Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teste göre var görünüyor zaten adete 8 gün kala beta 5 olması gayet iyi bı değer adet gününe kadar 100lerde olur tebrik ederim sağlıkla gelsin minikArkadaşlar daha reglime 5 gün var ama test böyle çıktı, 3 gün önce beta hcg değerim 5.07 ydi sizce hamile miyim
Gebelik var canım beş üstü gebelik zaten hayırlı olsun inşallahArkadaşlar daha reglime 5 gün var ama test böyle çıktı, 3 gün önce beta hcg değerim 5.07 ydi sizce hamile miyim
Çok teşekkür ederim daha ilk gebeliğim meraklı ve stresliyimTeste göre var görünüyor zaten adete 8 gün kala beta 5 olması gayet iyi bı değer adet gününe kadar 100lerde olur tebrik ederim sağlıkla gelsin minik![]()
![]()
İlk defa böyle bi test yapıyorum renk canlı olmayınca acaba mı dedimsilik de değil baya orada. hamilesiniz tebriklerrr
Acaba testinizde küçüktür büyüktür işareti varmıydıArkadaşlar daha reglime 5 gün var ama test böyle çıktı, 3 gün önce beta hcg değerim 5.07 ydi sizce hamile miyim
YoktuAcaba testinizde küçüktür büyüktür işareti varmıydı
Canım sonucun ne oldu acaba ? Kimsede cevap yokKızlar heryere yazıyorum merakımdan betam <5 çıktı hep 2 olurdu varmı gebelik yada yükselirmi gebelik belirtilerim var
Ben hamileymişim canım, 30 haftalığız hattaCanım sonucun ne oldu acaba ? Kimsede cevap yok
Sağlıkla kucağına al inşallah canımBen hamileymişim canım, 30 haftalığız hatta