S secbet Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2025 11 1 1 33 Salı 17:16 Konu Sahibi Konu Sahibi secbet #1 Merhaba arkadaşlar reglmden 10 gün geçti birçok belirti yaşamakla beraber test alıp yaptım sizde hamilelik bi yoksa kuruduğu için mi bu sekılde silik bir cizgi belirdi anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim Eklentiler IMG_4184.webp 16,4 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba arkadaşlar reglmden 10 gün geçti birçok belirti yaşamakla beraber test alıp yaptım sizde hamilelik bi yoksa kuruduğu için mi bu sekılde silik bir cizgi belirdi anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
S secbet Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2025 11 1 1 33 Salı 18:44 Konu Sahibi Konu Sahibi secbet #21 zzbusezz .!.: 10 gün gecikmeye bariz net çıkması gerekirdi bence idrarda fazla tuttuğunuz için bozuluyor test Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama anlamadım neden bu sekılde oldu Olumlu oy 0 Olumsuz oy
zzbusezz .!.: 10 gün gecikmeye bariz net çıkması gerekirdi bence idrarda fazla tuttuğunuz için bozuluyor test Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama anlamadım neden bu sekılde oldu
T tugsera Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2024 338 69 13 29 Salı 23:34 Konu Sahibi Konu Sahibi secbet #22 zzbusezz .!.: 10 gün gecikmeye bariz net çıkması gerekirdi bence idrarda fazla tuttuğunuz için bozuluyor test Genişletmek için tıkla... Benimkine de bakar mısınız lütfen bugün yaptım after 10 markası eczaneden almıştım Eklentiler IMG_20250617_180800.webp 9,7 KB · Görüntüleme: 21 IMG_20250617_180758.webp 10,3 KB · Görüntüleme: 21 Olumlu oy 0 Olumsuz oy
zzbusezz .!.: 10 gün gecikmeye bariz net çıkması gerekirdi bence idrarda fazla tuttuğunuz için bozuluyor test Genişletmek için tıkla... Benimkine de bakar mısınız lütfen bugün yaptım after 10 markası eczaneden almıştım
Z zzbusezz Guru Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 62 12 288 Tokat Salı 23:37 Konu Sahibi Konu Sahibi secbet #23 tugsera .!.: Benimkine de bakar mısınız lütfen bugün yaptım after 10 markası eczaneden almıştım Genişletmek için tıkla... Bariz net pembe çizgi belli kan verin yarın benceeeee hayırlı olsun şimdiden Olumlu oy 0 Olumsuz oy
tugsera .!.: Benimkine de bakar mısınız lütfen bugün yaptım after 10 markası eczaneden almıştım Genişletmek için tıkla... Bariz net pembe çizgi belli kan verin yarın benceeeee hayırlı olsun şimdiden
T tugsera Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2024 338 69 13 29 Dün 07:04 Konu Sahibi Konu Sahibi secbet #24 zzbusezz .!.: Bariz net pembe çizgi belli kan verin yarın benceeeee hayırlı olsun şimdiden Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah öyledir ama sanki adet olacak gibi karnım ağrıyor benim normal mi sanki her an gelecek gibi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
zzbusezz .!.: Bariz net pembe çizgi belli kan verin yarın benceeeee hayırlı olsun şimdiden Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah öyledir ama sanki adet olacak gibi karnım ağrıyor benim normal mi sanki her an gelecek gibi
Z zzbusezz Guru Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 62 12 288 Tokat Dün 07:31 Konu Sahibi Konu Sahibi secbet #25 tugsera .!.: Teşekkür ederim inşallah öyledir ama sanki adet olacak gibi karnım ağrıyor benim normal mi sanki her an gelecek gibi Genişletmek için tıkla... Zaten öyle oluyor bir süre ağrı oluyor rahim genişlediği için inşallah sağlıkla ilerler kötü düşünmeyin bi kan verin bakalım kaç gelecek hcg Olumlu oy 0 Olumsuz oy
tugsera .!.: Teşekkür ederim inşallah öyledir ama sanki adet olacak gibi karnım ağrıyor benim normal mi sanki her an gelecek gibi Genişletmek için tıkla... Zaten öyle oluyor bir süre ağrı oluyor rahim genişlediği için inşallah sağlıkla ilerler kötü düşünmeyin bi kan verin bakalım kaç gelecek hcg