Test silik çıktı cok hafif belli adetim 6 gün gecikti şuan 36. Günümdeyim aşırı bel ağrım ve bulantim var

Ebru agaoglu

Minigini bekleyen anne
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
68
32
3
32
Bel ağrım cok fazla bulantimda var. Ancak ben bunlari adet olacağım diye düşünüyordum. Bikac gün once rest yaptım negqtif cıktı suan 36. Günüm ve 6 gün geciktim .test yaptım çok silik cikti .litfen yardım edin ....

Benimde adet öncesi mide bulantım olur, hatta bitene kadar. Bir süre sonra düzelir. Sen en iyisi pazartesiye kadar bekle adet olmazsan kan ver direk öğren. Silik testler çok moral yıpratıcı oluyor çünkü. Hakkında hayırlısı cnm

Başta biran umitlendim ama kan testini görmeden sevinmek isyemedim ınsallah hayırlısı..

Eklentiler

• 20190309_024434.webp
    20190309_024434.webp
    505 KB · Görüntüleme: 1.011
Sizin paylaşımınız bana cesaret verdi diğer aylardaki tek çizgiden sonra pes ettim bakmaya. Bir tane test alıp yapacağım. Aşırı bel ağrım var üst bacağımda sızlıyor kasık ağrım ara ara oluyor. Sanki adet olmuş gibiyim ama ilk defa öncesi böyle şeyleri yaşıyorum iki gün gecikti benimki de

Benim de aşılamadan 8 gün sonra test yaptım silik çizgi çıktı bugün 10 günüm kan verdim hamileyim belirtilerim yorgunluk bel ve kasık ağrısı şişkinlik meme ağrısı miğde bulanması inşallah hamilesindir canım

Benim de aşılamadan 8 gün sonra test yaptım silik çizgi çıktı bugün 10 günüm kan verdim hamileyim belirtilerim yorgunluk bel ve kasık ağrısı şişkinlik meme ağrısı miğde bulanması inşallah hamilesindir canım
Hayırlı olsun sana da .Insallah sagsaglim alırsın kucağına. Pazartesi bende verecrm ınsallah .

Back
X