Prolaktin yüksek. Estradiol da düşükProlaktinim evlenmeden önce de yüksekti, 4 aylık evliyim çocuk istediğimiz için genel kontrol yaptırmak istedim, sonuçları değerlendirebilir misiniz kızlar
prolaktin değeriniz yüksek çıkmış. Prolaktin süt hormonu oluyor. Gebe olmayanlarda gebeliğe engel diye biliyorum. Bende de çıkmıştı . Dostinex diye bir ilaçla hemen düşüyor. Moralinizi bOzcağınız bir şey değil şu aşamada.Diğerlerini bilenler söylesin :)Prolaktinim evlenmeden önce de yüksekti, 4 aylık evliyim çocuk istediğimiz için genel kontrol yaptırmak istedim, sonuçları değerlendirebilir misiniz kızlar
Yumurtaların gelişmesiyle alakalı bi hormon mu? Düşüklüğü sonucunda tedavisi kolay mı peki bi bilgin var mı canımProlaktin yüksek. Estradiol da düşük
Ben de ondan yana içimi rahat tutuyorum ama sanırım kist gördü doktor emin olamadı yarın tekrar bakıcağını söyledi kafam çok karışık napıcağımı bilmiyorumprolaktin değeriniz yüksek çıkmış. Prolaktin süt hormonu oluyor. Gebe olmayanlarda gebeliğe engel diye biliyorum. Bende de çıkmıştı . Dostinex diye bir ilaçla hemen düşüyor. Moralinizi bOzcağınız bir şey değil şu aşamada.Diğerlerini bilenler söylesin :)
Evet yumurta gelişmiyor. Benim de böyleydi doktorlar normal diyordu hatta. Yükseltilmesi kolay incir kürü ya da bal tarçın çörekotu kürü yükseltiyor. Ama sana incir kürü olmaz çünkü incir prolaktini de yükseltiyor. Bi de arada adaçayı içebilirsin o da yükseltirYumurtaların gelişmesiyle alakalı bi hormon mu? Düşüklüğü sonucunda tedavisi kolay mı peki bi bilgin var mı canım
Basit kistse canınızı sıkmayın adet olunca kistlerin büyük çoğunluğu gider ama büyükse doğum kontrol hapı kullanmak gerekebilir. Bende 4 cm vardı felaket ağrı yapıyordu. Adet olunca 2,5 cm e düştü. Sonra doğum kontrol hapı kullandım bi ay o da gittiBen de ondan yana içimi rahat tutuyorum ama sanırım kist gördü doktor emin olamadı yarın tekrar bakıcağını söyledi kafam çok karışık napıcağımı bilmiyorum
Benim 6 cm kistim çıkmıştı haziran gibi.üzülmüştüm ama 10 günde 2 cm 'e düşmüştü.Doktor da bu sürede küçüImez niye geldin diyip azarlamıştı saygısız, küçüldüğünü görünce yüzüme bile bakmadı. şikayet etmiştim. Takılma çok fazla- ilaçla geçer varsa bile insallah.Ben de ondan yana içimi rahat tutuyorum ama sanırım kist gördü doktor emin olamadı yarın tekrar bakıcağını söyledi kafam çok karışık napıcağımı bilmiyorum
Çok teşekkür ederim, yarın bi konuşayım doktorla bakalım neler söylicek ona göre başlarım kürlereEvet yumurta gelişmiyor. Benim de böyleydi doktorlar normal diyordu hatta. Yükseltilmesi kolay incir kürü ya da bal tarçın çörekotu kürü yükseltiyor. Ama sana incir kürü olmaz çünkü incir prolaktini de yükseltiyor. Bi de arada adaçayı içebilirsin o da yükseltir
Oyy oyyy kadın olmak ne zor şey yahuBasit kistse canınızı sıkmayın adet olunca kistlerin büyük çoğunluğu gider ama büyükse doğum kontrol hapı kullanmak gerekebilir. Bende 4 cm vardı felaket ağrı yapıyordu. Adet olunca 2,5 cm e düştü. Sonra doğum kontrol hapı kullandım bi ay o da gitti
Doktorların bu anlamsızca egosunu anlayamıyorum, tövbe Yarabbim ya. Çok geçmiş olsun canım, tamamen düzeldi mi pekiBenim 6 cm kistim çıkmıştı haziran gibi.üzülmüştüm ama 10 günde 2 cm 'e düşmüştü.Doktor da bu sürede küçüImez niye geldin diyip azarlamıştı saygısız, küçüldüğünü görünce yüzüme bile bakmadı. şikayet etmiştim. Takılma çok fazla- ilaçla geçer varsa bile insallah.
Bi de agnucaston diye doğal bi hap var hayıt otundan üretiliyor hormon dengeleyici olarak veriyor doktorlar. 3 ay düzenli kullanım sonrası hem hormonları hem adetleri düzenliyor. Kısa sürede de hamilelik oluyormuş. Bi sorun bence gitmişken belki tavsiye ederÇok teşekkür ederim, yarın bi konuşayım doktorla bakalım neler söylicek ona göre başlarım kürlere
bu süreç içersinde gebelik ihtimali olabilir mi peki bi kaç ay sonrasını düşünmek beni baya üzüyoBi de agnucaston diye doğal bi hap var hayıt otundan üretiliyor hormon dengeleyici olarak veriyor doktorlar. 3 ay düzenli kullanım sonrası hem hormonları hem adetleri düzenliyor. Kısa sürede de hamilelik oluyormuş. Bi sorun bence gitmişken belki tavsiye eder
Tabi ki olabilir. Olduğunda bırakmanız gerekiyor amabu süreç içersinde gebelik ihtimali olabilir mi peki bi kaç ay sonrasını düşünmek beni baya üzüyo
Canım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Sana da Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişiniTabi ki olabilir. Olduğunda bırakmanız gerekiyor ama
Amin canım inşallahCanım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Sana da Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
En son kasımda gittiğimde kist görmedi yeni doktorum. Gayet iyi dedi. Ama tabi bende Pcos var. Onun inci kistleri hariç.Forumda soğan suyu sayesinde kistlerini küçüktüp yok edenler var. Aynı şekilde hayIt tohumu da var. Ben hayit tohumu kullanmıştım 1 ay. Pek çok kadın hastalığına iyi geliyor. Bir araştırabilirsin.Doktorların bu anlamsızca egosunu anlayamıyorum, tövbe Yarabbim ya. Çok geçmiş olsun canım, tamamen düzeldi mi peki
Henüz 4 aylık evlisin bence bu konuları kafana takıp hiç stres yapma bende senin gibi 3-4aylık evliyken doktor doktor gezer o hormonum mu fazla bu hormonum mu eksik çocuğum olmayacak mı diye kendimi yerdim ama inan hiç gerek yokmuş şuan 3.bebeğime hamileyim bu hormonların tedavisi olur kistlerinin tedavisi olur hiç kafana bile takma inşallah bebeğinde olurProlaktinim evlenmeden önce de yüksekti, 4 aylık evliyim çocuk istediğimiz için genel kontrol yaptırmak istedim, sonuçları değerlendirebilir misiniz kızlar
Gebelik için proklatin çok yüksek bu sizin süt hormonunuz gebeliğe engel bir durum diğerinde biraz düşük endokrin yada kadın doğuma tekrar giderseniz size ilaç verirse düşünce tekrar gebelik şansınız yükselir ilaçla hemen düşüyorProlaktinim evlenmeden önce de yüksekti, 4 aylık evliyim çocuk istediğimiz için genel kontrol yaptırmak istedim, sonuçları değerlendirebilir misiniz kızlar
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin içinHenüz 4 aylık evlisin bence bu konuları kafana takıp hiç stres yapma bende senin gibi 3-4aylık evliyken doktor doktor gezer o hormonum mu fazla bu hormonum mu eksik çocuğum olmayacak mı diye kendimi yerdim ama inan hiç gerek yokmuş şuan 3.bebeğime hamileyim bu hormonların tedavisi olur kistlerinin tedavisi olur hiç kafana bile takma inşallah bebeğinde olurmoral olsun diye yazmak istedim. Stres yapma sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?