Arkadaslar aranızda sonuc 12.gün sonuc 40 plupta gebeliği devam eden varmı:uhm:
meraba benimki 12 .gün 30,76 14.gün 40 16 gün 161 20 günde 366 ydı Kese oluştu Sonra kalbi atmadı ama galiba arada benim iş stresimden dolayı diye düşünüyorum kan akımı durmuş ölmüş Senin degerin daha yüksek içini ferah tut aynı dönem arkadaşım buna yakın degerle çoçuguna hamile
benim 10 .gün 34,
12.gün 57
15.gün 144
20.gün 1378 di..
üstelik adetin 7.günü başlayan 3 gün süren kanamam oldu...adet başladı dedi bir dr..
başka bir dr da kimyasal gebelik dedi..
tekil gebelikler bile 100 kusurlardaydı en az...
Ama Allah mucizesini gösterdi ikizlere hamile kaldım..
Gayet iyi giden bir hamileliğim vardı...
18. haftada rahim ağzı yetmezliği sebebiyle kızımı ve oğlumu kaybettim...(((
badem cok cok gecmis olsun.. kelimeler yetersiz bence senin hikayen icin. ben 8 haftalik bebegimi kaybettigim zaman bile kendime zor gelmistim......... ama biliyorum olacak, bugun degilse de birgun mutlaka olacak............
canim doktorlarin yorumu ne oldu peki? rahim agzi yetmezligi icin alinabilecek bir onlem var mi?
cumartesi canım
canım bizimkisi tamamen dr ihmali..ben de eşim de çok evhamlı çok dikkatliydik..dr lar hep bebeklere bakıp çok sağlıklı olduğunu söylediler...ancak iş bebeklerle bitmiyormuş..anne de önemliymiş..biz resmen dr ihmalinin kurbanı olduk..rahim ağzını hiç ölçmediler...
bir daha hamile kalırsam 12. haftada rahim ağzına serklaj ameliyatı ve kesin yatak istirahatı.kasılma önleyici haplar .....:sm_confused:
insallah canim, sonucta hamile kalabiliyor oldugunu biliyoruz, belki polyannacilik gibi gelecek ama bence tupbebek tedavisi icin cok iyi birsey...
ne zaman deneyeceksiniz tekrar? ve bu ilk denemeniz miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?