Test bozuk tekrar deneyınMerhaba arkadaşlar reglmden 10 gün geçti birçok belirti yaşamakla beraber test alıp yaptım sizde hamilelik bi yoksa kuruduğu için mi bu sekılde silik bir cizgi belirdi anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
Test bozuk tekrar deneyın
Hayır bunu yapmıştım emin olamadım tekrar gittim aldım fakat oda silik gibi yada bozuk mu anlamadımYeni mi yaptınız yoksa
Miratech diye bir markaBurda silik çizgi var. Hangi marka bu test
Bozuk test tekrar dene istersenMerhaba arkadaşlar reglmden 10 gün geçti birçok belirti yaşamakla beraber test alıp yaptım sizde hamilelik bi yoksa kuruduğu için mi bu sekılde silik bir cizgi belirdi anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
Burda silik çizgi var. Hangi marka bu test
2. Kez denedim bu seferde silik çizgi gibi çıktı yoksa ikisi de mi bozukBozuk test tekrar dene istersen
2. Kez denedim bu seferde silik çizgi gibi çıktı yoksa ikisi de mi bozuk
Ay inşallah bozuk değildir testlerede güven olmuyor bu ara inşallah hamişsindir2. Kez denedim bu seferde silik çizgi gibi çıktı yoksa ikisi de mi bozuk
İnşallah öyleyimdir Allah isteyen herkese versinAy inşallah bozuk değildir testlerede güven olmuyor bu ara inşallah hamişsindir
Âminİnşallah öyleyimdir Allah isteyen herkese versin
Hiç yalancı pozitifini görmedim. Sabah ilk idrarla yeniden yapın bence koyulaşma olursa pozitiftirMiratech diye bir marka
Teşekkür ederim tekrar denerimHiç yalancı pozitifini görmedim. Sabah ilk idrarla yeniden yapın bence koyulaşma olursa pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?