anlamadım. Adetim çok düzensiz olduğu için ihtimal dahi vermedim, 1 gün sadece dkh atladım. Fotoğraflar ilk 5-10 dk içinde çekildi. Bu şüpheli pozitif mi? Negatif mi? Kan vermem gerekiyorsa en doğru cevabı ne zaman alırım? Tedirgin olma sebebim bi çok ilaç kullanmam.

Eklentiler

• IMG_8246.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 40
  • CF9D91B8-BF4A-4DE3-B4C3-FAB5853415ED.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 38
Çizgi var gibi bence pozitif idrarda çıkıyorsa kanda kesin çıkar kan verirseniz çıkar bence ona göre ilaclariniza devam edersiniz inşallah guzel sonuçlar alırsınız

Pozitif gibii test markası nedir

Adet gecikince mi yaptınız testi orayı anlayamadım

Adet gecikince mi yaptınız testi orayı anlayamadım
Hayır adet olmama 10 gün var normalde. Fakat bazı belirtiler yaşıyorum. Malum adet görüp hamile olanlar da var. Aslında en son adet başlangıcım 28 Kasım. 3 gün gibi sürdü. Beni şaşırtan silik de olsa çizgi çıkması oldu…

Anladım Allah gönlünüze göre versin ama bana silik çizgi gibi gelmedi yani testler yanlış olabilir zaten kan vermissiniz en doğrusu oradan çıkar

Erken yumurtlama gördüyseniz bu ay olabilir. Ama 4 gün önce yumurtlama görmüşseniz bu çizgi bu kadar belirgin olmamalı. Yerleşme süreci bile dolmadı bence daha. Yumurtlama önemli, bana da haber verin merak ettim bu arada öğrenene kadar Allah korur derler. Korkmayın ilaçlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…